Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18788

Szemfényvesztés, bezárólag hazudozás

2021-11-27
Adminisztrátor
233
Az egoizmus egyre növekvő napi szinten gyakorolt behatása, rányomja bélyegét társadalmunkra, aminek következményei : depresszió, erőszak, tudatkimaradás-gyilkosság, életértelem megvonás - öngyilkosság, tudatmódosító szerek alkohol, drogok használata, nemi identitás vesztés stb.
Az életünk során véletlenek nincsenek !
Megszületésünk pillanatától kezdve belső génjeinket külső behatások érik, itt csak az a kérdés, mennyire hagyjuk magunkat mások "karmai közé" helyezni.
Miként alakul ki bennünk a karizma, egyéniséget megtartó erő. Érdekes kérdések egyike -miként alakulhat ki, hogy csak bizonyos személyeknek adatik meg a sokrétű, sokirányú szellemi és gyakorlati adottság?
Lehet bizonyos emberek, talán istentől kapják az erőt? Erre a választ nehéz megadni. Ami viszont tudatilag érezhető jelenség, éppen e-miatt  léphet életbe egy társadalomban az első feszültséget generáló tünet?
Nagyon sajnálatos tény, az erős jellemeket, kimagasló egyéniségeket, a társadalmi többség nem fogadja el. Politikai és egyházi erők legnagyobb ellenségeinek a karizmatikus, tudatosan élet érzéssel megáldottak vannak ez első sorban. A realitások talaján állók, középutat keresők soha nem voltak kedveltek, MERT FÜGGETLENSÉGET MEGTARTVA IDŐT SZENTELTEK ÉS GONDOLKODTAK.
SZÉLSŐSÉGESEK kiváltságos kedveltjeit használja fel a politika és a vallás.
Politikában a személyi kultuszt megerősítők, vallásban a szembekötés eszköztára képes milliókat a nyájszisztéma szerint irányítani, rájuk befolyást gyakorolni.
Nos, ez mára hatványozottan érvénybe lépett. 
Bánk Bán-i színmű 31 éve prolongáltan lejátszásra kerül a magyarság előtt és az elhalálozottak száma is bizonyítja, HATÉKONYAN. 
SAJNÁLATOSAN EZT A NEMZETET PORAIBAN MEGALÁZTÁK, RABSZOLGA SORSRA DEGRADÁLTÁK.
A színfelek előtt látottak, egyenlőek a mézes csupor tartalmával, de amik a függönyök mögött zajlanak, arcátlan , nemzetellenes cselekedetek.
- élelmiszer kereskedelmünket idegenek kezére játszották át, miközben agrár ország vagyunk.
- nemzeti vagyonunkat felszámolták, kedvezményesen teret adtak a múlt rendszerünk ellenségeinek.
Mit mond ma Orbán Viktor : nekem a legfontosabb a multik ellen a magyarok megvédése. Most nem mondanak igazat, vagy ennyire ostobának nézik a magyarságot? Szíjártó Úr és miniszterelnökünk majd napi szinten vesznek el milliárdokat az adófizetők költségvetésbe befizetett pénzéből, ami valójában a magyar állam tulajdona. Ebből, MINT VALAMI RÉSZVÉNYES, külföldi multik számára magyarországi beruházásoknak fizetnek. Felmerülő kérdés. Ez a kormány miként védi a magyar emberek érdekeit, miközben az idegen beruházásoknak ajándékozza társadalmunk munkájából származó jövedelmet ?
Hölgyeim és Uraim! Gyerekkorunkban, akár szüleinktől, akár tanárainktól hazugságunk miatt olyan verést, vagy intőt, rovót kaptunk, hogy belegörnyedtünk. Megtanultuk - HAZUDNI, MÁSOKNAK VALÓTLANT ÁLLÍTANI, nem korrekt viselkedés, de EGY TÁRSADALMAT MEGTÉVESZTENI, szó szerinti bűn, elkövetőinek ISTEN SZÍNE ELŐTT KELL FELELNIÜK.
Ezen a bolygón kialakult helyzet miatt egyszerű halandók már kevesek, hogy a hazugok, csalók, szélhámosok,elnyerjék méltó büntetésüket. ITT MÁR CSAK AZ ISTENEK ÍTÉLKEZHETNEK.
A tudatukban magas ívűeknek javasolt, ÓVATOSAN A "TESTTEL", MERT A SÖTÉTSÉG VESZI ÁT A TELJES HATALMAT.
Nem elfelejteni, az emberiség feszítette keresztre, aki csak nekünk jót akart. Változott mára  valami?
Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek Engelmann József
   
     

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse