Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Összes látogató: 22566

Szájszélig érő szerves anyag

2021-02-20
Adminisztrátor
332
Mit jelent a szájszélig érő szerves anyag magyarra fordítva: belefulladunk az ürülékbe. Ok és okozat? Bárkit is megkérdezel, - szerinted miért, kik miatt tartunk ma itt, ebben az utolsó óráit rúgó világban?
Választ adók többsége: nem nyilatkozom, mosom kezeimet, én nem tehetek semmiről, nem hallottam, nem ismerem, nem tudom!
Kénytelen vagyok feltenni egy további kényes kérdést: miért élsz akkor egyáltalán?
Ma, a XXI. században, hogy emberek saját sorsukkal kapcsolatban ilyen közönyt mutassanak, ilyet még világ nem látott.
Természetesen kocsmai, vagy akár facebook szintjén a rágalmazás,hamis állítások,becsületsértés kiválóan rámutat, ezek nem szemtől szemben hangoznak el, hanem hátba szúróan firkálmányok.
Eljutottunk arra a pontra, amikor a politikusi "intelligens lélek " felismeri, EBBEN AZ ANARCHIÁBAN KERESNI VALÓM VAN.
De kik generálták az anarchiát? Nem éppen a politikában járatos, gazdasági, pénzügyi kiszolgáltatott alattvalók? Szoros összefüggés állapítható meg a gazdasági és politikusi gondolkodók minden napjaiban.
Ami keményen felháborító! A balga törekvő hajlandó, saját magát rabszolgásítani, lásd., olyan vállalkozások, ahol maga a tulajdonos napi 16 órát dolgozik, se ünnep, se vasárnap, mindezt akár a saját családja kárára teszi. Mit tesz a politikus, MAJD ÉN SEGÍTEK, de ugye nem felejted el, hogy éppen én miattam van egy százmilliós házad, meg két autód, stb. Na azért egy kis adósságot is felhalmozva, nem de?
Ez a rendszer valamelyest hasonlít, a futtató stricik, maffia bandák stílusához. Feltehetően ebből eredne egy társadalomban az érdektelenség. Mit mond az állampolgár - úgy SEM TUDUNK  SEMMIT CSINÁLNI. EZEK ÚGY MEGSZEDTÉK MAGUKAT, AKÁR KIT KILÓRA MEGVESZNEK.
Ez lenne ma? Orbán Viktor a nemzeti összefogást ösztönzi, miközben a propaganda gépezete éppen még a Fidesz szavazókból is ellenszenvet vált ki. Ilyen ideológiai felfogásban tett kiáltványok, ezt a nemzetet lassan a polgárháború bejárati kapujához vezeti. EZ LENNE A NEMZETI ÖSSZEFOGÁS?
Miért is kell a nemzet véleménye? FELTEHETŐEN nem evvel lehet átruházni a felelősséget, ha valami balul sül el? Megdöbbentő történések sorozata zajlik le előttünk. ITT MOST MÁR CSAK AZ A KÉRDÉS, ELSŐNEK KIK FULLADNAK BELE AZ ÜRÜLÉKBE , A POLITIKUSOK, VAGY A MAGYAR TÁRSADALOM.
Gondolkodni még soha, senkinek sem ártott.
Engelmann József 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse