Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Szembenézve a valós igazsággal

2022-10-26
Adminisztrátor
179
Panaszkodni semmi értelme. Valamit is megbánni szintén nem, de az elnyűhetetlen cipőtalp és felsőrész szindrómáját be kellene iktatni.
Magyarázat : a talp tapadóképessége azért fontos, hogy a mozgást teljesítő elrugaszkodott lábbeli felsőrésze hatékonyan találkozzon a popsikkal. A találat ereje elegendő legyen egy repülő csészealj sebességének, ami által a magyar politikusi garnitúra végérvényesen megtisztelve érezhesse magát.
A MAGYAR NÉPI KULTÚRA RÉSZE A POPSIRA VERÉS, VAGY RÚGÁS.
NETALÁN A FELMÉRGESÍTETT TÁRSADALOM ÚGY DÖNTENE, MIND A KÉT MOZGÁSI FORMÁT ALKALMAZZA, HOGY HATÉKONYSÁGÁBAN EZEN MÓD, ELFOGADOTT VÉGEREDMÉNYT TEREMTHET ÉS 
TOVÁBBIAKBAN ERŐTELJESEN KIABÁLHATJA : EL A KEZEKKEL MAGYAR KÖZTÁRSASÁGTÓL.
JOBB KÖRÖKBEN, NEM EZT KELLETT VOLNA NÉPSZAVAZÁS TÁRGYÁVÁ TENNI ? EGYOLDALÚ SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁST, EGYETLEN ORSZÁG TÖRVÉNYI ELŐÍRÁSA SEM FOGADJA EL. HAZÁNKBAN MIT TETT AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG ? MIT TETT ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ?
ŐK EGYÖNTETŰEN RÉSZESEI LETTEK HAZÁNK ELÁRULÁSÁNAK, A NÉPHATALOM MEGVONÁSNAK.
OLYAN POLITIKAI DEGENERÁCIÓT DEKLARÁLTAK, AMI EGY ORSZÁGBAN A RENDSZER DUPLIKÁCIÓJÁT JELENTI. EGY ÁLLAMHATÁRON BELÜL LÉTEZIK   MAGYAR KÖZTÁRSASÁG, MÁSODSORBAN AZ ORBÁNI MAGYARORSZÁG. EZ ÉPPEN A KISGAZDAPÁRTI DUPLIKÁLT ÁLLÁSPONTTAL AZONOS HELYZET. MIVEL A FIDESZ-KDNP HATALOM, A KISGAZDAPÁRT ESETÉBEN EGYIK BEJEGYZÉST SEM FOGADJA EL, CSAK LEBEGTETVE FENNTARTJA, AKKOR A MAGYAR ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG, MIKÉNT VÉLEKEDIK A KIALAKULT MAGYARORSZÁG ÉS MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HELYZETÉRŐL ?
NÉPSZÁMLÁLÁST MEGTARTANI, ILYEN JOGHÉZAGOK MELLETT, NEM IS LENNE SZABAD. A TÖRVÉNYTELEN JOGÁLLAMISÁGOT AZ ÁLLAMPOLGÁROK NEM KÖTELESEK KÖVETNI, TEHÁT ADATAIK MEGADÁSÁBAN ŐK IS TÖRVÉNYSÉRTÉS RÉSZESEI LESZNEK.
ÁLLAMPOLGÁRAINKNAK AVVAL IS TISZTÁBAN KELLENE LENNIÜK, ADÓIKAT A MAGYAR KÖZTÁRSASÁGNAK FIZETIK BE, VAGY A FIZETŐESZKÖZÖN OLVASHATÓ ORBÁNI MAGYARORSZÁGNAK. 

A MAGYAR TÁRSADALOM KÖTELES KÉRDÉST INTÉZNI : HOL A VAGYON, HOL AZ ADÓBÓL SZÁRMAZÓ PÉNZ.
A törvény határozottan utal, az állampolgárokra kötelező adózására, akkor a magyar kormányt, a nemzeti bankot, a számvevőszéket,a jegybankot, miért nem lehet elszámoltatni ?
VALÓJÁBAN EZEK A TÉMAKÖRÖK LEGYENEK NEMZETI  VITA INDÍTÓK, A NEMZETI KONZULTÁCIÓ FŐ RÉSZEI.
KISGAZDÁK, MI ÍGY LÁTNÁNK JÓNAK. VAGY A NEMZET MÁS VÉLEMÉNYEN LENNE ?
J.E.

 


 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse