Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25059

Személyi kultuszokkal a nemzetgyalázásig

2018-01-18
Adminisztrátor
684
Vigyázz ember! A személyi kultusz megvalósulásával nemzeteket romboltak le, emberek millióit pusztították el. Lenin, Hitler, Sztálin, Rákosi működését fenntartó tapsgépezet, mára utaló felerősödését meg kell akadályozni. Nem szabad hagyni, hogy " a müncheni 5-ök" mocskos munkája,  megismétlődhessen. Európának nincs szüksége a nemzeti nacionalizmusra. Az Európai Unió, az Európai Bizottság jó lesz ha nagyobb odafigyeléssel kezeli a nemzetek belügyeit, tiszteletbe tarja a tagállamok által, a nép által meghozott törvényeit. Elfogadhatatlan intézkedéseiket vonják vissza és kérjenek nyíltan bocsánatot. Ne kényszerítsék a tagállamok vezetőit, hogy valótlan állításokkal szépítsék az Unióból származó buta intézkedéseiket.
Az Európai Unió irányítói,közvetlen vezetői, a személyi kultusz megerősítését tűzték ki célul. A tagállamok vezetőinek  szabad kezet biztosítanak saját népük kordában tartása érdekében, ha kell a megfélemlítést is alkalmazhatnak. A jelen Európa helyzet a valódi CIRKUSZI MUTATVÁNNYAL FELÉRŐ.  Színfalak előtt, az uniós vezetés:   - a magyarokat meg kell büntetni!  Háttérben : - Orbán úr , bánjon óvatosan, de  kemény kézzel a magyarral, mert az uniós elvárások ezt követelik.
RABSZOLGATARTÁS A KÖBÖN, NEMZETÁRULÁSSAL BORSOZVA !

Erre utalón a nyugat-európai országoknak nagy tapasztalata van, mivel mindig is gyarmatosító országok voltak. Hozzászoktak a könnyen szerzett konchoz, amiről ma sem akarnak lemondani. Ennek látjuk kárát európaiak.
A MAGYAR, LENGYEL, SZLOVÁK, CSEH, ROMÁN NÉPNEK VÉGÉRVÉNYESEN PONTOT KELL TEGYENEK AZ ÜGYLET KIMENETELÉRE:  RABSZOLGÁK VAGY SZABADOK ???

személyi kultusszal a pokol kapujában jeligével

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse