Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

TÉVESZME

2023-05-10
Adminisztrátor
131
Tisztelettel felkérjük a magyar lakosságot, hogy a magyar kormány inflációs politikáját, szélsőségtől, pártállástól függetlenül, mint csak egy egyszerű állampolgár vizsgálat tárgyává tegyék.
Hogyan kezdődött minden !
A Fidesz-KDNP egyszerű hátra arcot hajtott véghez és mint a szocializmusban, a versenygazdaság alaptörvényeit felrúgva alaptalanul avatkozott be az egyéni gyártók és kereskedők árkalkulációiba.
A KAPITALIZMUS ALAPJAINAK  ÉVEZREDES IDEOLÓGIÁJÁT RÚGTÁK FEL .

Orbán Viktor és a komplett Fidesz-KDNP vezérkar, első lépésben inflációt gerjesztő intézkedéseket foganatosítottak meg, majd most, hogy országunk lakosságának alapélelmezése van veszélyeztetve, valamint a napi betevőre sem jut, BELE AKARNAK SZÓLNI, HOGY KI, MIT MENNYIÉRT ÁRULHASSON. 
KEDVES ELVTÁRSAK !
Az Önök korábbi meggondolatlan lépéseinek sorozata mostanra érett be,hogy a "fagylalt visszanyalt" !
Egyszer és mindenkorra vegyék tudomásul, amikor egy termelő árúját a piacra dobja, annak árkalkulációjába önöknek semmi joguk nincs beleszólni. A VÁSÁRLÓ DÖNTI EL, MEGVESZI A TERMÉKET, VAGY SEM.
Amennyiben az előállító, vagy élelmiszer termelő árkalkulációja meghaladja a vásárlók pénztárcájának kapacitását, - NEM VÁSÁROL, - a termék az előállítok nyakán marad ÉS CSŐDÖT JELENTHET.
IGEN, EZ JELENTENÉ A KAPITALIZMUST.
Mit tettek Önök ? Minden intézkedésükben az árfelhajtást preferálták és most még arra is képesek, MEGHATÁROZZÁK, hogy CSAK MENNYIÉRT GYÁRTHATOK ÉS FORGALMAZHATOK.
Á R F E L H A J T Ó K,   A M I K   É P P E N   A Z  Ö N Ö K   I N T É Z K E D É S E I N E K   K Ö S Z Ö N - H E TŐ K !!!!!!!!!!
- esztelen kifizetések
- pályázati pénzek hanyag kezelése
- beruházások árkalkulációjának maradványából fennmaradt összegek magán zsebekbe kerülése
- államkassza kiürítése
- minimálbér emelése
- villanyáram és gázárak
- élelmiszer árstop ( infláció gerjesztő )
- a magyar fizetőeszköz értékvesztése 
ezt a sort, még  nagyon hosszan lehetne sorolni.
ÁLLAMPOLGÁRI KÉNYSZER  MIATT, FELHÍVJUK A MAGYAR KORMÁNY FIGYELMÉT, FEJEZZÉK BE A SZOCIALISTA VÍVMÁNYAIKNAK GONDOLATMENETÉT. NE AKARJANAK MINDENT EGY KÉZBEN TARTVA, KEMÉNY KONTROLL ALATT IRÁNYÍTANI.
ENNEK A VÉGE, PISZOK NAGY BUKOVÁRI LESZ, MINT 2002-ES VÁLASZTÁSOK ESETÉN.
HIGGYÉK EL, A PROPAGANDA MÁRA TÚL KEVÉS LESZ. AZ EMBEREK ÉHESEK. ( bizonyos emberek gazdagsága, nem lehet társadalm felmérési mérce )
Négy tagú családnál,  reggeli : négy darab túrós táska 1800 Ft
                                           egy liter tej                   350 Ft
ennek összege 2150 Ft. Ettől a családtagok délben a falnak mennek, az éhségtől, de mit jelent ez egy hónapban ? REGGELI : 64500 Ft
Tisztelt kormány ! Önök melyik országban élnek ? EZ CSAK EGY REGGELINEK MONDOTT SEMMI. ARRA VÁLASZOLJANAK ! MIT AKARNAK A MAGYAR TÁRSADALOMMAL CSINÁLNI ? KIÉHEZTETNI ?
EZ MÁR SIKERÜLT !!! MOST MEG AVVAL HOZAKODNAK ELŐ, MINDEN ÁRAT MAGUK AKARNAK BEFOLYÁSUKKAL ELLENŐRIZTETNI ? 
EZ MÁR A VALÓDI SZOCIALISTA DIKTATÚRA !!!

J.E.
   

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse