Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22896

Szexmunkások éjszakája

2021-10-07
Adminisztrátor
382
Elnézésüket kell kérjük a főcím miatt. Írásunk olvasása kizáróan 18 éven felülieknek engedélyezett.
"Nagyot ütő gondolat" gyakorlati kivitelezése, társadalmunk megbotránkoztatására született.
Országunkban napi rendszerességgel világnapokat, rendkívüli éjszakákat jelentenek be a médiák, de ezek értelmi szerzőit nem propagálják. Ismeretlenek.  

Minden esetre bizonyosan a feltalálói jogdíj védett és nem kevés pénz ütheti a nagy észjárásra utaló személyek markát.
A felmerülő kérdések : ki vagy kik, milyen meggondolásból reklámozzák a világnapokat? Milyen indíttatásból jöttek létre az éjszakai látványtervek? Szakágazatok, energia szolgáltatók, üzemegységek, múzeumok,színházak, strand fürdők stb. éjszakája, hogyan került képbe? Minden esetre innen eredt a gondolat, hogy a szexmunkások éjszakája című "ősi szakágat" elfelejtették ?
Netalán ebben a dübörgő hülyeséget produkált világunkba ez a szakma nem fér bele?
Megjegyzésképpen! A NAV, minden kis és középvállalkozót elemeire szedi az adóbeszedés miatt és lám, a milliárdot forgalmazó szexmunkási üzemágazatról elfeledkeznek. 
Lépjünk tovább !
Milyen őrület vezérlete alatt jöhetett létre, hogy a Tv. műsorok amúgy is közel 60 %-ban reklámot - a maradék időben a szocializmus vívmányában született filmeket, Tv. játékokat - sugároznak, de hogy azt is élvezhetetlenné tegyék, JÖTT VALAMI ÉSZLÉNY, - aki majd én megmutatom jeligével, az amúgy is értékét veszített (szappan operák ) - hülyeséget megfejelve : 14-16-18 éven felülieknek javasol reklám megtekintést.
Közvélemény felháborodását kimerítették. Ebben az országban "az okostojások" olyan mértékben megszaporodtak, vigyázni kell, hogy a " kotlós a tojásokat ki ne keltse".
Piszok módon érdekelné a társadalmat, ha már valami jót akar a politikai elit csinálni, miért nem más irányból próbálja a médiákat megregulázni, MONDJUK BRUTÁLIS REKLÁM ADÓVAL.
Gondolat ébresztőnek az sem lenne megvetendő, ha reklámok tartalmát megvizsgálva a termékek emberi egészségre nem káros anyagot tartalmaznak-e?
Legyen az gyógyszer, tisztítószer, élelmiszer, színes cukros víz, elektromos eszköz, gyerekjáték stb.
Ezeknek a vizsgálata azért lenne fontos, mivel az adófizetők pénzén finanszírozott Tv. társaságok, reklámokból milliárdokat szednek be, de a REKLÁMOZOTTAK KÖZÖTT EGÉSZSÉGÜNKRE, AKÁR KÁROS ANYAGOK IS KÉPBE KERÜLHETNEK?
Mit szól ehhez a politika? KÖVETELJÜK MEG, HOGY ÉRDEMBEN VÁLASZOLJANAK !
Isten óvja Önöket! Bort, Búzát, Békességet kívánnak a lajosmizsei kisgazdák és Engelmann József
  

 

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse