Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22892

Tarlós kontra Karácsony

2021-01-22
Adminisztrátor
383
Napi politikai események egyik központi kérdése a Lánc-híd felújítása. Azt feltételezem, Tarlós István és Karácsony Gergely ennek az ügynek, majdhogy nem politikai áldozatai lettek.
Miről is szól a történet ? Tarlós István főpolgármester kb.4-5 éve kiírt közbeszerzést a Lánc- híd felújítására.
A beérkezett pályázatokban a felújítási összegek túl magasnak tűntek, tehát Tarlós nem fogadta el. Tarlós István a magyar kormányhoz fordult, hogy járuljon hozzá a kivitelezési költségekhez. Isten tudja Orbán Viktor erre mit mondott, de a média azt harsogta a pénz rendelkezésre áll. 
Ennek ellenére a munkák nem kezdődtek el.
A választások kimenetele Karácsony Gergelyt helyezte a főpolgármesteri székbe.
Evvel sorsa megpecsételődött. A Fidesz KDNP, továbbá a médiák azonnal nekiestek, - mi van a Lánc-híd felújítással.
Talán, nem is a kormány a legnagyobb kritikus, de amit a médiák csinálnak, FELHÁBORÍTÓ !
Tudva levő, hogy Orbán Viktor a munkabér fejlesztést, a beruházások növekedését ösztönözte, tehát a Karácsony Gergely kiírt pályázataira beérkezett Lánc-híd felújítási összegek jóval drágábban jelentkeztek, az az 5 milliárddal.
Ennek hatására, hogy kinek, vagy kiknek a kezdeményezésével, megbízásával, Karácsony Gergely ellen olyan lejárató hadjárat indult, hogy még aki konzervatív abból is kiveri a biztosítékot.
A média, netalán nincs tisztában, milyen mértékű az építőanyag áremelés ? Megmondom ! 30-40 % volt az elmúlt években. A bérek, kb. 8-10 % ban nőttek. Nos, a mostani beruházás összege akkor mennyi legyen?
Lajosmizsén egy beruházás 3 évet késett, azonnal százmilliókkal lett drágább.
Álláspontom szerint, jobb lenne HA A MÉDIA NEM POLITIZÁLNA ÉS NEM AKARNÁ MAGYARORSZÁG LEGSZEBB HÍDJÁT POLITIKAI CSATÁROZÁS SZÍNTERÉVÉ TENNI.
Tarlós István tudta a dolgát, Karácsony Gergely szint úgy, DE A MÉDIA FRÖCSÖGÉS SZÍTJA A FESZÜLTSÉGET. Talán ez természetes is, mivel ők a balhéból tudnak profitálni. Ez a szakmájuk, erre képezték ki őket.
A média szakhoz gyomor kell, az biztos.

Ehhez a témához kötődően, az igen tisztelt média szakosok ne az íróasztal mellől firkáljanak, hanem vegyék a fáradságot és legalább egy kiló festék árával legyenek tisztába. 5 éve ugyanis egy kiló festék 1800 Ft volt, ma 2800-3200 Ft -be kerül.
A Lánc-híd vasszerkezetének rozsdamaróval történő felület kezelése, alapozó festése, továbbá felületi lakkozása, ÖNÖK SZERINT MENNYIBE KERÜL ? DE BESZÉLHETÜNK A MÉG DRÁGÁBB GALVANIZÁLÁSRÓL IS. 
A vasanyag ára 80 %-lett drágább, tehát mindezért , miért KARÁCSONY GERGELY A HIBÁS ???

NINCS TÖBB MONDANIVALÓM. ÉN CSAK EGY KONZERVATÍV, EGYSZERŰ KISGAZDA VAGYOK.

Bort, Búzát, Békességet ! Isten óvja Önöket, Magyarországot.
Engelmann József

 

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse