Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Tisztázandó sorsdöntés

2022-01-24
Adminisztrátor
253
Magában a címben foglaltatik, hol keresendő a politikai irányítás hiányossága? Miként jutott országunk válságos helyzetbe ? A Fidesz-KDNP-nek miként jött össze, hogy kellemetlen órái lettek?
1994-ben Horn Gyulának sikerült a begipszelt nyaki maskarájával megtéveszteni a magyar társadalmat. A magyar nép sajnálatából Horn akkor jól profitált. De ma, egy ismételt érdekes személyiséggel -Márki-Zay Péterrel - kíván a balliberális tábor hatalomra jutni? Önök szerint Márki-Zay Péter nyilatkozatai, mennyire tudja felajzani a szavazókat ? Valami olyasmit sugalnak a száját elhagyó mondatok, hogy talán nem is akarja, hogy a balliberális társulat megnyerje a 2022-es választást?
Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára tudatosan készítik elő, hogy genetikai vonaluk hosszútávon beágyazódhasson a magyar törvényhozásba.
Számukra az eredmény holmi játék, a LISTÁS HELYEK A MÉRVADÓAK. Márki-Zay Péter egy egyszerű marionett bábú, akinek a mozgató madzagjának a vége egy más kultúrához vezet. Idáig a feladatát kiválóan látja el.
TISZTÁN LÁTSZIK, Márki-Zay JUTTATJA BE A GYURCSÁNY CSALÁDOT ABBA A MAGYAROKTÓL TÁVOL ÁLLÓ IDEOLÓGIAI VONULATBA, AMINEK BETELJESÍTÉSE A MAGYAR PARLAMENTI PADSOROKBAN VÉGZŐDIK.
Orbán Viktor valójában szidja Gyurcsányt. Theátrális kirohanásokat követ el személye ellen, de mélységében, fél a Gyurcsány mögött álló ideológiai csoporttól. 
AZ IS KÉRDÉST VETT FEL, hogy a magyar keresztényi ideológia miként egyeztethető össze az Orbáni privát életi gyakorlattal, miközben gyermekeinek neve másról tesznek tanúbizonyságot. A magyar állampolgárok 80 %-ban kételyek között vannak. KI IS VALÓJÁBAN A MAGYAR MINISZTERELNÖK ?
Sorrendi játszmájában Ő sem egy kimondott "szentlélek" , tehát nem ártana, ha a magyar választókat meggyőzné, ÉN JÓ EMBER VAGYOK. Mondja ki végre :korábban butaságot csináltam, SOROS GYÖRGY-NEK KÖTELEZTEM EL MAGAMAT. Jelen álláspont szerint, Gyurcsány, Orbán, Soros triumvirátus a magyarság számára hosszútávú átoknak tűnik. Következtetésbe bocsátkozva a végérvényes cél lenne, a magyarok törvényházának totális megszállása?
Orbán Viktor megpróbálja elmismásolni a múltból hozottakat. Napjainkban mindent ami kellemetlen számára, az Európai Unió Bizottságára hárítja.
A látottak alapján sajnos Magyarország népével együtt olyan mértékben kiszolgáltatott, hogy több generációra lesz szüksége ennek a nemzetnek, hogy valahogy talajt foghasson.
AMI TALÁN REMÉNYT KELTŐ, MAGYAR NÉP KEZÉBEN A LEGNAGYOBB STRATÉGIAI ERŐT, AZ IVÓVÍZKÉSZLETE ÉS ÉLELMISZER TERMELÉSRE ALKALMAS FÖLDRAJZI ADOTTSÁGA BIZTOSÍTJA.
Sajnos, ezt mások is megirigyelték és hosszú, majd évszázados tervezetükben ennek a területnek
az elbirtoklását tűzték ki célul. A végrehajtás volt csak kétséges, aminek helytartóit meg kellett találni. Ezt a nyitott szemmel járó kisgazdák időben észlelték, de a nép nem hitt.
A Független Kisgazdák lettek volna ennek az országnak a "védőszentjei", de a megosztottság és a rejtőző liberális burokban öltöztetett Fidesz, az amerikai hatalom befolyásával - minden ami magyar érdek - érvénytelenítette. MA OLYANT, HOGY MAGYAR KÖZTÁRSASÁG, NEM LÉTEZIK. OLYANT, HOGY NÉPHATALOM, NEM LÉTEZIK.  Hogyan tovább magyarok ?
KI KELL JELENTENI, A MAGYAR TÁRSADALOMNAK VISSZA KELL NYERNIE A FÜGGETLENSÉGÉT.
Nem szabadna, hogy 1526-tól 2022-ig folyamatosan vesztesekre vonatkozó jelzőkkel illessenek.
Ez a nemzet többre érdemes. 
TI JÓK ! KERESSÜK EGYMÁST ÉS HOZZUNK MEGVÁLTÁST ERRE AZ ORSZÁGRA. 
ÚGY LEGYEN !

J.E.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse