Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Törvénysértő közmédiák

2021-09-15
Adminisztrátor
265
Törvénysértő közmédiák című írásban a Független Kisgazdapárt megpróbálja azokat az érveket felsorolni, amik közvetlen a címmel kapcsolatban megalapozottak.
Tisztázni kell, mit jelent a közmédia fogalom. 
KÖZ szó, - rövidítetten - a nemzetet fejezi ki. Az állam fogalma, az állampolgárainak egységét határozza meg, amin belül az államot ALKOTMÁNYA SZABÁLYOZZA. A nemzeti egységben "demokratikus" választás útján a nép magának képviseletre alkalmas személyt választ.
Négyévente meghatározott választások törvényes rendjét az OVB hivatott felügyelni.
Ami mai írásunk alapja, egyetlen pártnak sincsen joga a média törvényt megkerülve - semmibe nézve - a közszolgálati médiákat önös egyéni célokra felhasználni. 
A közszolgálati sugárzást az adófizetők pénzéből tartják fen. A további pénzbevételek adó alá kell essenek, mert a közmédia sem lehet kivétel a bevételek utáni jövedelem szerzés alól.
Ez idáig talán rendben is lenne, de a Fidesz-KDNP propaganda hadjáratának, az ellenzéki pártok lejárató hadműveletére nincsen törvény által megfogalmazott joguk, tehát, amit ma a közmédiák sugárzásán látunk, egyértelmű Fidesz-KDNP propaganda, ami esetünkben szembe helyezkedik az alaptörvénnyel és törvénysértő.
Továbbá, nagyon érdekesnek tűnik, az összes ellenzéki párt, miért nem fordul az Alkotmánybírósághoz és tesznek bejelentést ?
Sajnos közismert, az Alkotmánybíróság személyeit a magyar parlamenti honatyák választják meg és természetesen az "erősebb kutya " elve ott is működik, mint országunkban majd mindenhol.
Egy tény, mindegy melyik "kutya" lesz erősebb, de Magyarország Alkotmánya legyen már végre mindenki számára kötelező érvényű, habár tudjuk a jelen alkotmányunk száz sebből vérzik.
Végezetül, azon senki ne csodálkozzon, amennyiben az ellenzék kap lehetőséget az ország irányítására "FEJEK FOGNAK HULLANI", ugyan az fog történni, amikor a Fidesz-KDNP hatalomra került. Mindenhová saját embereiket tették, radikálisan leépítették az ellenzéket. 
LEHET, HOGY MOST A FIDESZ-KDNP KÁDEREK KERÜLNEK SORRA.
Minden esetre, amennyiben négyévente a személyi bosszú vezérli a pártokat és pribékeit, országunk ÖRÖK VESZTES MARAD. 
Isten óvja Önöket, bort, búzát, békességet kíván Önöknek az FKgP lajosmizsei szervezete.    

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse