Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Szemfényvesztés, bezárólag hazudozás

2021-11-27
Adminisztrátor
239
Az egoizmus egyre növekvő napi szinten gyakorolt behatása, rányomja bélyegét társadalmunkra, aminek következményei : depresszió, erőszak, tudatkimaradás-gyilkosság, életértelem megvonás - öngyilkosság, tudatmódosító szerek alkohol, drogok használata, nemi identitás vesztés stb.
Az életünk során véletlenek nincsenek !
Megszületésünk pillanatától kezdve belső génjeinket külső behatások érik, itt csak az a kérdés, mennyire hagyjuk magunkat mások "karmai közé" helyezni.
Miként alakul ki bennünk a karizma, egyéniséget megtartó erő. Érdekes kérdések egyike -miként alakulhat ki, hogy csak bizonyos személyeknek adatik meg a sokrétű, sokirányú szellemi és gyakorlati adottság?
Lehet bizonyos emberek, talán istentől kapják az erőt? Erre a választ nehéz megadni. Ami viszont tudatilag érezhető jelenség, éppen e-miatt  léphet életbe egy társadalomban az első feszültséget generáló tünet?
Nagyon sajnálatos tény, az erős jellemeket, kimagasló egyéniségeket, a társadalmi többség nem fogadja el. Politikai és egyházi erők legnagyobb ellenségeinek a karizmatikus, tudatosan élet érzéssel megáldottak vannak ez első sorban. A realitások talaján állók, középutat keresők soha nem voltak kedveltek, MERT FÜGGETLENSÉGET MEGTARTVA IDŐT SZENTELTEK ÉS GONDOLKODTAK.
SZÉLSŐSÉGESEK kiváltságos kedveltjeit használja fel a politika és a vallás.
Politikában a személyi kultuszt megerősítők, vallásban a szembekötés eszköztára képes milliókat a nyájszisztéma szerint irányítani, rájuk befolyást gyakorolni.
Nos, ez mára hatványozottan érvénybe lépett. 
Bánk Bán-i színmű 31 éve prolongáltan lejátszásra kerül a magyarság előtt és az elhalálozottak száma is bizonyítja, HATÉKONYAN. 
SAJNÁLATOSAN EZT A NEMZETET PORAIBAN MEGALÁZTÁK, RABSZOLGA SORSRA DEGRADÁLTÁK.
A színfelek előtt látottak, egyenlőek a mézes csupor tartalmával, de amik a függönyök mögött zajlanak, arcátlan , nemzetellenes cselekedetek.
- élelmiszer kereskedelmünket idegenek kezére játszották át, miközben agrár ország vagyunk.
- nemzeti vagyonunkat felszámolták, kedvezményesen teret adtak a múlt rendszerünk ellenségeinek.
Mit mond ma Orbán Viktor : nekem a legfontosabb a multik ellen a magyarok megvédése. Most nem mondanak igazat, vagy ennyire ostobának nézik a magyarságot? Szíjártó Úr és miniszterelnökünk majd napi szinten vesznek el milliárdokat az adófizetők költségvetésbe befizetett pénzéből, ami valójában a magyar állam tulajdona. Ebből, MINT VALAMI RÉSZVÉNYES, külföldi multik számára magyarországi beruházásoknak fizetnek. Felmerülő kérdés. Ez a kormány miként védi a magyar emberek érdekeit, miközben az idegen beruházásoknak ajándékozza társadalmunk munkájából származó jövedelmet ?
Hölgyeim és Uraim! Gyerekkorunkban, akár szüleinktől, akár tanárainktól hazugságunk miatt olyan verést, vagy intőt, rovót kaptunk, hogy belegörnyedtünk. Megtanultuk - HAZUDNI, MÁSOKNAK VALÓTLANT ÁLLÍTANI, nem korrekt viselkedés, de EGY TÁRSADALMAT MEGTÉVESZTENI, szó szerinti bűn, elkövetőinek ISTEN SZÍNE ELŐTT KELL FELELNIÜK.
Ezen a bolygón kialakult helyzet miatt egyszerű halandók már kevesek, hogy a hazugok, csalók, szélhámosok,elnyerjék méltó büntetésüket. ITT MÁR CSAK AZ ISTENEK ÍTÉLKEZHETNEK.
A tudatukban magas ívűeknek javasolt, ÓVATOSAN A "TESTTEL", MERT A SÖTÉTSÉG VESZI ÁT A TELJES HATALMAT.
Nem elfelejteni, az emberiség feszítette keresztre, aki csak nekünk jót akart. Változott mára  valami?
Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek Engelmann József
   
     

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse