Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Rasszistákkal soha

2021-02-19
Adminisztrátor
346
A Fidesz-KDNP kijelentéseinek egyike - rasszistákkal soha.
Valójában vélhetően, máig nem tanulták meg, a soha szót a politikában nem ismerik.
Az igen "tisztelt" résztvevők, máig bezáróan, némi "arcretusálással" is változatlan beállítottsággal hirdetik : a Jobbik, Magyarország szélsőséges rasszisták gyülekezete.

További beszólások egyik változata : mit keresnek ezek a baloldalon?
A fideszes ifjak megállapítása, egy valódi mérföldkő, de korábban a Jobbikban politizálókból kiszakadtak, ma éppen a Mi Hazánk Mozgalom résztvevőit, a Fidesz-KDNP miként nevezné? VELÜK SOHA?
Feltehetően a szélsőséges nézeteket megváltoztatók részcsapatának JOBBRA FORDULÁSA, NEM VALAMI SZIKLÁT GÖRGETŐ LAVINA?
"Amit szabad a hatökörnek, azt nem szabad a kis ökörnek"?
Ilyen téren semmi nem változott?
Minden esetben kijelenthető. A Mi Hazánk Mozgalom egy új színt vitt a magyar politikába, de remélhetően nem esnek abba a hibába, amit a Független Kisgazdapárt akkori elnöke Torgyán József, hogy "Orbán fejére feltette a koronát". Éppen a Fidesz-KDNP, valamint a liberális sajtó által lejáratott Torgyán József későbbiekben tett kijelentése - a koronát én tettem fel Orbán fejére, most azt én veszem le. NEM SIKERÜLT! Józsi bácsi ügyvéd létére, saját érdekérvényesítése miatt, betért a Fidesz csapdájába, ami nem csak őt vitte a kísértésbe, de a magyar társadalmat is.
Mi lehet ebből a tanulság?
A kisgazdáknak volt egy Torgyán Józsefe, a Mi Hazánk Mozgalomnak van egy Toroczkai Lászlója. A kisgazda és a Mi Hazánk Mozgalommal kapcsolatban remélhetően nem ugyan olyan egybeesés lesz a mérvadó, mit a kisgazdákkal?
Egy bizonyos, akivel komoly eredményt tudna a Mi Hazánk Mozgalom felmutatni, nem más, mint DÚRÓ DÓRA.

Feltételezhető, Dúró Dórának nincs szándékában Orbán Viktor fejére koronát tenni, de Toroczkai László neve nem biztosíték.
Eleve az is érdekfeszítő, a Jobbikba került Toroczkaival miért keletkezett azonnali belső feszültség? .
Előrelátás! Ilyen kaliberű esemény, mint azt korábban a Jobbik átélt, a Mi Hazánk Mozgalom nem élné túl.Remélhetően a Mi Hazánk Mozgalom országos tagsága, elnöksége tanult a kisgazdák esetéből.
Örök érvényű tanulság " egy újító szellemű, kreatív Schuster szakember, találmányát megőrzi és nincs az a pénz, amiért mások kezére juttatná" !!!
Ez a példa lebegjen a Mi Hazánk Mozgalom országos tagsága , vezetősége szeme előtt.
A Független Kisgazdapárt Istennek hála, napról napra erősödik, egyre többen keresnek fel. Elképzelhető az Isten, Haza, Család fogalmak értékállók. A koronavírus megjelenése és terjedése a magyar nemzetet gondolkodásra késztette. Jobb vidéken, szabadon, mint a kilencediken teljes kiszolgáltatottan.


Bort, Búzát, Békességet kívánnak a lajosmizsei kisgazdák.


 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse