Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25048

Tettek, arcok, ígéretek

2019-09-16
Adminisztrátor
501
Öt éves maraton, nem azt jelenti, hogy az állampolgárok elfelejtik az "arcok" ígéreteit, tetteit, hanem elképzelhető, hogy meg is kérdezik, - mit csináltatok meg? Felajánlások, programok, gazdasági költségvetési ismeretek hiányában? Évek alatt bejáratott, könnyen hihető ismert frázisokat, nem kívánjuk lajosmizsei lakosság elé tárni, mert a szavahihetőség csak egyszer játszható el!
Független Kisgazdapárt  polgármesterjelöltje, Engelmann József, a nyolc képviselőjelöltjének javaslatot tett, hogy megalapozatlan ígéreteket ne tegyünk, költségvetési ismeretek hiányában. Pályázatok, közbeszerzések, iparűzési adó, városfejlesztés, egészségügy és tovább sorolhatók, amiket meg kell vizsgálni és azok rendezettsége esetén lehet ígérgetni.
Nagyon örvendetes, hogy a képviselőjelöltjeink azonnal ráéreztek, -igen, ez az irány követendő! Lajosmizse városának fejlesztése, az emberek jólétének teljesítése adott lehet, ha a Független Kisgazdapárt elnyeri az Önök bizalmát és azt szeretnék, ha egy őszinte, nyílt együttes munkával öt év múlva is azt mondanák, - IGEN, ŐK MIÉRTÜNK TETTEK!

Isten, Haza, Család együttes erejével Lajosmizséért! Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek a Független Kisgazdapárt nyolc képviselőjelöltje és Engelmann József polgármesterjelölt.
     

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse