Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Politikusi anomáliák

2021-08-14
Adminisztrátor
321
Politikusi anomáliák, amik lebegtetésével hatalmat lehet szerezni és ha éppen úgy adódik, azt évtizedekig megtartani.
Mit takar ez a gondolat ? A nép gondolkodása sokrétű. Nagyon kevesek akik szélsőségtől mentesen, józan átgondoltsággal próbálják a politikusok észjárását górcső alá tenni és megfejteni, mi miért is történik úgy, ahogy.
Maga az is érdekfeszítő, amennyiben a nép, igaz szabad akaratának kifejtése érdekében "demokratikus" választás útján, politikai hatalmat ültet saját nyakába, amögött a politikai párt mögött, kik állnak, milyen hátsó mozgató erők diktátumát kötelesek végrehajtani.
Pénz nélkül, létezhet hatalom ? NEM !!!
Miért lopnak a politikusok ? Gondolkodjanak emberek. Aki egy politikai hatalomnak megválasztása előtt pénzt ajánl fel, annak evvel a tettével szándékai vannak. Torgyán Józsefet idézve " koronát én tettem Orbán fejére". Ennek is megvolt az ára, Józsi bácsi mezőgazdasági miniszter lett, a Független Kisgazdapártot ez a "derék", igaz már elhunyt ember, megsemmisítés sorsára juttatta. 
Egy rossz példaként maradjunk saját pártunk háza táján és emlékezzünk bizonyos bonba robbantgatásokra. Létezhetnek véletlenek?. Erre utalóan, nevezett Lezsák Sándort idézve - ha nincs balhé, majd mi csinálunk!
Józsi bácsitól Lezsákig, Gyurcsánytól Orbánig bezárólag, különbséget keresni teljesen felesleges, ugyanis ezek az emberek a volt szocializmusban az alapkiképzéseket magukévá tették és megtanulták azt is hogyan kell idegen hatalmak elvárásainak eleget tenni. Olyat, hogy magyar népérdek ? Ez, számukra felejtős.
Egy érdekes ellentmondás - Orbán Viktor "keményen kiáll " a keresztényi Európa mellett, miközben saját pártagjai között több izraelita van, akiknek Jézust a zsidó nép elárulójának aposztrofálják. Ott is félreértés lebeg, mivel Jézust, a zsidók királyának is emlegetik. Hol van az igazság ?
Gyurcsány Ferenc feleségének származása is közelebb áll az izraelita valláshoz, mint a keresztény egyházak tanaihoz, akkor ez a hölgy hogyan akar a magyaroknak miniszterelnöke lenni? Ez olyan, mintha egy magyar Izraelbe akarna az ország vezető személye lenni. 
Lehet, hogy ez már ismételten csak egy balhé? 
Soros György izraeli származású személy Orbánnak és Gyurcsánynak tanulmányt finanszírozott és lám most hirtelen "ellenség lett"? Ez is egy balhé része lehet? Balhé része lehet a migráns áradat, vagy akár a Covid- 19 is ? 
Lenini eszme világ égéshez vezető útját, Hitler hatalomra jutását, kik finanszírozták ? Netán ott is nevezetessé vált mondás uralkodott - ha nincs balhé, majd mi csinálunk ?
Egy tény, most a világban egy újabb megállíthatatlan  vírus szabadult el, amit úgy hívnak LIBERALIZMUS ! 
Kiknek lehet ez a politikai irányzat haszonszerzési indítéka ?  Szabadelvűség nagyon tág kört foglal magába, értelem szerűen : mindenki azt csinál, amit akar? Jelen formátum nagyon úgy néz ki.
Kérdést képez. A konzervatív beállítottságúak, hogyan viselik el a liberálisok életfelfogását? A további emberi életről előirányzottakat?
Az emberiség most állunk egy olyan kemény választó vonal előtt, hogy remélhetőleg a józan ész módján,  EMBERI ÉRDEKEKET KÉPVISELVE NYER TOVÁBBI LEHETŐSÉGEKET, az élethez .
Isten Óvja Önöket ! 
 
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse