Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Sok föcsögésnek ára lett

2021-05-13
Adminisztrátor
278
Magyarország politikai palettája, színében nagyon hasonlít az iskolai oktatáskor használt táblák színéhez. Esetünkben nem a zöld színre gondoltunk, hanem a mindenki által jól ismert feketére.
Miként kell a fekete színt átültetni a magyar hétköznapokba?
Nemzetünk politikai langyossága engedélyt adott az 50 éves múltunk prolongálására. Magyar honban a valódi törvényesség mentén alkotott rendszerváltás, nem történt meg, de még a látszata sem, hogy a gyilkosok elnyerjék büntetésüket, valamint a nemzetünk hithű lelkiekben meggyötört lakossága idézőjelesen, de legalább részben megelégedéssel datálják : végre VÉGE, egy gyilkos korszaknak. Ami viszont szánalmas, hogy az akkori "rendszer váltó pártok" és Antal József miniszterelnök képtelenek voltak konszenzusra jutni, miszerint vérfolyás nélkül is lehet forradalmat csinálni. 
Miként kell ezt értelmezni?
A szocializmus haszonélvezőit, az az 800 ezer párt tagot, 30 évre a közügytől el kellett volna határolni, aminek nyomatékára, az Ő személyi igazolványukban egy apró vörös csillagot kellet volna feltüntetni.

Evvel a lépéssel, egycsapásra elérhető lehetett volna, hogy ezek az emberek, már az új korszakban ne tudjanak pártokat alakítani, te tudják a hazánk "vérét" tovább szívni.
Nem szabadott volna számukra engedélyezni a szavazati jogot, mivel Ők korábban erőszak alkalmazásával rángatták a magyar embereket a szavazó urnákhoz, ahol teátrálisan egy pártra lehetett szavazni. A fiatalok nem tudják, ha nem mentél el, JÖTT A RENDŐSÉG ÉS ELHURCOLTAK.
A Kisgazdapárt állítása szerint, valójában ennél humánusabban nem lehetett volna eljárni, hogy mára megéljük - TISZTA LELKÜLETŰ, GENETIKÁJUKBAN MAGYAR EMBEREK ÜLNEK A MAGYAR PARLAMENTBEN.
A Független Kisgazdapárt nem véletlen alkotja meg az új alkotmányát, hogy abban az Isten , Haza, Család fogalmak, ne csak frázisok legyenek, hanem azoknak nyomatékot adjunk.
A Független Kisgazdapárt elsőként határoz és foglalja alaptörvényébe, - a párt tagja csak az lehet, aki : a múlt rendszerben semmilyen párt tisztséget nem töltött be, keresztény levéllel rendelkezik, erkölcsi bizonyítvánnyal és nullás adóigazolással nyújtja be párt tagsági kérelmét.
Nagyon sajnálatos, hogy 30 évvel a gengszterváltás után kell ilyesmivel még mindig foglalkozzunk.
Pártunknak elsőnek kell legyen, hogy tiszta, magyar lelkületű hazafiak töltsék be sorait.
Ennek elmaradását láthatjuk, azokban a regnáló pártokban, akiket a Fidesz megsemmisített, de egy két volt tagjait máig felhasználják.
Ez a Független Kisgazdapártban remélhetően többé nem fordulhat elő.
Isten Óvja a Magyar Népet, Bort, Búzát, Békességet kívánunk Önöknek. FEL A FEJJEL !!! 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse