Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Politikusok talpa alol elveszett a talaj

2021-01-19
Adminisztrátor
344
Nyugtalanító ami napjainkban zajlik. Társadalmak ideológiájában, vagy a nép által megválasztott politikai hatalmakban kell a nyugtalanítást eszkalálókat keresni?
Nagyon összetett ez a kérdés. Mi kell az embernek, hogy biztonságban, nyugodt körülmények között éljen? Stabil, megbízható politikai, gazdasági irányítás.
Az elmúlt évtizedek nem arra utalnak, hogy a világban, Európában, Magyarországon a fentiekben megfogalmazott feltételek a társadalmi egyensúlyt biztosítani tudnák.
Mára ott tartunk, az egy csónakban evezők szerződései is csak valami holmi cetlik, senki nem veszi komolyan, még a saját maga által megfogalmazott törvényeit sem.
Szóljon ez európai, vagy magyar alaptörvényekről, úgy tekintik ezeket, mint valami holmi toalett papírok lennének.
Súlyos jogsérelmek miatt, az európai tagállamok "dudásai" egymás hamisnak ítélt nótáit kritizálják, miközben maguk is jogsértők.
A mai felvilágosultság korában, Európa népessége olyan mértékű hazugságokkal találja magát szemben, ami megingatja a tagállamok polgárságában a törvénytiszteletet és állítják, - AMENNYIBEN 20 EZER EURÓPAI PARLAMENTBEN DOLGOZÓNAK, ÜCSÖRGŐNEK / 4000-6000 / EURÓS FIZETÉSEKÉRT HAZUGSÁGOKAT SZABADJON FRÖCSÖGNI, ALAPTALAN KOHOLT VÁDAKKAL EGYMÁST GYALÁZNI, akkor minket egyszerű embereket a legparányibb szólás szabadság gyakorlásáért, miért büntetnek?

Említést érdemel, amikor a világ történelem során, háborúk, forradalmak törtek ki, azokat soha nem a kisemberek kezdeményezték, hanem a tehetetlenségüket elpalástolni kívánó politikusok.

A politikusi köröket a múltban, azonnal megtalálták a gazdasági, pénzügyi hatalmat gyakorlók és beindult a fegyvergyártás. Ma Magyarországon, ebben irányban történő elmozdulások vannak, szerződések jöttek létre a német fegyveriparral. Tudniuk kell, szegény görögök már korábban ugyan ebben a hibában estek, szerződés kötötte a németekkel. Ezért történt meg, hogy Frau Merkel, nem hagyta bebukni a görög gazdaságot és pénzügyi segélyeket szavaztatott meg az európai közösséggel. Valójában evvel a pénzügyi segéllyel a német fegyvergyártást segélyezte, mert a görögök több száz tankra kötöttek szerződést. Amennyiben a görög gazdaság 100%-ben bezuhant volna, úgy a németeknek nem tudtak volna fizetni. Ez volt a rákfenéje az akkori eseménynek. Mi van ma ? Orbán Viktor tankokra írt alá szerződést?
Ezek a jelenségek az állampolgárainkban komoly aggályokat keltenek, ugyanis a harci eszközökkel, majd kire is akarnak lövöldözni ? REMÉLHETŐEN NEM A MAGYAROKRA ?
Mára ki kell jelenteni, az európai bizottságot, parlamentben üllő "atya istenek" ellen bizalmatlanságot kell benyújtani és be kell fejezni ezt az európai fejezetet.

Az európai társadalmak alapjában békében kívánnak egymással élni, senki nem lát ellenségképet senkiben, akkor minek kellenek a fegyverek? Feltehetően inkább jobb lenne, ha migráns ügyben a fegyver nélküli terjeszkedésükkel foglalkoznának. Ők megmaradtak az egyszeri csendes kézi penge mellett. Elgondolkodtak azon, amennyiben tíz fanatikus bemegy egy 10 emeletes bérházba, becsengetnek és a kinyílt ajtónál állót azonnal csendben a másvilágra küldik, akkor mit tesznek a politikusok? Koszorúznak ? NA NE! Az európai parlament és benne ücsörgőknek a felelőssége egyértelmű lehet.
GONDOLKODJANAK EL EZEKEN A SOROKON. EZ NEM UTÓPIA, EZ MEGTÖRTÉNHET.
ISTEN ÓVJA A MAGYAR HAZÁT. 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse