Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24824

Terepszemle

2021-12-16
Adminisztrátor
276
A Független Kisgazdapárt évtizeddel korábban reflektált hazánk jövőképére, ami sajnos beigazolódott.
Országunkban végbement esztelen privatizáció miatt közel 2 millió vidéken élő ember veszítette el munkalehetőségét. 
A múlt rendszerben kiépített TSZ program a vidéki falvak lakóinak munkát biztosítottak. Valóban kis pénzekért dolgoztak az emberek, de a TSZ-ek bizonyos háztáji lehetőségeket dotálták. 
Miben? Minden TSZ tag aratás után, ingyen, 10 mázsa gabonát kapott. A TSZ-ek anyadisznókat helyeztek ki családoknak, a takarmányt a TSZ-ek biztosították.A parasztság a kismalacokat egy részben visszaszolgáltatta a TSZ-nek, munkabérül ezekből a malackákból maguk számára is hizlalhattak.
A családoknak lehetőségük volt maguk részére hízót vágni, vagy szabott áron a TSZ a hízókat megvette.
A tanyákon tartott szárnyas állatok a napi betevőt biztosították, még eladásra is jutott belőlük. 
Az akkori kormánynak nem kellett ALAPÍTVÁNYOKHOZ FORDULNI, -igaz nem is voltak- hogy az éhező családoknak : egy kiló cukrot, lisztet, étolajat, krumplit adjanak, hogy karácsonyra legyen mit az asztalra tenni.
VALÓJÁBAN ERRŐL A KAPITALIZMUSRÓL ÁLMODTAK A MAGYAR EMBEREK ?

Ezért kellett a több párt rendszer, hogy a nép most EZEKET ZABÁLTASSA, miközben az állampolgárok éheznek?
Orbán Viktor elnök úr kijelentései olyan mértékben ellentmondásosak, hogy minden épp ésszel gondolkodó látja - ITT VALAMI NINCS SZINKRONBAN.

Parlamenti kijelentésében : MAGYARORSZÁGON NINCSENEK ÉHEZŐ EMBEREK! Most, mint valami koldus országban, alapítványok százai gyűjtenek az éhezőknek, többek között Áder János ( Fidesz). Orbán Viktor is utasítást fogadtatott el a parlamentben, hogy a multi áruházak élelmiszer szavatosságának lejárta előtt, azokat BE KELL SZOLGÁLTASSÁK. Ezeket OSZTANÁK MAJD SZÉT az általa nem éhező családoknak?

BRAVÓ ELNÖK ÚR! TEHÁT MIKOR MONDOTT IGAZAT ?
Vannak éhezők, vagy nincsenek ?
Nagyon jó lenne, ha egy ország miniszterelnöke tudná , mikor mit beszél. Azt, hogy Gyurcsány Ferenc kebelbarátja sokszor zavarosan REFLEKTÁL DOLGOKRA, azt már a magyar társadalom megszokta, de, hogy Ön is?

Beszéljünk előszeretettel a harsogott juttatásokról: 80 ezer forintról, az inflációról, az 5% -os nyugdíjemelésről, 13. havi nyugdíjról.
Ezekhez kapcsolódóan amit még a kisgazdák javasolnak : mindenkinek egy zsák krumplit még adni kellene, mert idáig azért is lehetett szavazatot venni.

Hogy áll országunk GDP -je ? Bedőlt? Mit mutat a 2021-es év termelése? Még a múlt évihez Covid-19 miatt is csökkent, ennek ellenére A KORMÁNY BŐKEZŰEN OSZTOGAT. Mi lehet a jelszó: "MINDEN MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRT MEGMENTENEK"?

Tisztelt Honfitársaink!
A Független Kisgazdapárt közgazdászai szánára érthetetlen, ha nincs pozitív árbevétele egy országnak, a gazdasága ismét negatív kapukat dönget, akkor miből OSZTOGAT A MAGYAR KORMÁNY ? KIK LEHETNEK AZOK, AKIKNEK ÉRDEKE, ORSZÁGUNK TÖBB SZÁZSZÁZALÉKOS
ELADÓSÍTÁSA? 
Matolcsi úr jegybanki kamatemelése, magával rántják a banki hitelek törlesztő részleteit. Beszélhetünk a forint devizaárfolyamának 370 Forintos mélyrepüléséről is.
Ami csak hab a tortára, a bírósági végrehajtások száma egekben jár. Ennyi bedőlt vállalkozást, kilakoltatott embert az életben nem láttunk.
ERRE MONDJA A MINISZTER ELNÖK ÚR, DÜBÖRÖG A GAZDASÁG ?
NEM! ITT VALAMI MEGDÖBBENTŐ HÁTTÉRJÁTSZMA FOLYIK.
ORSZÁGUNK IDEGEN HATALMAK KEZÉRE JÁTSZÁSA LEHET A TÉT. EZT MINDEN 4 ELEMIT KIJÁRT IS LÁTHATJA, AKI 2+2 ÖSSZE KÉPES ADNI.
A Független Kisgazdapárt köszönetet mond Istennek, hogy Orbán a kisgazdákat lapátra tette és nekünk, mint akkori lehetséges koalíciós partnernek nem kell részt venni ebben a hazaárulásban.
Torgyán József legalább ennyi jót tett.
Felhívjuk a lakosság figyelmét, HAMAROSAN MÉG NAGYOBB ÉLELMISZER DRÁGULÁSSAL TALÁLKOZHATNAK, MAJD MIVEL A PARASZTSÁG LEÁLL A TERMELÉSSEL,ÉLELMISZER HIÁNY LÉP ÉLETBE.
Angyalok soha sem hazudnak, csak is az igazat jeligével az író. 

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse