Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

SZDSZ színekben MEMO

2022-04-16
Adminisztrátor
226
Emlékeztetőül, MINDENKI SZÁMÁRA TANULSÁGOS. 
A volt SZDSZ liberális párt, 550 millió államadóssággal távozott a politikai porondról. Kényszerfelszámolás, vagy maguk által tervezettek szerint, " ANGOLOSAN LELÉPTEK"?
Minden esetre a 2022. április 03.-i országos választáson, egy ismeretlenből előlépett, meg újult SZDSZ irányvonalat követni látó formátum vetette magát észre.
Zsidó-Keresztény és Liberális ? Milyen irányelvek mezsgyéjén lehet ebben az elvi és vallási összeállításban politikát folytatni ?
Állíthatjuk, az összeférhetetlenség már most előre jelezhető. Látottak alapján, érdekes felvetés. Vajon, ez a politikai formátum, új liberális erő, miért kapott az M1 Tv. társaság műsoridejéből lehetőséget, hogy a választást követő két hét múlva is nyilatkozhassanak, miközben bármelyik konzervatív, igaz magyar pártok vezetői még a Kunigunda utca környékére sem mehetnek be?
A Fidesz-KDNP hivatásos szaktanácsadói, netán már megint előre terveznek? 
Mi Hazánk Mozgalom bevallása szerint, egy évvel a választás előtt, egy fillérrel sem rendelkeztek és lám hirtelen milyen drága kampányt sikerült megteremteniük? Bekerültek a parlamentbe. Így lesz a MEMO párt esetében is?  EZ A BŐKEZŰ FIDESZ, MILYEN ELŐRELÁTÓ. MÁR MOST ELŐKÉSZÍTIK A 2026-OS VÁLASZTÁS TÁPTALAJÁT.
Önök szerint, hová vezet ennek a nemzetnek a sorsa, ha a volt liberális Fidesz, valamint magyarországi szabadkőművesek, szabadelvűek irányításában lesz kis hazánk.
A magyarság "szénája", most sem abrakolható minőségű, de mi lesz 2026-ban ? LESZ MÉG OLYAN, HOGY MAGYARORSZÁG? LOBOGNI FOG AZ ORSZÁGHÁZON A PIROS FEHÉR ZÖLD SZÍNŰ ZÁSZLÓNK ?
A Független Kisgazda-, Földmunkás - és Polgári Párt felhívja a magyarság figyelmét, vegyék tudomásul, amennyiben saját sorsuk ennyire nem érdekli Önöket, MINT ARRA ÉLŐ PÉLDA, EZ A VÁLASZTÁS VOLT, akkor ki fogja magyarul tanítani a jövő generációikat ?
BÉKE VAGY HÁBORÚ ?
Ezt is megszívatták Önökkel, miközben egyértelmű NATO szerződésben foglalt, -  egyik NATO tag sem avatkozhat az ukrán ügybe. Ezt még Biden USA elnök is megerősítette. 
Visszatekintésben, nagyon szégyenletes ami még 1972-ben történt, hogy a Vasvári Pál laktanyában kb. ötven sorköteles, ott végezte az általános iskolai tanagyag : írás, olvasás, számolás alapjait.
Ezt az áprilisi választási eredményt, biztosan legalább nyolc általánost végzettek hozták meg? Vagy eltitkoltan ikszelhettek az olvasni nem tudok? Remélhetően a szálak nem ismét 1972 ig vezethetők vissza. Hol tartunk ma? Látottak alapján ismerté vált - nem akarok háborúba menni, UGYE  a Fidesz, ja meg a Viktor, CSAK A VIKTOR ! 

L.K.  


 

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse