Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Társadalom hülyítése

2023-05-27
Adminisztrátor
137
Röviden, de miért is van szüksége Amerikának az ellenségkép állandó és folyamatos fenntartására ? Az amerikai társadalom hiszékenysége közel azonos a magyar nép hiszékenységével, tehát piszok egyszerűséggel, akár propagandán keresztül is elérhető a nép megvezetése. 
Nagyon sajnálatos esemény volt amikor az 1960-as években a szovjetek Kubának fegyvereket szállítottak, amihez kapcsolódóan az akkori amerikai vezetés rögtön országuk megtámadását szajkózta. A hiszékeny nép mindent elhitt és százezreivel kezdetek atombiztos bunkereket építeni.
Egyszerűen nevetséges volt az egész, mivel mindenki tudta - egy atomháború az emberiség és a bolygónk végét jelenti. 
MI TÖRTÉNIK MA .
Orbán kormány Ukrán háborúba való beavatkozásának propagandája is nevetséges, ugyanis semmire sem jó, hacsak nem a magyar gazdasági csőd elterelő műveletének egyik része.
TISZTELT MAGYAR HONFITÁRSAINK !
VEGYÉK VÉGRE TUDOMÁSUL A FIDESZ-KDNP POLITIKÁJA BLÖFFÖN, FÉLREVEZETÉSEN, MEGTÉVESZTÉSEN, FENYEGETETTSÉGEN ALAPUL.

Magyarország a NATO tagja, tehát anélkül, hogy a NATO közösségének minden tagja nem járul hozzá, hogy Magyarország Ukrajnát megtámadja, vagy az orosz amerikai konfliktusba beavatkozzon, a magyaroknak semmi félelemérzetük nem lehet.
Ebben a tárgykörben A FIDESZ - KDNP ELJÁTSSZA - ŐK VÉDIK MEG A MAGYAROKAT ! 
Egy tény, ezt a csacskaságot csak ennek az európai népnek lehet bemagyarázni. A FIDESZ PROPAGANDÁJA VALÓJÁBAN TÖRVÉNYBE ÜTKÖZŐ, MIVEL TÁRSADALMUNK SZÁMÁRA KÖZÖLT VALÓTLAN ÁLLÍTÁSOK SOROZATA, VALAMINT PÁNIKKELTÉS, MEGFÉLEMLÍTÉST A BÜNTETŐKÖNYVBEN, MINT BŰNCSELEKMÉNY VAN MEGFOGALMAZVA.

KÉRELEM !
A MAGYAR NÉPNEK EGYETLEN LEHETŐSÉGE VAN, HOGY SAJÁT MAGA DÖNTSÖN SAJÁT SORSÁRÓL, HA A KÖVETKEZŐ EP. ÉS HELYHATÓSÁGI VÁLASZTÁSON FÜGGETLEN JELÖLTEKET ÁLLÍTANAK.
TUDNIUK KELL, EGY FÜGGETLEN KÉPVISELŐ SAJÁT BŐRÉT VISZI A VÁSÁRRA, TEHÁT AMENNYIBEN NEM A TÁRSADALMI ELVÁRÁSNAK TESZ ELEGET, KI VAN RÚGVA !
 
Ez lehet egy megoldás, hogy a párt hegemóniától megszabaduljunk.Az egyszemélyes egoizmusra alapozott irányítást, el kell utasítani !
Isten óvja az elkobzott MAGYAR KÖZTÁRSASÁGOT és NÉPÉT ! Úgy legyen !

J.E.
   

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse