Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Törvényes helyén a weboldal

2017-10-31
Adminisztrátor
701
Elismerjük, mindig vannak és lesznek  kényes kérdések és az arra adott válaszok, amik bizonyos érdekek képviselőinek sok esetben nem tettszenek, de mi kisgazdák, akkor is: - csak is az igazat! Higgyék el, értelmetlen blöffölni, mert ameddig ezen a bolygón két ember él, nincs titok és a hazugságot egy harmadiktól, vagy újságírók tollából megfogalmazottak által szembesülni, piszok kellemetlen. A mai politikai életben hazudni sajnos SIKK! Azt elkövetők tudják, nincs felelősségre vonás. Na mi kisgazdák erről szeretnénk az igen tisztelt urakat és elvtársakat leszoktatni. A bíróságok reformra szorultan várakoznak az új véráram megérkezésére. Fiatalokkal, politikai múltól érintetlen emberekkel kell az ügyészségeket, bíróságokat mielőbb az emberi méltóság beteljesüléséig juttatni, hogy a magyar nép ne úgy beszéljen a bíróságokról,- azok korruptak, politikától függőek.
Kérjük Önöket, olvassák a weboldalainkat és bízzanak egy olyan pártban, aki még magyaroknak csak jót hozott. Tegyék helyére a Torgyáni és Hegedüsi időket, a párt provokátorainak munkásságát végérvényesen felejtsék el.  Ezek az emberek megbízást hajtottak véghez, amit egy jóérzésű hitt hű magyar, elutasít!!!

Isten óvja Magyarországot.
Bort  Búzát  Békességet kíván Önöknek a Lajosmizsei szervezet.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse