Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24825

Szélsőségek harca

2023-12-27
Adminisztrátor
94
Érdemes pár mondatban említést tenni jelenünket meghatározó szélsőségek alakulásáról. EGY PICIT A MÚLTBÓL KIINDULVA.
1. az ősi vallások párhuzamban alakultak meg, az emberi szélsőségek meggátlása érdekében. Ezt, egy ismeretlen misztikus erő felvázolásával érték el, ami az ember számára félelmet jelentett.  
2. Jézus megjelenése és majdan ember által köré épített misztikum, kellő alapot adott egy újabb vallás megteremtésére. Ennek megtartása, megerősödése, kizárólagosan szélsőséges gyakorlattal volt lehetséges, tehát emberek millióit kellett ahhoz legyilkolni.
3. az emberi gátlástalanság idézhette elő, hogy bizonyos uralkodók, érdekérvényesítésük érdekében, megfizetett alattvalókkal erősítették meg státuszukat. Akik a pórnépből netán ellentmondtak, azokat azonnal eltávolították az élők sorából. (boszorkányizmus, eretnekség, isten tagadás, vele párhuzamban az egyház tagadás.)
4. az első igazi ellentmondásos reformot, Luther Marton merészelte megtenni, aki a maga nevében, egy forradalmár volt.
5. időben most nagyot ugorva jutunk el Marx- Engels műveihez. Az a forradalmi tett, amit közzétettek, alapjaiban nagyon hasonló benyomást gyakorolt az átlag emberre, mint a jézusi tanok tették, tehát maga Jézus is egy "forradalmár" volt. 
6. a lenini eszme alapjaiban a kisemberek mellett tette le a voksot, de a gyakorlati kivitelezés, kegyetlen gyilkolásba torkollott. 
7. időben eljutottunk a XX. századhoz, amiben szélsőséges elemek garmadájával szembesülhettünk. Sztálin és Hitler szélsőségei, az európai emberiség számára, majd az egész világ holokausztját jelentette. A szélsőségek erőmegtartása napjainkban is fellelhetők. Ami még megrázóbb, vallási alapokon folyt háborúk, politikai hatalmukat megtartani akarók gátlástalansága és egy még nagyobb "bomba" , - A MÉG TANULATLAN, LIBERALIZMUS.
Az Európa kulturális hegemóniájának tagadása, olyan ugrást jelentene, amire nem vagyunk felkészülve, tehát az amerikai gyakorlat Európára nézve totális anarchiát jelentene. Amerika világuralmi gyakorlata, napról napra gyengül. Európa végleges legyengítésével elérhetnék, hogy kihívóik száma csökkenne, de más oldalú megvilágításban : Oroszország, Kína, India, Pakisztán, Korea, Brazília, Argentína, Chile stb. ellenfelek maradnak. Egy tény, ezeknek az országoknak totális összefogásában, Amerika és dollárja "háború" vesztesként csúszik le a világ politikai, gazdasági játéktérről. Jobb esetben, harmad hegedűsök maradhatnak. Rótschild - Rockefeller stb. gazdasági doktrémáik csak a múlté lesznek. Elképzelhető, hogy majd a történelemkönyvekbe említést tesznek nevükről, de hatalmuk a mai viszonyok között bukásra van ítélve. 
Európára nyomást gyakorlók és alattvaló pribékei, rövid életűek lesznek. Európa népei, a vég kifejlett játszma során, teljes összefogásban kiűzik a "megtestesült sátánt" Európából. ISTEN IS ÍGY TENNÉ !!! Úgy legyen ! A MINDENHATÓ óvja Európát, benne Magyarországot és NÉPÉT !

Ezúton kívánok szebb jövőt Önöknek, Josef Engelmann 

   

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse