Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Tarhálók országa lettünk

2022-12-09
Adminisztrátor
143
2022-RE A MAGYARORSZÁGI SZEGÉNY RÉTEG MELLÉ A KÖZÉPOSZTÁLY IS BESORAKOZOTT.
KÖZEL NÉGYMILLIÓ EMBERNEK VANNAK NAPI KIADÁSI PROBLÉMÁI. A KORMÁNY FOLYAMATOS TÁMOGATÁSI BLÖFFÖLÉSE VÉGJÁTSZMÁJÁHOZ ÉRT ÉS MÉG AZT IS ELVÁRNÁK A KIS JÖVEDELMŰ ÁLLAMPOLGÁROKTÓL - AMENNYIBEN TEHETIK, LEGALÁBB 250 fT- TAL TÁMOGASSÁK A SZEGÉNY SORSÚAKAT. TEHÁT, ÉPPEN NEM EVVEL BIZONYÍTJÁK, HOGY VAN SZEGÉNYSÉG ?
AZ ALAPÍTVÁNYOK EZREI, NEM MÁSOK, MINT PÉNZNYELŐ AUTOMATÁK. AZ EGYHÁZAKRÓL NEM IS BESZÉLVE. 
A MAGYAR KORMÁNY ÁLTAL RENDSZERESÍTETT SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ 15 % , A FORGALMI ÁFA 27 %. -BAN,  MIT JELENT EZ ?
EZ AZT JELENTI, A DOLGOZÓ EMBEREK 42 % BAN LESZNEK FIZETÉSEIKBEN MEGRÖVIDÍTVE.
ORSZÁGUNK ÁLLAMPOLGÁRAINAK EGY RÉSZÉNEK HIHETETLEN TARTALÉKAI VANNAK, AMIK A KSH. SZÁZALÉK SZÁMÍTÁSÁT, A SZEGÉNYSÉGRE KIVETÍTVE % - BAN PISZOKUL TORZUL MUTATJA MEG.
TEGYÜNK EGY EGYSZERŰ SZÁMÍTÁST. 
KKV.  ESETÉBEN 10 FŐVEL MŰKÖDIK A CÉG. MINDENKI A MINIMÁLBÉRT KAPJA, KIVÉVE KÉT ÜGYVEZETŐT. 8 FŐ BRUTTÓ FIZETÉSE 200 EZER FORINT, A KÉT VEZETŐNEK A JÖVEDELME / FŐ , 800 EZER FORINT / HÓ. EZ ÖSSZESSÉGÉBEN HAVI A MELÓSOKNAK 1.6 MILLIÓ A KÉT VEZETŐNEK SZINTÉN 1.6 MILLIÓ FT. , ÖSSZESEN 3,6 MILLIÓ / HÓNAP. 
MOST JÖN A KSH. ÁTLAGSZÁMÍTÁS % - BAN.  A 3,6 MILLIÓT ELOSZTJUK 10 FŐRE LEBONTVA, EZ AZT JELENTI, ENNÉL A CÉGNÉL TÚL VANNAK FIZETVE A DOLGOZÓK, UGYANIS EBBEN A FORMÁBAN 360 EZER FORINTOT KERESNEK HAVONTA. EBBEN A SZEMFÉNYVESZTÉS  - NEM 360 EZRET VISZ HAZA A MELÓS, CSAK 200 EZRET.
EBBŐL LE KELL VONNI A 15% SZÉJAT, PLUSZ A 27 %-OS FORGALMI ADÓT. TISZTÁN MI MARAD A MELÓSNAK ? EFFEKTÍV VÁSÁRLÓI ÉRTÉK  - 116 EZER FORINT -TOT. 
ESETÜNKBEN KICSIBEN MUTATTUK BE MIT JELENT A KSH SZÁMÍTÁSA, DE UGYAN EZT TESZIK NAGYBAN.  AZ ÁLLAMIRÁNYÍTÁS ESETÉBEN IS EZ AZ ELJÁRÁS VAN RENDSZERESÍTVE. 
MEGDÖBBENTŐ AMIT EZEK CSINÁLNAK ! ÉS MINDEZT TUDVA A SZEGÉNYEKTŐL TARHÁLNAK, HOGY A MÉG SZEGÉNYEBBEKNEK ADAKOZZANAK. MIT JELENT KARÁCSONYRA EGY TÁNYÉR LEVES. SEMMIT. AZ ÉV 365 NAPBÓL ÁLL, VAGY NEM JÓL TUDJUK ? HOGYAN NÉZ KI AZ ÁLLAMIGAZGATÁSBAN A 365 NAP ? DŐZSÖLNEK, MINT A VADBARMOK.  
ORBÁN  VIKTOR 5 MILLIÓS HAVI BEVALLOTT JÖVEDELME, ARÁNYÍTVA A MAGYARORSZÁGI LÉTMINIMUM 28 600 FT - HOZ , NEM DURVA.  

DÖBBENETES ARCÁTLANSÁG, AZ TÉNY.
FÉLREÉRTHETETLEN , ORBÁN VIKTOR FÉLE MAGYARORSZÁG MEGBUKOTT !
VEGYÜK VISSZA A KÖZTÁRSASÁGOT, A LEGFELSŐ NÉPRENDELKEZÉSI INTÉZMÉNYI FORMÁT ÉS TEGYÜNK EGY VISSZAMENŐLEGES LELTÁRT. A SEREGBEN ROVANCSNAK HÍVTÁK EZT A MÓDSZERT. MINDEN NEM LEADÓZOTT FILLÉR UTÁNI GAZDAGODÁS PRODUKTUMÁT AZ ÁLLAMKASSZÁBA VISSZA KELLJEN TÉRÍTENI.
A NEMZETKÖZILEG IS LEJÁRATÓ,  TARHÁLÓK ORSZÁGÁNAK JELZŐJÉT,  MIHAMARABB MEG KELL SZÜNTETNI.
ORSZÁGUNKBAN HIHETETLEN MENNYISÉGŰ MUNKA ÉS VELE JÁRÓ JÓ JÖVEDELEM LÉTEZIK.  POLITIKAI AKARATTAL MEGVALÓSÍTHATÓ LENNE, HOGY VALÓBAN NE LEGYENEK HAZÁNKBAN TARHÁLÁSRA SZORULTAK.

ISTEN, HAZA, CSALÁD CSAK EGY VAN. SZÜLETÜNK, ÉLÜNK ÉS MEGHALUNK, CSAK AZ NEM MINDEGY, EZT MILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT TESSZÜK. MOSOLYGÓSAN, JÓ ÉLETKÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT, VAGY LETARGIKUSAN, ÖNMARCANGOLÁS KÖZEPETTE. 
KI KELL JELENTENI - ORSZÁGUNK GDP-JE OLYAN MÉLYSÉGBE ZUHANT, AMIT TOVÁBBIAKBAN A KORMÁNY KÉPTELEN KEZELNI. HITELEK, MÉRHETETLEN MENNYISÉGBEN  KIBOCSÁTOTT ÁLLAMKÖTVÉNYEK 200 ÉVRE ÚGY ELADÓSÍTOTTÁK, ISTEN LEGYEN A TALPÁN, AKI EZT RENDEZNI TUDJA.  EGY TÉNY .  MEGGONDOLATLAN TÁRSADALOMMAL POZITÍV EREDMÉNYT ELÉRNI, PISZOK NEHÉZ.  AMI ELSŐ LÉPÉSBEN TÁRSADALMI ÉRDEK - 

MONDJANAK LE !
SZAKMAI, ÜGYVEZETŐ KORMÁNYT KELL ÁLLÍTANI, AKIKET A TÁRSADALOM JELÖL ÉS VÁLASZT. A KÉT VÁLASZTÁSI CIKLUS KÖZEPÉBEN LENNE IDŐ, HOGY TISZTÁN LÁTÁS MÉG BEKÖVETKEZHESSEN, ÉRVÉNYRE JUSSON.

FÜGGETLEN KISGAZDA-,FÖLDMUNKÁS - ÉS POLGÁRI PÁRT TÁMOGATÁSÁRÓL BIZTOSÍTJA A MAGYAR TÁRSADALOM ÁLLAMPOLGÁRAIT, - MI MÁR TÖBBSZÖR HELYRE HOZTUK HAZÁNK GAZDASÁGÁT.
ISTEN ÓVJA ÖNÖKET ! BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET KÍVÁN FKgP LAJOSMIZSEI SZERVEZETE ÉS ENGELMANN JÓZSEF 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse