Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Összes látogató: 22566

Szegénység Magyarországon

2023-08-23
Adminisztrátor
137
"TISZTELT MAGYAR POLITIKAI ELIT" !
JELEN ÁLLÁSPONT SZERINT, HAZÁNK LAKOSSÁGÁNAK EGYHARMADA SZEGÉNYSÉGBEN, A MÁSIK HARMADA, NAPI SZINTŰ TÚLÉLÉS ÁLLAPOTÁBAN KÉNYTELEN ÉLNI.
ANNAK ELLENÉRE, HOGY AZ ÖNÖK STATISZTIKAI MEGGYŐZŐDÉSE, AMI VALÓTLANSÁGOT KÉPVISEL MERIK KIJELENTENI - NINCS SZEGÉNYSÉG HAZÁNKBAN !
RÖVID ELEMZÉSBEN A KÖVETKEZŐKET. 
- piacgazdaság alapszabálya  szerint, semmilyen politikai hatalomnak az árak alakulásában beleszólása nincs. Kapitalizmus a magán tulajdonon alapszik, ami az állampolgárok saját belügyét képezik. (extrém hiba, a kormány ebbe a folyamatba beavatkozik, ami az inflációnak meghatározója )
- amennyiben nincsen szegénység, miért kell folyamatosan a kisembereknek adakoznia ? Miért szólítják fel azt a középréteget, akik már lassan a lecsúszottak sorsára jutnak, hogy a napi megélhetésükből azoknak adakozzanak, akiket előzőekben az Önök rossz politikai beállítottságuk nyomorított le ? ISKOLAKEZDÉSKOR, miért tarhálnak a gyerekek számára alapvető tanszerekre, iskolatáskákra ? JA NINCS SZEGÉNYSÉG HAZÁNKBAN ?
- stadionok építése folytán történt kiadásokra, idegen betelepülő multik vállalkozásaikba - (65 milliárd akkumlátor szektorba ) - kiktől kaptak felhatalmazást, hogy az adófizetők pénzét ilyen módon használják fel, miközben a mély szegények száma, napról napra nő ???

MEGKERÜLHETETLEN TÉNY, A KORMÁNYUNK RONGYRÁZÁSA, ORBÁN VIKTOR ÁLTAL PREZENTÁLT - UGAT A BOLHA - PROPAGANDÁJA.
MAGYARORSZÁG EGY CSIPET ORSZÁG, DE A LÁTSZATI, ALAPTALAN ANYAGIAKKAL FEDEZETT, MEGGONDOLATLAN KIADÁSOK, SORRENDEK, BETARTATLANSÁGA VEZETETT IDE, HOGY A MAGYARORSZÁGI LÉTMINIMUMOT, 28. 600 FT-BAN ÁLLAPÍTOTTÁK MEG. VIDÉKEN NAGYON SOKAN KAPNAK ENNYIT.
"A LÚD PIKANTÉRIÁJA ÉRTELMÉBEN, EGY HAJÓ EGYSZERI ÜZEMANYAG TANKOLÁSRA KIADOTT 65 MILLIÓ, MIKÉNT EGYEZTETHETŐ ÖSSZE - MAGYARORSZÁGON NINCSEN SZEGÉNYSÉGGEL" ?
HIGGYÉK EL, AZ ORBÁN KORMÁNY INTÉZKEDÉSEIRE, A 2024-ES VÁLASZTÁS AD VÁLASZT. 
ISTEN ÁLDD MEG A MAGYART ! VÁLASZTÁSRA FÜGGETLEN JELÖLTEKET KELL ÁLLÍTANI, AKIK FELELŐSSÉGTUDATA, VALÓBAN A MAGYAR NÉPÉRT FELESKETETT.
FELTÉTELEZÉSBEN : 
- AZ EU. JELÖLTEKET NE PÁRTKATONÁK KÉPEZZÉK.
- A POLGÁRMESTEREKET, FÜGGETLEN JELÖLTEKKEL ÁLLÍTSANAK
- KÉPVISELŐJELÖLTEKET SZINTÉN FÜGGETLEN JELÖLTEK  KÉPEZZÉK
indoklásban : 
Németországi választás során, az akkori SPD volt hatalmat, kancellárjával együtt úgy tudták leváltani,  hogy a tartományi választásokon a választók az ellenzéki CDU-CSU - jelölték és egyebekben rájuk szavaztak. MIT JELENTETT ?
Az SPD és kancellárja alól kicsúszott a talaj, hiába ültek a székükben, de a tartományi többséget a CDU-CSU  URALTA.
MI LETT A NÓTA VÉGE ? AZ SPD -GRÜN KOALÍCIÓ FELTETT KÉZZEL HAGYTA EL A PARLAMENTET.
NEKÜNK MAGYAROKNAK NINCS MÁS LEHETŐSÉGÜNK, MINT A NÉMET PÉLDÁT KÖVETVE CSELEKEDNI.
ÚGY LEGYEN !

J.E. 
 
  

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse