Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

TELE VAN a tökünk I.

2017-10-26
Adminisztrátor
771
A megkönnyebbülés pillanatában a széthasított tökök  végre megszabadulnak magjaiktól és annak értékes beltartalma visszakerül a termőföldbe, ami által elölről kezdődik a következő ciklus. Folyamatában, így került sor a Kisgazda Tök genetikailag kezeletlen  kikelésére. Az elmúlt évek nyomán, tökünkkel történt események, némi önmarcangolásba taszította a magyar fajtát és be kellett látni, a kiborított bili sok mindenre választ adhat.
EGY  TÖKMAG  MONOLÓGJA

1. számú KISGAZDAPÁRT
A Független Kisgazda-,Földmunkás- és Polgári Párt 1989.  Vörös Vincze bejegyzési kérelemmel fordult a Fővárosi Törvényszékhez.
                                                                      60.862/2. számon1990 januárjában a bejegyzés jogerőre emelkedett.
 
2. számú  KISGAZDAPÁRT
Független Kisgazda,-Földmunkás és Polgári Párt 1992.  Torgyán József és a FKgP megsemmisítésére szakosodottak
h a d m ű v e l e t i   t e r v e t  g y á r t o t t a k
a kisgazdapárt teljes leamortizálására. A magyar alaptörvényt semmibe vették és BEINDULT A " GŐZHENGER".  A kistestvérek egybehangzón döntöttek, -  :  bíróságok, ügyészségek, rendőrségek, számvevőszék, köztársaság elnöki hivatal, médiák stb. - amennyiben a Kisgazdapárt név bárhol feltüntetésre kerül , azonnal UTASÍTSÁK EL !

A fentiekben megfogalmazottak kimondottan az alapértelmezést foglalják magukban, de a kronológiai sorrendjében megjelenő történéseket nem. Nos az egyesszámú kisgazdapárt teljesen korrektül lett bejegyezve. A névhasználat írásos formája:  Kisgazda kötőjel, vessző, a Földmunkás után kötőjel került. Ezidáig minden magától érthető, mivel " egy újszülött " személyi számot kapott.

A kettes számú Kisgazdapárt esete sokkal bonyolultabb. Előzményekről:  Antal József miniszter elnök az MDF tagjaként lett országunk vezetője. Köztudott Antal József édesapja kisgazda volt, tehát Ő is édesapja nyomdokaiba akart lépni és a Független Kisgazdapártban  főtitkári beosztást szeretet volna kapni. Ennek Torgyán József ellenszegült, amire Antal József a történelmi levéltár anyagaiból Torgyán Józsefre nézőn kényes kérdéseket feszegető anyagot hozott ki és a parlamenti beszédének pillanatában, zárt borítékban felemelte és Torgyán Józsefhez fordult. - Józsi a borítékot kinyissam?
Torgyán tiltakozott és elódázta az esetet. Antal József vette a fáradságot, a boríték tartalmát lefénymásoltatta és a Kisgazda frakcióba vitte. Torgyán nagyon meglepődött, ugyanis Antal József közel 35db levelet adott át a frakció tagoknak és Torgyánhoz fordult, - Jóska gyere ki, neked ott adom át a borítékot. Ez meg is történt, de a Független Kisgazdapárt Alkotmányában megfogalmazott, hogy aki a múlt rendszerben bármilyen népellenes tettet csinált, azonnali hatállyal ki van rúgva. A frakció tagok, amikor a levél tartalmával szembesültek, Torgyán Józsefet azonnali hatállyal kizárták a Független Kisgazdapárt soraiból. Erre Torgyán József felkereste kistestvéri megbízóit, akik neki feladatul a Kisgazdapárt tönkretételét szabták meg. Az ördögi játszma úgy nézet ki befejeződött, mivel Torgyán József múltján át megbukott.. Az igen tisztelt kistestvérek Torgyán Józsefnek felajánlották, csináljunk egy második Kisgazdapártot, aminek a neve fentiekben olvasható. A névváltozás annyiban módosult, hogy KISGAZDA név után VESSZŐ KÖTŐJEL lett beírva, a földmunkás utáni kötőjel elmaradt. Ennyi volt a névváltozási ügylet, de a hiba ott jelentkezett, amikor a  2.számú  Torgyáni párt 1992-ben mesterségesen lett létrehozva és jogerősen nem tudták bejegyezni, mivel akkor azonnal kiderült volna, még egy személyi számot kapott  Kisgazdapárt. A legdurvább az ügyben, a Fővárosi Törvényszék a Torgyáni új kisgazdapártot annak ellenére, hogy 1992-ben jött létre, alapítását visszadátumozta 1989-re. A Vörös Vincze által jegyzett pártot jogerős végzésben nem törölték, a Torgyáni új Kisgazdapártot jogerősen nem jegyezték be. Ennek kapcsán a mai napig lezáratlan, nyitott  bírósági perek vannak folyamatban. Tökös emlékeim nem csalnak, 1992 novemberétől, azért nem kaptuk az állami apanázst mert KÉT  KISGAZDAPÁRT LÉTEZETT,  az Állami Számvevőszék nem tudta kinek fizessen. Hónapokig a kisgazda tagság tartotta fenn a Belgrád rkp. székházat. Tudni illik a negyedéves kisgazda pénzünket egy bírósági titkos számlán helyezték el , amiről mai napig csak " tökmagozunk". Hol van a pénz,?  ha meg valaki azt felvette, KI VOLT AZ ???  Feltételezzük előzetesben ennyi elég lesz a tökös társaink részére megemésztés céljából. A többit részletenként terjesztjük az országuk minden tököt szerető népének. Sütve vagy Főve?
FOLYTATJUK

Csütörtök, akkor Sütőtök jeligével.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse