Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Semminek sincs felelőse

2023-11-03
Adminisztrátor
131
A földünk népességének érdektelenségre utal, hogy globálisan politikát folytatók, azt tesznek amit csak akarnak, senki nem vonja őket felelősségre. Vegyék már végre tudomásul, ŐK csak minimális kisebbségben irányítják a világ lakosságát, miközben több milliárd szájzáras "nyuszi" csak lapít és végkifejlettségben hagyják magukat felzabálni. Amikor már a torkukat szorongatják, akkor sem adnak hangot, NA NE !!! EURÓPÁBAN, ÚJABB HÁBORÚRA RÁBÍRÓK HALLATJÁK HANGJUKAT, AKIK BIZONYOSAN JOBB ESETBEN, VALAMI elvetemült "HITLERI KLÓNOK" LEHETNEK.
EURÓPA NÉPEI, ÖSSZESSÉGBEN NEM LEHETNEK OLYAN OSTOBÁK, HOGY ISMÉTELTEN BELEBOCSÁTKOZZANAK OLYAN ÉRTELMETLEN ÖLDÖKLÉSBE, AMI AZ ELSŐ ÉS MÁSODIK VILÁGHÁBORÚBAN TÖRTÉNT.
NAPI SZINTŰ INTŐ JELEKTŐL HANGOS A MÉDIA. UKRÁN OROSZ HÁBORÚ, PALESZTIN ZSIDÓ HÁBORÚ ÉS MOST JUT ESZÉBE EGY NÉMETNEK : FEGYVERKEZNÜNK KELL, MERT ITT A NYAKUNKBAN EGY ÚJABB FRONTVONAL, EURÓPA KÖZEPÉN. MIRŐL BESZÉL EZ AZ ELMEHÁBORODOTT ? HÁBORÚ KÖZÉP- EURÓPÁBAN ?

TISZTELT EURÓPAI LAKOSSÁG !
"NE AKARJÁK A HITLERI MÉSZÁRSZÉKET ÚJRA KINYITNI" . IDŐBEN KELL KIEMELNI AZOKAT A SZEMÉLYEKET A SOROKBÓL, AKIK HÁBORÚS GYILKOSSÁGOKRA AKARJÁK A FÖLDÜNK NÉPESSÉGÉT RÁBÍRNI. EMBEREK ! ÖNÖK NEM JÁRHATNAK CSUKOTT SZEMMEL. A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ KITÖRÉSE ELŐTT IS MEGVOLTAK A JELZÉSEK, DE SENKI NEM VETTE KOMOLYAN. EBBEN A HIBÁBA, EURÓPA NÉPE MÉG EGYSZER NEM ESHET BELE.
 
MOST KELL LÉPNI ! ÖSSZEFOGÁSBAN, SZERVEZETTEN KELL EURÓPA ÖSSZES ORSZÁGOKBAN EGYIDEJŰLEG FELLÉPNI ÉS A HÁBORÚRA RÁBÍRÓKAT KIEMELVE ŐKET BÍRÓSÁG ELÉ CITÁLNI. VÁDAK ALAPJAI : FELTEHETŐ 
GYILKOSSÁGOKRA, HÁBORÚS BŰNÖKRE VALÓ RÁBÍRÁS.
"NE ALUDJ EURÓPA". AKIK A NYAKATOKON ÜLNEK, FELTEHETŐEN MEGBÍZÁST VÉGREHAJTÓ, CSOPORTOS BŰNELKÖVETŐK.

MINDEN ESETRE ,ISTEN VÉDELMEZZE EURÓPA NÉPÉT ! ÚGY LEGYEN !
J.E.   

 


 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse