Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

SÁRDOBÁLÁS FIDESZ MÓDRA

2023-12-14
Adminisztrátor
47
Napjainkra kiemelt figyelmet követel az a politikai sárdobálás, amit a Fidesz-KDNP kormány folytat.
Egy tény, a jelenlegi fiatal generáció politikához fűződő affinitása teszi a kormánypártnak lehetővé, hogy mindent elhisznek, miközben saját érdektelenségük viszi majd őket olyan zsákutcába, amiből a visszafordulás lehetőségét is megvonják maguktól.
A jelenlegi belpolitikai kormány intézkedések mindenhez hasonlíthatók, csak éppen nem állampolgár barátnak.
A "független" közigazgatási státuszt betöltők, az állami központi kasszából kapják a fizetésüket,evvel Fidesz-KDNP automatikus kiszolgáltatottjává váltak. Ez hazánkban nem kis számú embercsoportot jelent. Ezeket az embereket is érinti a politikai propaganda, aminek automatikus elszenvedői, de igaz félelembe tartottan, önérdekből viselik szájzárukat.

Hihetetlen közelségű önkormányzati és Ep. választások a kormánypártot, mértéktelen sárdobálásra készteti. Evvel még a volt Fidesz szimpatizánsokból is olyan ellenszenvet váltanak ki, hogy a valódi színfalak mögötti népharag, egyre erősödik. 
Bizonyos ellenzékiek feltételezhető jóindulatú indítványait a hatalmi státuszban üllő közalkalmazottak úgy lemossák, mint "nagymama az ablakot ".
Ezt teszi a Statisztikai Hivatal is, mivel az infláció számadati feldolgozásából eredőn, nem valós tartalmakat közlik, hanem a propaganda szabályai szerintit. A valódi százalékszámításban olyan tárgyi tényezőket tesznek górcső alá, amiknek a fogyasztása alig mérvadó. Nem úgy az élelmiszert és minden napi fogyasztáshoz kapcsolódókat. 
A mai sárdobálás valódi erejét, a budapesti ellenzék múltkori győzelme csúcsosította ki, mivel a Fidesz-KDNP súlyos vesztességet szenvedett. BELEBETEGEDTEK !!!
A most következő választásra, mindent előkaparnak amivel az ellenzékieket lejárathatják.
Ami piszok unalmassá vált, a Fidesz médiaapparátus félórás híradásban közöltek - KARÁCSONY, SOROS, GYURCSÁNY, HÁBORÚ, MIGRÁNSOK,- mindezt, riogató körítésben csomagolva. 
Feltételezzük, amennyiben, ha ebből bármi igaz is, akkor is óvatosan kell bánni a hírközléssel, mert a magyar nép gondolkodását ismerni kell és ha, valamit szajkó módjára mondogatnak számára, a végén kételkedni kezdd. EGYÁLTALÁN IGAZ AMIT MONDANAK ?
Talán érdemes lenne elgondolkodni, amikor valamit folyamatosan bizonygatni kell - IGAZ LEHET ? Megjegyzésben ! A Fidesz-KDNP kezében volt a kétharmad, ami által hosszútávon gyakorolhatták volna a hatalmat és ha nem is akartak volna meggazdagodni, akkor is kereshettek volna annyit, hogy kényelmesen élhetnék életüket.
Evvel szemben olyan kétes politikai és gazdasági ügyekbe kezdtek, amivel megbélyegezték szavahihetőségüket. A társadalom Önökben, hitét vesztette. Koldulás szinte minden téren ! Éves 4 államkötvény, "jónak lenni jó", ingyenes ételosztások, iskolakezdésnél banki hitelek és ezt a sort hosszasan lehetne folytatni.
A TÁRSADALMI ELÉGEDETLENSÉG BIZONYÁRA IRRITÁLJA A FIDESZ-KDNP-T, DE AMIT A PROPAGANDÁVAL FOLYTATNAK, MÉG RÁTESZ EGY LAPÁTTAL AZ ELLENSZENV GERJESZTÉSÉRE. 
SZERÉNYEBB HOZZÁÁLLÁS A JÖVŐRE TEKINTETTEL, TÖBBET LEHETNE ELÉRNI. LÁTHATJÁK, A SZÍNÉSZEKET IS KIÜTÖTTÉK. LEHETETLEN NEM LÉTEZIK, DE EGY GONOSZ, UGRÁSRA VÁRÓ "FLETÓ" IGEN. 
2006-BAN SEM VOLT REST A TÖMEGBE LÖVETNI, AKKOR ÖNÖK MIT VÁRHATNAK TŐLE, HA VÉLETLEN HATALOMRA KERÜLNE ?

J.E.

 

      

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse