Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Számvevőszéki körkép

2018-01-06
Adminisztrátor
656
A számvevőszéki válasz: - mi tudjuk a párt vagyongazdálkodását mikor kell vizsgálni, most nem esedékes. Piszok érdekes a Számvevőszék álláspontja, mivel 1 milliárd 325 millió Ft -ról volt szó. A legnagyobb megdöbbenésünkre a Legfőbb Ügyészség  is elutasította a Kisgazdapárt képviselője Hegedüs Péter ellen a bírósági eljárás kezdeményezését, hivatkozással: -  az ügyészségnek nincs jogosultsága a pártok ellen eljárást kezdeményezni, csak vagyongazdálkodás tárgyában van lehetőség  bírósági eljárást lefolytatni.
 
Mi, ÉPPEN EZT KÉRTÜK, NEM MÁST.
 
Az ügyészség mindent kitalált, hogy Hegedüs Pétert , mint a párt egyszemélyes felelősét perben ne fogja.
Arról nem beszélve, a 2014-es országos választásokkor az induló jelöltek 1 millió Ft. állam által  kifizetett pénzét Hegedüs Péter magához vette, ami 60. millió forint volt. Erről a jelöltekkel írást készített, íratott alá, hogy Ők azt a pártnak felajánlják, tehát ezáltal még nyomatékosabb, hogy Hegedüs Péter egyértelműen felelős a 60 millió forint felhasználása tárgyában. Ebben az esetben a Számvevőszék és a Legfőbb Ügyészség miért nem Hegedüs Péter ellen tesz feljelentést és indít ellene eljárást? Mert ez az ember Állami Védelem Alatt Állhat,  feltehetően valamiféle megállapodás kötelezi, hogy tönkre teheti a Független Kisgazdapártot. Ezért nem vizsgálja senki Hegedüst. Amennyiben bármelyik párt csak ezrelékét megtette volna, már régen eljárások tömkelegét zúdították volna a nyakukba, mint azt ma is láthatjuk a pártok eseteiben.

A Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári Párt országos szervezetei és tagsága ezúton ismételten követeli, hogy a Számvevőszék és a Legfőbb Ügyészség indítson eljárást az FKgP volt képviselője, Hegedüs Péter ellen.
Pártunknak semmi köze a Hegedüs Péter által elherdált vagyon tárgyába, Ő az egyszemélyes felelős !!!!!!!!!!!


Pártunk tisztességes tagsága egységeben tömörült és a 2018-as választáson indul. Magyar Alaptörvény biztosítja a pártunk indulását. Hegjegyzésül: A magyar alaptörvényt sértőknek felelni kell, amennyiben a pártot nem engedik indulni.  Elég legyen a törvénysértésekből ! Az egyszerű állampolgárokra vonatkozik a törvény, akkor a mindenkori hatalmakra is.

Kisgazdapárt Országos Szervezetei

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse