Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Társadalmi érdek

2022-04-05
Adminisztrátor
274
Tisztelt Magyar Honfitársaink !
Tisztelt Magyar Kisgazdák !
Gondolatban a néphez fűzött közös sorsunk, egyre megerősíti bennünk, a magyar parasztságnak, élelmiszer termelőknek, élelmiszer feldolgozóknak és forgalmazóknak egységbe, összehangoltan kell dolgozni, politikailag megerősödni, hogy a jövőre tekintettel saját kezünkbe vegyük országunk népességének élelmezését. Alkotmány alkalmazásában megfogalmazottan - NEMZETÜNK SZÁMÁRA, A TISZTA , EGÉSZSÉGES ÉLELEMHEZ VALÓ JOGOT !
Kisgazdapárt történelmében megfigyelhették, akkor léphettünk  politikai tényezővé, amikor a társadalmunk nagy része tanácstalanná vált, elveszítette a hazában fogadott hitét.
A Független Kisgazda-, Földmunkás - és Polgári Párt most látja be valójában, hogy lebetonozott bunkerjeink fedlapjait félre kell tolnunk és az idáigi illegalitásból a társadalmunk elé, nyíltan ki kell lépnünk.
Fel kell vállalnunk és szembe kell néznünk pártunkra leselkedő idegen ideológiákat vallókkal és munkánk során csak egy lebeghet szemünk előtt, A MAGYAR NÉP JÓLÉTI BIZTONSÁGÁNAK MEGTEREMTÉSE. Ígérgetések harsogása nem lenne időszerű, de ami elkerülhetetlen feladat, A VÁLASZTÁST KÖVETŐ NAPON KELL MEGHIRDETNÜNK, A KÖVETKEZŐ CIKLUS TEENDŐIT, MUNKAMENETÉT. Mi abban látjuk az építkezés lényegét. Most van négy évünk, hogy a társadalmi együttműködéssel szakmaiságot követve építkezzünk és a begyepesedett politikai, ideológiai vonalat, csak másodlagosan hagyjuk kibontakozni.
A fentiekben felsorolt élelmiszerhez /életfeltételeinkhez / kapcsolódóan, olyan szakmai oldalakat kell a munkába bevonni és erős lábakra állítani, amik valóban TISZTA ÉLELMISZEREKET A POLCOKRA jelszó értelmében hajlandóak gondolkodni, cselekedni. 
Meg kell említeni, jelen kormányunk élelmiszer gazdasággal kapcsolatos irányvonala, az agyon modernizált, digitális mezőgazdaság megteremtésében látja a jövőt. Ukrajnában a nyugati technológia mezőgazdaságban tett lépései, lásd. több ezer hektáron való termelés és pénzügyi befektetők  óriási haszonszerzése, a háború során egy pillanat alatt összeomlott.
Korábbi háborúk kirobbanásánál a kis és közép parasztságunk éléskamrái tartották életben a városi lakosságot. MOST LÁTHATJÁK, a kapákat, kaszákat nem kell digitalizálni. Azt is láthatják, egy tollvonással miként lehet a kemikáliákat, műtrágyákat,meg szüntetni. Amit viszont követni kell, kisparasztság udvarán tartott állatok számának növelését, ugyanis trágyájuk, földjeink tápanyagszükségletét pótolja. GANÉ NÉLKÜL NEM LEHET TERMELNI. A SZERVES TRÁGYA FÖLDJEINK HUMUSZTARTALMÁT NÖVELIK, MINŐSÉGÉT JAVÍTJÁK. EVVEL SZEMBEN A VEGYIPAR ÁLTAL ELŐÁLLÍTOTT MŰTRÁGYÁK, FÖLDJEINK BIOLÓGIAI ÖSSZETÉTELÉT MEGVÁLTOZTATJÁK, mondhatjuk ,úgyis élettelenné teszik. A szakmaiságot félretéve, térjünk vissza a kiinduló pontra, a Független Kisgazdapárt újjászervezéséhez. AGRÁR ORSZÁGUNK ELENGEDHETETLEN RÉSZEI, : KISGAZDÁK, MAGYAR PARASZTSÁG ÉS A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT.
FEL A FELTÁMADÁSRA. Higgyék el,  Isten, Haza, Család egysége olyan közösséget képes alkotni, ami úgy hívnak MAGYAR KÖZTÁRSASÁG, néphatalom gyakorlatában.
Bort, Búzát, Békességet kívánnak Önöknek a lajosmizsei kisgazdák és Engelmann József
Isten óvja Önöket !
         

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse