Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Propaganda esendősége

2023-04-04
Adminisztrátor
124
Magyarországon netán időközi választást írtak ki, hogy a Fidesz bérenc statisztikát felmérők, már is kimagasló eredményt közöltek a kormánypárt vezető szerepére utalva? 
A kormány birtokában tartott közszolgálati médiák, dicshimnuszt zengedeznek a Fidesz vezető szerepéről.
MEGDÖNTHETETLENEKNEK APOSZTROFÁLTAK BIZONYOSAN EMLÉKEZNEK 2002. BEN ELSZENVEDETT VERESÉGÜKRE, PEDIG AZ ELŐZETESBEN AZ AKKORI STATISZTIKÁK AZ Ő GYŐZELMÜKET JEGYEZTÉK.
A kisgazdák meggyőződése, ahhoz, hogy most mindenféle győzelmi statisztikákkal kelljen egy nemzetet győzködni,  - hibás gondolat. Amennyiben Magyarországon a társadalom, saját bőrén nem érzi - jól megy a soruk,akkor a propaganda meggyőzés, csak holmi statisztikai adatoknak tekinthető, de semmit sem ér! 
A Fidesz-KDNP mértéktelen nagy mellényű önteltsége, könnyen visszájára fordulhat, ha így folytatják.
A fideszes kormányzás alatt megtapasztaltak szerint, minden intézkedésben a nyitott kérdések "levéltára" maradt fenn.
Jeligével : mi úgyis azt csinálunk amit akarunk !
A Fidesz "puderes döntéseit" bogozzák ki a magyar szavazók, LEGYEN MIN CSÁMCSOGNI ! DE EZT A SAJTÓRA ÉS A HANGI KÉPI MÉDIÁKRA IS VONATKOZTATNI KELL "ŐK SEM KÜLÖNBEK A DEÁKNÉ VÁSZNÁNÁL" .
Szinte az események sorozata bocsájtja a társadalom számára  a néphülyítést.
Kedves Fidesz-KDNP istenség imádók! 
A mai politikai palettán valóban csak " a magyar beteg " található, de egy társadalom piszok hamar képes száznyolcvan fokban fordulatot venni. Ezt, 1989-ben megtapasztalhattuk. A magyar nép meggyőződése szerinti bebetonozott 50 éves szocializmust, képesek voltak egy másodperc alatt törölni, PEDIG A DIKTATÚRA MÉG DÜBÖRGÖTT.
Ami a legfájdalmasabb, minden egyes politikai váltás a társadalom kárára válik. FEJEK HULLANAK, MUNKAHELYEK SZŰNNEK MEG. EGY ÚJABB SEGGNYALÓ KLIENTÚRA ÉPÜL KI, AMI ÉPPEN A TÁRSADALOM KÁRÁRA TÖRTÉNIK.
ENNEK A HÍRHEDT KAPITALISTA RENDSZERNEK TEREMTMÉNYE,  - EGYET ELŐRE, HÁRMAT VISSZA. 
KIKNEK KEDVEZ MINDEZ ? PÉNZINTÉZETEKNEK, BANKOKNAK. MINDEN VÁLTÁS MAGÁVAL HOZZA AZ ÚJABB FELTÖREKVŐK SORÁT, AKIK SAJÁT TŐKÉVEL ALIG RENDELKEZNEK ÉS ÉPPEN EZÉRT EVEZNEK BE A BANKOK ÚTVESZTŐJÉBE.
A POLITIKUSOK MEG JÖNNEK MENNEK, MINT A VÁNDORFELHŐK. A VÁRT CSAPADÉKESŐBŐL A TÁRSADALMI TISZTELETDÍJ, MIÉRT MARAD EL MINDIG ?
NEM KELLENE MÁR VÉGRE VALAMIFÉLE TÁRSADALMI ESŐGÉPET KITALÁLNI ?

J.E.
   
  

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse