Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Sarokba szorítottan

2022-02-25
Adminisztrátor
255
Hirtelen előkerült politikai "vezérek" véleményeinek százai utasították el Putyin elnök úr viselkedését, miközben csak azt felejtették el, hogy előzetesen megtörtént nemzetközi tárgyalásokon Putyin, Oroszország miniszterelnöke CSAK KÉRT, NEM PARANCSOLT.
Hogyan néz ki a felelősség kérdése ebbe a háborút kirobbantó esetben ?
Gondolkodjanak felnőttek módjára, szélsőség mentesen. MIT TESZ EGY OROSZLÁN, HA PROVOKÁLJÁK ÉS  SAROKBA SZORÍTJÁK ? TÁMAD !
Valójában, ez történt most is. Putyin elnök úr értelmesen részletezte, nem kívánja az amerikai agresszorokat Oroszország közelében látni.
Nem kívánja a NATO atomfegyver arzenált a nyakában. Nem kíván olyan ukrán vezetést, aki kényszerpályán mozog és bizonyítottan többirányú politikai kiszolgáltatott. Putyin úr előzetes tárgyalásai során semmi extrém megoldhatatlan kérést nem tett. TISZTA VIZET AKART ÖNTENI A POHÁRBA.
Úgy látszik az Európai Unió "bolhái", az amerikai elnök, a NATO vezérkara, az ENSZ pénznyelő automatái számára nem volt befogadó készség és megértés, a Putyin javaslatra.
Azt feltételezték, Putyin csak blöfföl. Minden esetre nagyon tanulságos esettel állunk szembe, ugyanis Ukrajnának az elnöke nem meggondolt politikusi vénával megáldott személy, aki józan gondolkodással elkerülhette volna saját népe halálba küldését. AZ ERŐVISZONYOK MAGUKÉRT BESZÉLNEK, itt csak az ukrán nép húzhatja a rövidebbet. Egy komoly ukrán vezetés és elnökük, azonnal fegyverletételre szólítaná fel a seregét és népét, evvel is elkerülve az értelmetlen emberáldozatokat, gazdasági vagyon vesztést.
Ezernyi példát lehet felhozni, hogy a háborúknak semmi értelme nincsen. 
Mi magyarok vagyunk az élő példa. Mi lett volna, ha a törököket az 1500-as években egyszerűen átengedjük az országunkon? Vagy az első világháború kirobbanásánál csendes szemlélők maradunk ? A második világháború esetén, időben veszünk 180 fokos fordulatot ? Ezek a kérdések, mind arra utalnak, rámutatnak amiért országunk húzta mindig a rövidebbet ?
Vegyék tudomásul, az erősebb kutya tud örökösüket nemzeni. 
Nézzük meg nyugat-európai körképet ? Energia hordozók nagy részét az oroszoktól kapják,tehát kiszolgáltatottak, de annak ellenére meggondolatlanul provokálják az oroszokat, tépik a szájukat. E - közben az "amerikai barát" ugrásra készen azonnal felajánlotta a cseppfolyós gáz eladását, ha nyugati csatlósainak gondja lenne. EZ AZ IGAZ BARÁT AMERIKAI PÉNZEMBEREK, UGYE MILYEN SEGÍTŐKÉSZEK 
Fegyvergyártás és értékesítés is befolyásoló tényező. Nem fogynak a fegyverek, SZÍTSUNK HÁBORÚT ! Húzgáljuk meg a "nagy barna medve bajuszát", hátha ideges lesz és MÁRIS KITÖR ISMÉT EGY HÁBORÚ EURÓPÁBAN. 
Ebből eredő haszon, ismét az amerikaiak kezében landol. Egyszer szeretnénk megélni,hogy Amerikának olyan vezetése lenne, hogy nem más nemzetek kárán gazdagodnának. Minden esetre ugyan ez vonatkozik a Nyugat-Európai gyarmatosítókra is.
MINDENNEK ELLENÉRE, AKKOR MIÉRT ÉPPEN PUTYIN ÚR A VILÁG LEGNAGYOBB ELLENSÉGE ?
ERRE KÖSSENEK CSOMÓT ÉS SZÉLSŐSÉGTŐL MENTESEN GONDOLKODJANAK.
Isten Óvja a világ népességét a pénzvilág agresszor elméjétől. 
Bort, Búzát, Békességet a világ minden részében élő emberiség számára. 
Úgy legyen !

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse