Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Rogán Antal kontra Magyar Péter

2024-04-04
Adminisztrátor
167
ELŐSZÓ.
Írásunk tartalmában nincs helye antiszemitizmusnak, történelmi eseményeken alapul.

Több, mint kétezer éves tragédia kísérti máig az emberiség. Jézus forradalmi tettével, hogy a szegény, elnyomott emberek mellé állt és jelenében, halálát okozó kereszt terhét tovább adta a megkeresztelkedetteknek, az a zsidóságból, máig tartó haragot váltott ki. A zsidó elmélet szerinti felsőbbrendűség napi szinten vált ki politikai feszültséget.  Nem csak a keresztényeken csattan az ostor, de  az iszlám vallás is pusztításra van ítélve. Mintha csak a Fidesz-KDNP elméletet látnánk - aki nem velünk, az ellenünk !
Jézus tanai időrendileg megelőzték a történelmi jelenét és halálát előidéző tanításait az akkori zsidó nép nem megértve, keresztre feszítette.
Későbbiekben, ezt a szimbólumot felhasználók, máig, éppen Jézus tanításaival szemben a világ leggazdagabb egyházában hirdetik az igét.

TANULTAK SZERIT A KIRÁLYSÁGOK, FEJEDELEMSÉGEK KORÁBBI INTÉZKEDÉSEIKBEN A ZSIDÓSÁGOT AVVAL BÜNTETTÉK, HOGY FÖLDET, BIRTOKOT NEM KAPTAK. VÁRFALAKON KÍVÜL A KERESKEDELMET, PÉNZÜGYET GYAKOROLHATTÁK. 
GYORS TEMPÓBAN NAGY VAGYONOKRA TETTEK SZERT. AZ IDŐ MÚLTÁVAL A KERESZTÉNY EGYHÁZAK VAGYONSZERZÉSE BEELŐZTE A ZSIDÓ NAGYTŐKÉT ÉS ITT KEZDŐDIK A MÁIG TARTÓ HARC. A KERESZTÉNY EMBERISÉG ENNEK ISSZA A LEVÉT.
MAGYARÁZAT SZERINT, A KÉT TÁBOR LÉLEKSZÁMA EGYÉRTELMŰEN A KERESZTÉNYEK OLDALÁRA BILLENTI A MÉRLEG NYELVÉT, TEHÁT A ZSIDÓSÁGNAK ÉRDEK ÉRVÉNYESÍTÉSE ÉRDEKÉBEN A VILÁG ÖSSZES ORSZÁGÁNAK KÖZIGAZGATÁSÁBAN, banki tevékenységében KELL HELYET SZEREZNI, HOGY HATALMAT GYAKOROLHASSANAK, EVVEL PÁRHUZAMBAN GAZDAGODHASSANAK.
Magyar Péter harca nagyon hasonlóan fest, Jézus megváltó hirdetésével.  Személyében olyan történelmi méhkasba nyúlt, ahol az "anyaméh" védettsége billiárdokban, tonnányi aranyban kifejezhető. Jézus - Marton Luther- Marx-Engels - Lenini ideológiák sem tudtak felülkerekedni a világban beágyazódott  zsidóság felett.
ROGÁN KONTRA MAGYAR !
EZ ÉPPEN ERRE UTALÓ ÉLŐ PÉLDA. A MAGYAR TÖRVÉNYHOZÁS MEGOSZTOTTSÁGÁT A KERESZTÉNYEK ÉS ZSIDÓK ELLENTÉTÉBEN KELL KERESNI. EBBEN AZ ORSZÁGBAN A SZÉTHÚZÁST ESZKALÁLÓK SENKIT NEM KÍMÉLNEK, CSAK SAJÁT ÉRDEKEIK BETELJESÍTÉSÉT TARTJÁK SZEMÜK ELŐTT. A MAGYARORSZÁGI ZSIDÓSÁG RÉSZESE  AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN ÉLŐ TESTVÉREIK VILÁGVEZETŐ, URALMAT GYAKORLÓKKAL, TEHÁT, MAGYAR PÉTER ESÉLYE, HOGY JÉZUS NYOMDOKAIBAN LÉPVE LEGYŐZI ŐKET, MAJDNEM LEHETETLEN. MINDEN ESETRE, PRÓBÁLKOZNI LEHET ÉS ÁPRILIS 06.ÁRA LEGALÁBB EGYMILLIÓ EMBER TÁMOGATÁSA SZÜKSÉGELTETIK. 
NÍLUS VAGY DUNA ? LÁTSZATILAG MINDKETTŐ CSAK EGY FOLYÓ,  TEHÁT MAGYARNAK MEZÍTLÁB KELL ÁTGÁZOLNI  A VÍZ TETEJÉN.
 
L.K. 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse