Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18786

Szélsőséges hírközlés

2023-01-13
Adminisztrátor
127
Ami napjainkban a politika színterén történik, azt korábban "boszorkány üldözésnek hívták". AZT IS JELENTHETI : HAZUGSÁGGAL A HATALOMÉRT !
A FIDESZ-KDNP TÖBB VÁLASZTÁSI CIKLUS ALATT TETT "ÁLLAMELLENES" CSELEKEDETEINEK ELPALÁSTOLÁSÁRA, ÚGY VÉLIK, HOGY AZ ELLENZÉKI TÁMADÁSOKAT, KIZÁRÓLAGOSAN A MÉDIA BIRTOKLÁSÁN ÁT TUDJÁK FENNTARTANI. A TÁRSADALOMNAK SUGÁRZOTT NAPI SZINTŰ TÉVES HÍREK, KOHOLMÁNYOK, BIZONYOS SZÓCSÖVEKEN ÁT TETT "POLITIKAI ELEMZŐK" (Századvég,  ORIGO ) stb. MIND ARRÓL SZOLNAK, HOGY A MAGYAR NEMZETET AGYILAG BEFOLYÁSOLJÁK.
ILYEN TEVÉKENYSÉGET A HARMADIK BIRODALOMBAN, A SZOVJET HATALOMBAN ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN A RÁKOSISTA, KÁDÁRISTA MAGYARORSZÁGON TETTEK.
A FIDESZ-KDNP KORÁBBAN FELISMERTE, A MAGYAR NÉP NAGYON KÖNNYEN BEFOLYÁSOLHATÓ ÉS MINDEN AMI A TV. K-BEN , RÁDIÓKBAN ELHANGZIK, AZ IGAZ ÉS FŐLEG, HA A HÍRADÁSOKBAN EZT ÓRAI PONTOSSÁGGAL ISMÉTLIK. 
PÁR PÉLDÁVAL ÉLVE, A KÖVETKEZŐK :

- AMERIKAI BEFOLYÁS SOROS GYÖRGY SZEMÉLYÉBEN, AKI, MINT EGY MAGYARORSZÁGON SZÜLETETT ZSIDÓ SZÁRMAZÁSÚ MILLIÁRDOS,  POLITIKAI HADJÁRATOT FOLYTAT HAZÁNK ÉS ORBÁN VIKTOR ELLEN.
- FIDESZ BRÜSSZELI NÉP PÁRTBÓL TÖRTÉNŐ KIZÁRÁSA, VONZATAIBAN ISMERT HAZUGSÁGOK  

- VÁLASZTÁS ELŐTTI BALOLDAL BOTRÁNYA, ÉPPEN MÁRKI - ZAY PÉTER BALOLDALI "ÖSSZEFOGÁS" MINISZTERELNÖK JELÖLT KAMPÁNYA SORÁN, OLYAN NEGATÍV ÁLLAMPOLGÁR ELLENES KIJELENTÉSEKET TETT, HOGY VAGY ELMÉJÉBEN DURRANT EL VALAMI, VAGY EGYÉRTELMŰEN VALAMIFÉLE JOBBOLDALI ZSAROLÁS HANGADÓJÁVÁ VÁLT.
- COVID-19  - IDŐZÍTETT "FELMENTŐ SEREG" KÉPÉBEN MEGJELENÍTVE MENTI MEG A KORMÁNYT
- MIGRÁNS KÉRDÉS. ISMÉTELTEN EGY CSONT, AMIT EGY JÓ KUTYA SZÁMÁRA LERÁGANDÓ
- MERKELI MIGRÁNS - BEHÍVÓ, KÖZEL 1200 EURÓPAI ÁLDOZATTAL, KÖZÖTTÜK NEGYVEN ZSIDÓ SZÁRMAZÁSÚVAL. ( NEM ÉRDEKES ? IZRAEL ÁLLAM SEM EMELT HANGOT, FRAU MERKEL ELLEN.) 
- HIHETETLEN MÉRETÉKŰ INFLÁCIÓ, (ORBÁN VIKTOR JÓVÁHAGYÁSÁVAL KIDOBOTT ÁLLAMKÖTVÉNYEK,ELSŐ JEGYZÉSÜK NAPJÁN TUDVA LEVŐK VOLTAK, A MAGYAR BEFEKTETŐK MEGKÁROSÍTÁSÁRA LETTEK KITALÁLVA ) MENTŐ CSOMAG A FIDESZ TÚLÉLÉSHEZ.
- ÁLLAMI PÁLYÁZATOK BRÜSSZELI PÉNZEINEK HANYAG KEZELÉSE, 20%-OS PÁRT VISSZAOSZTÁSOK, MILLIÁRDOK ELTŰNÉSE. (JÁTSZÓTEREK, SPORTLÉTESÍTMÉNYEK ÉS MINDEN OLYAN, AHOL KÖNNYŰ A PÉNZMOSODA.)
- EURÓPAI ELSŐ SZÁMÚ FELELŐSSÉNEK HÁTTÉRBE ÁLLÍTÁSÁVAL MERKELT FELMENTETTÉK.
- EURÓPAI UNIÓ ÚJ SZOLGATARTÓJÁNAK BEIKTATÁSÁVAL, KÉSZAKARTAN AZ AMERIKAI BIDEN VEZETTE OROSZ ELLENESSÉGKÉP FELERŐSÍTÉSE. = ENERGIA EMBARGÓ AZ OROSZORSZÁG ELLEN, DE A  FŐ CÉLPONTJUK - 
PUTYIN !
 
- UKRAJNAI HÁBORÚ KIROBBANTÁSA, ZELENSZKIJ ( ZSIDÓ SZÁRMAZÁSÚ ) HELYTARTÓ SEGÉDLETÉVEL
- A HÁBORÚ KIALAKULÁSA TISZTÁN RÁMUTAT, AMERIKA - EURÓPAI UNIÓ HÁBORÚZIK PUTYIN ELLEN.
- IZRAEL SZINTÉN HALLGAT
- 2023 JANUÁRJÁNAK LEGMEGHATÁROZÓBB ESEMÉNYE : MÁRKI-ZAY PÉTER SZINTE MINDEN AMERIKÁBÓL KAPOTT PÉNZT BEISMER ÉS A POLITOLÓGUSOK AZONNAL RÁCUPPANTAK A KITŰNŐ TÉMÁRA.
- 2023 JANUÁRJA, AZ ELBUKOTT FIDESZ VÁLASZTÁSI EREDMÉNYEK IS ANNAK KÖSZÖNHETŐEK, HOGY AMERIKAI PÉNZEKEN FOLYT A KAMPÁNY.
MÉDIA REAKCIÓ : HA MA LENNE AZ ORSZÁGOS VÁLASZTÁS, A FIDESZ 56%OS TÖBBSÉGET SZEREZNE. A KÖZVÉLEMÉNY KUTATÓ ÉRTÉKELÉSE SZERINT, ISMÉT ELÉRHETŐ LENNE A KÉTHARMADOS PARLAMENTI TÖBBSÉG. 
NOS, MÉG EGY ÉV VAN A HELYHATÓSÁGI, VALAMINT AZ EU-S VÁLASZTÁSOKIG, DE A FIDESZ "SZAJKÓK" MÁR IS BEINDULTAK. MINDEN ELKÖVETNEK, MÉG AZ ELBUKOTT IDŐKÖZI UTOLSÓ VÁLASZTÁSOK ELLENÉRE IS, CSAK HATALOMBA MARADHASSANAK. 
EGYRE TÖBBET FOGJÁK A MAGYAROK HALLANI : MINDEN VÁLASZTÁSON INDULÓ ELLENZÉK, - LEGYENEK AZOK ÉPPEN FÜGGETLENEK- AMERIKAI PÉNZFORRÁSOK FELHASZNÁLÁSÁVAL KAMPÁNYOLNAK. A MAGYAROK MEGGONDOLATLAN TÖBBSÉGE EZT ELHISZI. 

A FIDESZ - KDNP TÖBB SZÍNBEN MEGVILÁGÍTOTT POLITIKÁJA OLYAN GAZDASÁGI VÁLSÁGBA SODORTA A MAGYAR TÁRSADALMAT, MIRE A FIDESZES MEGOLDÁST CSAK SZÁJZÁRÁT ELŐIDÉZŐ PÉNZOSZTOGATÁS JELENTHETI.  ( MI MINDEN MAGYART MEGMENTÜNK ) !!! FELTEHETŐEN A VALÓSÁG NEM EZ. ŐK SAJÁT IRHÁJUKAT MENTIK  ÉS AZT SEM VALLJÁK BE, MILYEN FORRÁSOKBÓL SZÁRMAZNAK AZ OSZTOGATOTT PÉNZEK ? CSAK EZEK IS NEM AMERIKÁBÓL JÖNNEK ?
AMENNYIBEN MAGYARORSZÁG CSAK EGY ÁLLKÖZTÁRSASÁG, MIKÖZBEN KFT.-T JELLEMZŐEN VAN AZ AMERIKAI TŐZSDÉN BEJEGYEZVE, NEM KELLENE A MAGYAR ADÓFIZETŐKET A FELTEHETŐ BEFOLYT TŐZSDE RÉSZVÉNYESI JÁRULÉKOKBÓL, RÉSZARÁNYOSAN NEM KELLENE OSZTALÉKOT FIZETNI ?
VAGY ELKÉPZELHETŐ EZEK AZ ISMERETLEN EREDETŰ MILLIÁRDOK, ÉPPEN AZOK, AMIKKEL MEGPRÓBÁLJÁK CSUPÁN AZ ÉRDEKTELEN MAGYAROK SZÁJÁT BEFOGNI ? FÉLELEMBE TARTÁS, VALÓTLAN FENYEGETETTSÉG LÁTSZATÁNAK KELTÉSE, HÁBORÚRA HIVATKOZÁS STB. NEM MIND EGY MENTŐCSOMAG A FIDESZ-KDNP SZÁMÁRA ?

AMI BIZONYOS, ENNYI KAKÁT PISZOK NEHÉZ LESZ AZ EMÉSZTŐBŐL KILAPÁTOLNI. EZEKNEK A SZERVTELEN ANYAGOKNAK MÉG A MEZŐGAZDASÁGI FELHASZNÁLHATÓSÁGUK IS VESZÉLYES, MIVEL BRUTÁLISAN TALAJT SZENNYEZŐ.  
MI LESZ VELED FIDESZ - KDNP ? AZ IGAZSÁG ÓRÁIT, HOLMI GYERMEK KORÚ POLITOLÓGUSOKKAL NAGYON NEHÉZ ÚGY A TÁRSADALOM ELÉ VINNI, HOGY ELHIGGYÉK. A MÉDIA SZÓRÓKNAK IS TANÁCSKÉNT. KI LESZ AZ ELSŐ TÖKÖS FŐSZERKESZTŐ, AKI MEGELÉGELI A HAZUDOZÁST ÉS INKÁBB A MAGYAR TÁRSADALOM ÉRDEKÉBEN, AKÁR SAJÁT EGZISZTJÉT FELADVA, 
NEMET MER MONDANI? 
VÁRJUK MEG TÜRELMESEN  A JÁTSZMA VÉGÉT ? "DE KI FIZETI MEG A ZENÉT SZOLGÁLTATÓT" ? ELKÉPZELHETŐ AZ IS, HOGY
MINT A KIS UNOKÁM EGYSZER MEGKÉRDEZTE - TE NAGYAPA, KI VOLT AZ A FIDESZ ?
NEM ELFELEJTENI , KISGAZDÁK MEGKERÜLHETETLENEK. MI TESSZÜK LE A MAGYAROK MEGÉLHETÉSÉT BIZTOSÍTÓ KENYERET AZ ASZTALRA. KISGAZDÁK 
VOLTAK, VANNAK ÉS ÖRÖK ÉRVÉNYŰEN LESZNEK. 
ENNEK A PÁRTNAK, MELYNEK A TÁRSADALOMHOZ VALÓ KÖTŐDÉSÉT MÉG A PÁRTALKOTMÁNYÁBAN IS BÍRÓSÁGILAG BEJEGYEZTETTE, OTT AZ ISTEN, HAZA, CSALÁD MINDENEKFELETT ÉL ÉS ÉLNI FOG.
ENGELMANN JÓZSEF


   

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse