Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Saját vélemény

2017-11-22
Adminisztrátor
768
A mai gátlástalan politikai támadásokat, amit az átlag állampolgároknak meg kell élni, még kecske mivoltomnak is sok! Amennyiben érzésem nem csal, gazdámnak is fajfájást okoz, amikor a rádiót, vagy a Tv-t bekapcsolja. Az ott elhangzottak úgy felbőszítik, hogy ezek után, velünk állatokkal is más hangnemben beszél.Rá sem lehet ismerni. Mintha mindenért mi lennénk a felelősök? Egyre sűrűbben előfordul szegény gazdámnál, hogy  valami kiveri a biztosítékot és hozzánk beszél;   - láttatok már ennyi sötét embert egy helyen? Megállapodásokat fogadnak el , írnak alá és pár nap elteltével, annak homlok ellenkezőjét csinálják.
 
Ki vonja Őket mindezért felelősségre?

Mancika, - ilyet még a bakkecske sem mer velünk tenni! Beígéri a szaporulatra való felkészülés pillanatát és egyszerűen cserbe hagy? Ennek ellenkezőjét kellene a brüsszeli képviselőkkel megismertetni, a TÓNI nevű bikával. Ő csak 9 mázsás, hároméves képviselő. Soha nem hazudik! Amit beígér, azt teljesíti. A brüsszeli parlament padsorai között bizonyosan rendet tudna csinálni. Többeknek talán megjönne, ami születésük pillanatában sem volt meg, és az iskolázottságuk által összeszedetten még az a pici maradvány is elmúlni látszik. Ilyen emberek kezében van 600 millió Európai sorsa? Mancika;  - mi állatok, sajnálatunkat fejezzük ki és azt kívánjuk, tanuljatok tőlünk! Gyertek közénk! Nálunk még egészséges, ösztönös törvények uralkodnak, amik nem HAZUDNAK!  Iskolánk produktív nevelést biztosít, a drogfüggőket, alkoholistákat mi nem ismerünk, de a kiegyensúlyozott tisztességet igen.

Búcsúzásom, célirányosságáért elnézést kell kérnem, de mi  Állatok, a BORT kihagyjuk az étkezési szokásunkból, fiataljainknak sem célszerű lenne reklámozni. A BÚZÁT és BÉKESSÉGET megtartva  AJÁNLOM  MAGAMAT,  A TI  KECSKÉTEK.MANCIKA

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse