Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24825

Szavazzunk együtt a kisgazda képviselőjelöltekre

2018-04-04
Adminisztrátor
543
Tisztelt Magyar Választók!
Kérjük Önöket, mérlegeljék az elmúlt 28 év politikai ámokfutók teljesítményét. Feltehető részrehajlás mentessen sikerül áttekinteni a gazdasági állapotunkat. Családok pénzügye helyzetét, országunk gazdasági állapotát. Véleményük szerint a mai politikai belháború hová vezethet? Kik irányítják magyarországi bal és jobb oldalt ? A liberális eszmeiség Önök szerint meddig bomlaszthatja a magyar nép egységét? A megosztott magyar társadalom kibírja-e a Brüsszeli nyomást? Önök szerint, az  ENSZ milyen jogon avatkozik Magyarország belügyeibe? Ezernyi kérdést tehetünk fel,de remélhetően nem Mohács felé haladunk?
A négy nap múlva megtörtént  választási eredmény  egyszerűen értéktelenné válik a gondolkodók számára, mert nem a nép valódi akaratát fogja tükrözni. A pártok és az egyéni jelöltek visszaléptetése politikai mutyi. Az aláírásukat adó állampolgárok nem a mutyizó pártokat támogatták, hanem saját politikai akaratukat kívánták megjeleníteni. EZ A VÁLASZTÁS MÁR MOST TÖRVÉNYSÉRTŐ, UGYANIS A MAGYAR NÉPET SENKI NEM KÉRDEZTE MEG:  HOZZÁJÁRULTOK-E, HOGY A JELÖLTRE ADOTT ALÁÍRÁSOTOK  ELLENÉRE, A JELÖLTETEK MÁSOK JAVÁRA VISSZALÉPJENEK. EZ A MAGYAR NÉP TELJES LENÉZÉSE, MEGALÁZÁSA.

És mit szól ehhez az Országos Választási Bizottság? Mit szól ehhez az Alkotmány Bíróság ? Mit szól ehhez Áder János Köztársasági elnök?
NEM KELLENE EZT A VÁLASZTÁSI TÖRVÉNY AZONNAL ELTÖRÖLNI ? Továbbá, mi a véleményük azoknak a pártalapításáról, akiknek felnőtt tagjai családon belül 300-400 millió forintot vesznek  fel az államkasszából?
A Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári Párt egyéni képviselőjelöltjei nem léptek vissza és a fenti megfogalmazottak bizonyosan elgondolkodásra ösztönzi Őket.
Isten Óvja Magyarországot a Magyar Népet.

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse