Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Tiszai áramlás

2024-05-16
Adminisztrátor
64

Kisgazdáknak, nincs új a nap alatt.

Az elmúlt évtizedekben Magyar Péterek jöttek mentek. Fidesz-KDNP vezérek, akik korábbi választások kampánybeszédeikben éppen hasonló programokkal hozakodtak elő, győzték meg a magyar társadalom egyharmadát.
Ebből eredően, a Fidesz -KDNP pártvezérek és árnyékbarát társaságuk, kiválóan élnek,miközben a magyar társadalom padlót fog. Erre jön egy Magyar, aki a Tisza- párti csónakban ülve osztja az észt, amit a társadalom "francia krémesként" habzsol.
Ennek a folyami árnak a valódi igazság szolgáltatása akkor történik meg, amikor a folyó visszatér saját medrébe és a "hordalékát a parton hagyja".
Amit minden politikával foglalkozni kívánónak és többek között a magyar társadalomnak is tudnia kell,  - nagyotmondással történő megtévesztés, egyenlő a büntetőtörvénykönyvben megfogalmazott paragrafusok erre vonatkozó büntethetőségi tételével. Éppen e-miatt kérjük hazánk lakosságát, mielőtt düheik, Fidesz ellenszenvük csillapítására, éppen Magyar Péter Tisza vizével kívánják magukat lehűteni, gondolkodjanak. Szélsőséges gyors döntéshozatallal, a magyarok mindig csak "szívtak".
Kérjük az igen tisztelt lakosságot, olvassák el Magyar Péter programját. Saját családi körükben értékeljék és bizonyosan Önöknek is fel fog tűnni - ilyen hangzatos "propaganda ízű fagylaltot, már nem egyszer nyaltunk". Álláspontunk szerint, Magyar Páter programjában olyan mértékű teljesíthetetlen pont van, amit gondolkodó, nem hihet el.
TELJESEN ÜRES ÁLLAMKASSZÁBÓL ÍGÉRGET !
Csak egy picit gondolkodjanak, amennyiben családjaik pénztárcája üres, miként tesznek ígéretet egy bevásárló központ kasszájánál a vásárlásuk befejeztével és mondjuk a következőt - elnézést, majd Isten tudja mikor fizetek !
EMBEREK ! HAZÁNK SORSA, VÉGÓRÁJÁBAN VAN.
MAGYAR PÉTERNEK, ORBÁN VIKTORNAK, DOBREV KLÁRÁNAK ÉS FÉRJÉNEK GYURCSÁNY FERENCNEK SINCSEN JOGA A MAGYAROKKAL KICSESZNI.
Egy tény, a magyar társadalom piszok szarban van. Ahhoz, hogy most relatív  jó döntést hozzanak, az elmúlt 33 év hibáit kell korrigálni. A kellő  konzekvenciák levonása után lépjenek a szavazó urnákhoz.
A magyar nép, több TRIANONT nem bír el ! PRÓBÁLJANAK MINDEN POLITIKAI PROPAGANDÁTÓL ELVONATKOZVA SZAVAZNI. A HÁBORÚS RIOGATÁST, A MAGYAR PÉTER brüsszeli központi ügyészséghez tartozás, a magyarok számára tragikus. A francia elmebetegről nem beszélve. Párizs és a több száz francia atomerőmű  egy másodperc töredéke alatt semmisül meg, HA PUTYIN AKARJA.  AMI MA AZ EMBERISÉG ELLEN ZAJLIK, MAGA A SÁTÁN MŰVE. A Cion - Bölcsek titkos jegyzőkönyvében a napjainkban történteket, 1800-as években megírták, - hogyan kell az emberiséget IDOMÍTANI !  ITT TARTUNK MA .
Isten óvja mindnyájukat.
Üdvözlettel L.K.        

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse