Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25059

Putyin egyszemélyban felvállalta

2022-12-02
Adminisztrátor
151
Putyin elnök úr titkosszolgálati tapasztalatainak köszönhető, hogy a harmadik világháborút időben megelőzte, egy jóval kisebb vesztességgel járó háborúval.
Zelenszkij egy "zöldfülű" gyerek, akit az amerikai zsidóság ( demokraták ) rászedett, hogy Ukrajnát darabolja fel és számukra területeket adjon el. Ezidáig, - tudomásunk szerint - Ukrajna 27 %-a már amerikai tulajdonlásban van.  
Mindenki számára ismeretes, Ukrajna területének nagy része 40-50 aranykoronás termőföld. Ott minden megterem. A földben rejlő ásványokról, az olcsó munkaerőről nem beszélve. Amerika és az európai unió már megint gyarmatosítani akart, EZ MOST NEM JÖTT BE !!!
Ez csak egy kisebb része a zsidó törekvéseknek, de amikor Zelenszkij az EU és NÁTO felvételét kérte, akkor borult ki az bili. Az orosz nép teljes mértékben veszélyeztetve érezte magát és akármilyen kellemetlen volt, de Putyin úr, tárgyalni akart Zelenszkij-vel.
Részleteiben az igazságot soha meg nem tudjuk, de, hogy egyetlen elnök sem akarja fiait egy buta háborúba beáldozni, AZ BIZONYOS. Tehát kik az agresszorok ?
Zelenszkij megbízást hajt végre, neki Ukrajna, az ukrán nép csak egy eszköz, tehát magas ívből tesz mindenre.
Milyen média vízhangok töltik be a világot : Putyin az agresszor, egy valódi háborús gyilkos.
Hogyan jöhet létre mindez ? A zsidóság már jóval korábban gondoskodott, hogy az írott és hangi-képi média a kezében legyen. EGYSZERŰEN AZT HALLJUK NAP, MINT, NAP, AMIT ŐK A VILÁG ELÉ TÁRNAK. Nem rettennek meg a valótlan adatok közzétételétől, a zsarolástól, félelemkeltéstől stb.
Mindenesetre, piszok gusztustalan, hogy A MÉDIÁK NEM A HIVATÁSUK SZERINT ALKALMAZZÁK AZ ÚJSÁGÍRÁST, HANEM, MINT VALAMI ÖNJÁRÓ POLITIKAI HÁTTÉR, EMELNEK FEL, VAGY EJTENEK LE PÁRTOKAT, ELNÖKÖKET, VÁLASZTÁSOK EREDMÉNYÉNEK KIMENETELÉT  BEFOLYÁSOLVA.
Hihetetlen hatalommal rendelkeznek. Ennek hatékonyságával dolgoznak Ukrajnában is és mivel Zelenszkij éppen vértestvérük, így csak neki lehet igaza. Zelenszkij, akinek a lelkén több tízezer halott szárad, vagy éppen miatta több millióan hagyták el Ukrajnát, az A ZSIDÓ MÉDIÁK SZERINT EMLÍTÉST SEM ÉRDEMLŐ, DE AMIT ÉPPEN PUTYIN CSINÁL, AZ HÁBORÚS BŰNCSELEKMÉNY.
Társadalmak véleménye szerint, az agresszort vissza kell küldeni saját kontinensére és Európában mihamarabb békét kell teremteni. 
Az európai bizottság, karöltve a parlamenttel, jobban járnának, ha mielőbb rendeznék a kialakult helyzetet és inkább az orosszal kötnének békét, mint az amerikai zsidóság törekvéseinek dőlnének be. A VILÁG HATALMAT A DOLLÁRNAK KÖSZÖNHETIK, AMI EGY PILLANAT ALATT ÖSSZEOMOLHAT.

AZ OROSZ GONDOLKODÁS, AMIBEN EGY KELETI GAZDASÁGI ÉS VALUTA EGYÜTTMŰKÖDÉST IRÁNYOZNA ELŐ, A DOLLÁRT MEG LEHET BUKTATNI, LEGALÁBBIS EURÓPÁRA VONATKOZÓAN IS.
KÍNA MÁRIS EGY KIVÉTELES NAGYHATALOM, DE MI VAN AKKOR, HA : OROSZORSZÁG, KÍNA, INDIA, AFGANISZTÁN, PAKISZTÁN, DÉL-KOREA, A VOLT SZOVJET TAGÁLLAMOK, BENNE MAGYARORSZÁG IS, EGY ÚJ PIACI ELSZÁMOLÁST HOZNÁNAK LÉTRE, AMIBEN A FIZETŐESZKÖZ " PENTYEN " NEVŰ VALUTA LENNE.
Ami Európában az euró bevezetése körül történt, az éppen ugyan ezen az alapon valósult meg. NEM ÉRDEKES, HOGY A ZSIDÓSÁG KEZÉBEN TARTOTT VALUTA ( DOLLÁR ) AZ EURÓ BEVEZETÉSÉT NEM ELLENEZTE ?
NEM VÉLETLEN  !!! AZ EURÓ ZSIDÓSÁG TERVÉNEK EGYIK SARKALATOS RÉSZE.  ŐK NEM OLYAN OSTOBÁK, HOGY SAJÁT " SZÜLÖTT GYEREKÜK " ELLEN TEGYENEK, AMIKOR 100% -OS BEFOLYÁSUKKAL BIRTOKOLJÁK EURÓPA VALUTÁJÁT. 
AKKOR ZSAROLNAK, AMIKOR AKARNAK. 
A magyar kormánynak egy lehetősége van. 
BE KELL JELENTENI AZ ÁLLAMCSŐDÖT !
Társadalmi elégedetlenség megszüntetése érdekében FEL KELL VÁLLALNI A " LEHETETLENT."  Az idegen hatalmak martalékából való megszabadulás áldozattal jár.  Mi magyarok, ezt már megszoktuk, DE NÉPÜNK FÜGGETLENSÉGE ELNYERNÉ  méltó helyét a világban. A történészek majd évtizedek után megírhatnák, - A MAGYAROK SZEMBE MERTEK HELYEZKEDNI AZ EURÓPAI HATALMAK GYARMATOSÍTÓ TÖREKVÉSEIKKEL, MIT AZT 1956-BAN , mint azt a szovjet MEGSZÁLLÓK ELLEN TETTÉK.
Minden esetre, valaminek történnie kell, mert a mai helyzet egyre jobban az emberiség végét jelenti. Amit nem tudhatunk. Lehet, hogy túl sok a nyolcmilliárd ember a földön ?
A politikusok elmeháborodottsága minden esetre azért beigazolódni látszik. NEM KELLENE A BALHÉ !!!

Bort, Búzát, Békességet a magyarnak !!!
         

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse