Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24814

TISZTA VÍZ, KONTRA ÁDER JÁNOS

2023-03-25
Adminisztrátor
119
Áder János úr évtizedes programjában a tiszta víz használatát preferálja. 
Sajnálatos, de minden törekvése ellenére, pozitívan semmi sem történik. Kormány határozatban történt akkumlátor gyárak Magyarországra telepítése, avval párhuzamban előidézett mértéktelen vízhasználat, szinte azt sugalja : ÁDER JÁNOS ÉS A FIDESZ KORMÁNY, MIT HA NEM EGY CSÓNAKBAN ÜLVE EVEZNÉNEK.
Tudva levő, Magyarország vízügyi adottságai még jók, de folyamatosan romlanak. Ennek láttán, mit mond egy közmondás ? " Fejétől bűzlik a hal. "
Evvel egyértelműen arra utalunk, látva a 2022.-es év csapadékhiányát, hogy a folyóink kiszáradtak, vagy alig folydogált bennük valamicske víz.
A látottakra hivatkozva, a magyar kormánynak ezerszer jobb vízháztartási stratégiát kell kiépíteni Magyarországon, hogy többek között a paksi atomerőmű hűtése ne legyen veszélyeztetett.
Áder úr beszédeiben nagyon szépen beszél, de TÖRTÉNT MÁR VALAMI KÉZZELFOGHATÓ INTÉZKEDÉS ?
Nem történt semmi. Még rosszabb, amit vidéken napi szinten beszélnek az emberek, hogy a kormányprogramban akarják iktatni, hogy a magyar parasztság élelmiszer termeléséhez szükséges locsolásra fúrt kutakra szankciókat vetnek ki. 
NOS, VÖRÖS DIPLOMÁS ELVTÁRSAK !
Az isten az embert fejjel teremtette, de azt nem azért, hogy kalapot tegyünk rá, hanem némi gondolkodásra is.
Esetünkben " A HAL FEJE PISZOKUL BÜDÖSÖDIK ".
A MAGYAR ÉLELMISZER STRATÉGIA ELVÁRÁSAINAK PARASZTSÁGUNK IDÁIG MEGFELELŐEN TELJESÍTETTE.  A NÉPÉLELMEZÉST HIÁNYTALANUL TELJESÍTETTÜK,  DE AMENNYIBEN MÉG TÖBB MEGSZORÍTÁSSAL KELL SZEMBENÉZNI -  A KORMÁNY VÍZHASZNÁLATI ADÓJÁVAL-  AKKOR ÍRÁSBAN FOGLALHATJÁK,  - SENKI NEM FOG TERMELNI.
A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT FELSOROLÁSBAN TESZI KÖZZÉ AZ IDÁIGI KORMÁNYOK HIBÁIT, AMIT VALÓJÁBAN A MAGYAR TÁRSADALOM ELLEN ALKOTTAK.

- 1990-TŐL ANTAL JÓZSEF, MAJD 1994-TŐL HORN GYULA A MAGYAR ÉLELMISZER FORGALMAZÁST TELJES MÉRTÉKBEN KISZOLGÁLTATTÁK A NYUGATI "GYARMATOSÍTÓK" SZÁMÁRA. EVVEL PÁRHUZAMBAN A MAGYAR ÍVÓ VIZET IS.
ÍGY KERÜLT SOR, HOGY LAJOSMIZSÉN EGY OLASZ ÁLLAMPOLGÁRSÁGÚ EMBER- SZEMBEN A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYÁBAN FOGLALT : AMI A FÖLDBEN VAN AZ A MAGYAR ÁLLAM TULAJDONA, - OLYAN MENNYISÉGBŰ ÍVÓ VÍZ KITERMELÉST FOLYTAT, AMI NYÁRIDŐSZAKBAN NAPI 15-20 KAMIONT JELENT. AMI MÉG NAGYOBB POCSÉKOLÁS, HOGY EZEKNEK A KUTAKNAK A MINŐSÉG MEGŐRZÉSÉT CSAK FOLYAMATOS KIFOLYÁSSAL TUDJÁK MEGTARTANI. TÖBB SZÁZEZER KÖBMÉTER ÍVÓ VÍZ FOLYIK A SZABADBA.
LAJOSMIZSÉHEZ KÖZEL EGY MÁSIK NAGY VÍZ KITERMELÉSŰ GYÁR LÉTESÜLT, AMI SZINTÉN ESZMÉLETLEN MENNYISÉGŰ VIZET HASZNÁL.

EZ A KÉT PÉLDA, CSAK EGY HELYI JELENSÉG. ORSZÁGOS SZINTEN ISTEN TUDJA HÁNY MILLIÓ KÖBMÉTER VIZET HOZNAK A FELSZÍNRE, AMIT BRUTÁLIS PÉNZÉRT FORGALMAZNAK.
FRANKFURTI NYUGATI PÁLYAUDVARON VETT FÉL LITER LAJOSMIZSEI VÍZ ÁRA 3,5 EURÓBA KERÜLT. 

ÁDER ÚRNAK ÉS A FIDESZ KORMÁNYNAK ERRŐL MI A VÉLEMÉNYE ?
MI A VÉLEMÉNYE ARRÓL, HOGY EGY MAGYAR PARASZT SAJÁT KÖLTSÉGÉN TÖBB TÍZMILLIÓT KÖLTÖTT SAJÁT VÍZIGÉNYÉNEK KIELÉGÍTÉSÉRE  (AMI ALKOTMÁNYOS JOGBAN FOGLALT ) ÉS ERRE JÖNNEK ÖNÖK, HOGY EZT MEGADÓZTASSÁK.
TISZTÁZZUNK VALAMIT ! A VÍZ MAGÁTÓL NEM JÖN FEL A FÖLDALOL. EHHEZ VILLAMOS ENERGIÁRA VAN SZÜKSÉG, AHOL A VILLANYSZÁMLÁBAN MEGJELENIK A 27 %-OS ADÓ. EZEK UTÁN A VÍZHOZAM UTÁN IS ADÓT AKARNAK KISZABNI ?
EGY TERMÉKRE KÉT ADÓT ???
MOST KELLENE VALÓBAN ÁTGONDOLNI, EGY TERMELŐ PARASZTEMBER GAZDASÁGÁBAN 210 KW-IG OLCSÓBB ÁRÚ VILLANY, EGYENLŐ A NULLÁVAL, MERT EZ CSAK ARRA ELÉG, HOGY AZ ISTÁLLÓBAN AZ ÉJSZAKAI KÉSZENLÉTI VILÁGÍTÁS MEGLEGYEN. 
A TÖBBI ÁRAMFELHASZNÁLÁST, ÁFÁVAL EMELTEN BRUTÁLIS ÖSSZEGBEN SZÁMLÁZZÁK KI.
A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT SZÁMÍTÁSAI SZERINT A KENYÉRBÚZA MEGTERMELÉSÉNEK, A KONYHAKERTI NÖVÉNYEK MEGTERMELÉSÉNEK ÁRAI HÁROMSZOROSÁRA DRÁGULNAK.
EGY KILÓ KENYÉR ÁRA, AKÁR A HÁROMEZER FORINTOT IS ELÉRHETI.
MIÉRT JÓ MINDEZ ÖNÖKNEK, "TISZTELT" POLITIKUSOK-MAGYAR KORMÁNY- ÁDER JÁNOS ? 
FELTÉTELEZHETŐ, AZ 1956-OS MAGYAR HABITUS EREDMÉNYÉT ISMERIK. NEM KELLENE A MAGYAR NEMZETET ISMÉT KELLEMETLEN HELYZETBE SODORNI !
 
HA ÖNÖKNEK A KÖZIGAZGATÁSI, VAGY KÖZGAZDASÁGI GONDJAI TÁMADNAK, HÍVJANAK SEGÍTSÉGET. VANNAK EBBEN AZ ORSZÁGBAN ÖNÖKÖN KÍVÜL MÉG OKOS EMBEREK, AKIK RÁADÁSUL BIZONYOSAN MAGYAR ÉRDEKEKET HAJLANDÓAK SZOLGÁLNI.
ISTEN ÓVJA HAZÁNKAT, A MAGYAR KÖZTÁRSASÁGOT ÉS LAKÓIT. 
BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET KÍVÁNNAK A MAGYAR KIS ÉS NAGYGAZDÁK. 

      
    

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse