Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24824

Személyi kultusz hozadéka

2023-07-01
Adminisztrátor
158
Maga a XX. század lehet egy tökéletes példa, - kik és kiket emeltek jó pénzért hatalomra.
Azt is érdemes vizsgálat tárgyává tenni, milyen emberi adottságokkal kerültek bizonyos figurák hatalom közelébe.
Ami bizonyítottan történelmi események hozománya - a kiszemelt vezér személye.
Marx- Engels elméleti teóriájának gyakorlati kivitelezői által végrehajtott nemzetirtás, magyarázatot ad, mit jelent a személyi kultusz.
Ennek kapcsán az első és második világháború kialakításában lezajlott kapitalista ellenpólus bebizonyította - az egyik elmélet sem különb a "Deákné vásznánál".
Végeredmény : NÉPIRTÁS ! JELSZÓ - AKI NEM VELÜNK VAN, AZ ELLENÜNK ! 
Hol tartunk ma ? A műfaj, semmiben sem különbözik az elmúlt évszázad borzalmainak végkifejlettségétől. 
Ma, a játszmákat hidegháború égisze alatt folytatják, aminek társadalmakra ható nyomását, maguk a személyi kultuszt viselők eszkalálják. 
Frau Merkel, volt EU. vezér, Európa ellenes hadjáratában törvényellenességek garmadát sorakoztatta fel és mind annak ellenére, - hogy kb. 1200 ember,közöttük közel ötven zsidó halála szárad a lelkén, - senki felelősségre nem vonta. Honecker is megúszta a felelősségre vonást.
Kádár János volt kommunista vezér, mindannak ellenére, hogy magyarok ezreit végeztetett ki, senki meg nem kérdezte - "Jani bácsi, amit tettél, helyesnek ítéled meg "?
1989-től bekövetkezett NEM RENDSZERVÁLTÁS IS BEBIZONYÍTOTTA - HALÁL OSZTÁS NÉLKÜLI RETORZIÓ ELMARADÁSA, EGYÉRTELMŰEN ÉS KIZÁRÓLAGOSAN, A GYILKOSOK MALMÁRA DOLGOZIK. MINDEN NAP, AMIVEL a múlt generációja IDŐSÖDIK ÉS ÚJABB GENERÁCIÓK LÉPNEK BE EGY NEMZET FOLYAMATÁBA, A "MÉSZÁROSOK" TETTEI ELSIKKADNAK, ELÉVÜLNEK. A MAI FIATALOKNAK HALVÁNY FOGALMUK SINCSEN MIT JELENTETT A MÚLTBAN A KOMMUNISTA PÁRT, MIT JELENTETT A KISZ, A NÉPFRONT, STB.
SZÉGYEN ÉS MÉLTÁNYTALAN, HOGY A KÖZÖTTÜNK ÉLŐ MÚLT RENDSZER ELSZENVEDŐI, A MAI NAPIG SZEMBE KELL NÉZZENEK A RÉGI- ÚJ HATALOMBAN ÜLLŐK POFÁTLANUL MEGTÖRTÉNT REAKCIÓIKKAL. MIÉRT TÖRTÉNHETETT MEG, HOGY A SZOCIALISTA TÁBORBÓL EGYEDÜLIBEN, MAGYARORSZÁGON NEM SZAVAZZÁK MEG A PARLAMENTI HONATYÁK, AZ ÜGYNÖK LISTÁNAK NYILVÁNOSSÁGRA HOZATALÁT ?
MIÉRT NEM ? NOS, ITT LÉP ÉLETBE ORBÁN VIKTOR FELSŐBB SZINTŰ SZEMÉLYI KULTUSZÁNAK TÁRGYI JELENSÉGE, KÖVÉR LÁSZLÓ HÁZELNÖK EGOIZMUSÁNAK KOMMUNIZMUSBÓL EREDŐ HOZADÉKA. EZT A SORT HOSSZAN LEHETNE TAGLALNI, DE MIVEL "EGY FECSKE NEM CSINÁL NYARAT", AKKOR ? HIGGYÉK EL,  A NEMZET OLYAN VEZETŐSÉGET ÉRDEMEL, AMILYET MAGÁNAK VÁLASZTOTT.
AMI NAPI SZINTEN MEGTAPASZTALHATÓ - A KOCSMA IS MÁR NÉMA. NINCS BŐGŐS, SEM CIMBALMOS. SZÁJZÁRAS MUSLINCÁK LEBEGNEK A LEVEGŐBE ÉS ELNÉMÍTVA HAJTANAK FEJET, EGY EGOIZMUSTÓL DAGADÓ, SZEMÉLYI KULTUSZT BITORLÓNAK.
MIKOR JÖN EL VÉGRE EGY OLYAN TÁRSADALOM, AMIBEN A TUDÁS, TEHETSÉG LESZ A KÖVETENDŐ PÉLDA. AZ EGOIZMUS ÁLTAL FELERŐSÖDÖTT SZEMÉLYI KULTUSZT, MAGÁNAK A NÉPNEK KELL KORDÁBAN TARTANI, KELLŐ IDŐBEN KÖZBELÉPNI.
LEGYEN MÁR VÉGRE EBBEN AZ ORSZÁGBAN, VALAMIFÉLE TÁRSADALMAT FORMÁLÓ ERŐ, AKIK VALÓBAN A NÉPJÓLÉTÉR TENNI AKARNAK. MA MÁR NEM KÖTELEZŐ TAPSOLNI. TÚLLÉPTÜNK RÁKOSIN, KÁDÁRON, ANTALON, HORNON, MEDGYESIN, GYURCSÁNYON, ORBÁNON. ELÉG VOLT A TAPSOLÁSBÓL !
AMI SOKKAL FONTOSABB - ISTEN ÓVJA A MAGYAR KÖZTÁRSASÁGOT !

ÚGY LEGYEN !
J.E.

          

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse