Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Taps - gépezetek

2021-10-24
Adminisztrátor
309
Tudva levően gépeket emberek alkotnak, amik esetekben befolyásoló programmal hozhatók működésbe.
Valójában EGY GÉP, MAGÁTÓL KÉPTELEN MŰKÖDÉSBE JÖNNI, tehát emberi elme kell a szerkezet képességének kihasználásához.

Pillanatnyi betekintésben az elmúlt évszázadra, megállapítható, a "tapsgépet" kitalálók a működtetést decibelben mérhetővé tették. A hatásosnak tűnő szerkezet azonnal megrendelőkre talált, pld :
- Lenin, Sztálin, Hitler, Rákosi, Kádár, Antal, Horn,Torgyán, Gyurcsány, Orbán, Márki-Zay, a sort bezárólag Dobrev Klára. Itt tartunk ma.
Vissza a kezdetekhez. A tapsgép hangerejéhez párosult "ÉLJENZÉSEK" ezeknek az embereknek visszaigazolást jelzett - amit csinálunk, bizonyosan rendben van. A NÉPNEK TETSZIK !
Erre utalóan sokakban felmerült azért a kérdés, - ezek a gépezetek biztosan jó működtethetőn igazolnak vissza ?  

A történések nem azt igazolták vissza, hogy a tapsgépek egyenesen arányban mutatnak rá a NÉPJÓLÉTRE.
A gyakorlatban bizonyosan nem lehet valami rendben, ha sokak kezét a "színpadi fellépők" előre összekötik, szájukat leragasztják.
Valójában ezek a figurák, milyen felmérést értenek elfogadhatónak ? Tapsgép programszerű befolyással történő működtetését, vagy a  kéz összekötötteket, száj leragasztottakat is megpróbálják rendszerükbe foglalni ?
Bizonyosan a mondat második felében említetteket másodrendűeknek regisztrálják és véleményük - "KI A SZART ÉRDEKLI" mondással lereagálják. 
Történelmi figurák mind elhitték, örök érvényben élvezhetik a tapsgépek hangerejét. Azonban az élő kép mást mutatott. Tetteikben a zajongás majd mindig rossz irányban mozdult el. Emberek millióinak megalázásával, lelkületükben történő lenullázással, legdurvább esetekben halálával, szembesülhettek.
TEGYÜK FEL A KÉRDÉST. Tapsgépek helyett, nem lenne ideálisabb A "GONDOLKODÓ GÉPET" KITALÁLNI ?
Józan egyszerűséggel,:  POLITIKAI HATALMAT MAGUKÉNAK TUDÓKNAK, GYAKORLÓKNAK, szabadna tapsgépet BIZTOSÍTANI ?
A történelem szennye idáig nem ezt igazolta vissza. Egyetlen nemzet gyerekei sem lesznek maguktól ellenségek, vagy rendőr ruhában bújtatottak saját nemzetük gyerekeit ütlegelők.
Politikai utasításra történik minden. Ami viszont TÁRSADALMUNK SZÁMLÁJÁRA ÍRHATÓ, - miért nem azt az egykét személyt, akik nemzetek ellen, vagy saját honfitársaink ellen adnak ki parancsot- miért nem azt fogják ŐRIZETBEN A HATÓSÁGOK ÉS A DEMOKRÁCIÁT BETARTÓAN KÉRDEZIK ŐKET - MIÉRT AKARTOK ÁLDOZATOKAT SZEDNI ???
Nem egyszerűbb lenne egy-két ember érveit meghallgatni? Kérdésben feltenni -tisztában vannak avval, amit csinálni akarnának - megfelel-e egy demokratikus jogállam törvényeinek ?
Remélhetően társadalmunk elgondolkodik ezeken a szavakon , mondatokon és önfegyelmet gyakorlóan ELUTASÍTJA A TOVÁBBI TAPSGÉPEK FORGALMAZÁSÁT .
Isten Óvja Önöket!
Bort, Búzát, Békességet kíván Engelmann József       

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse