Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Politikai próbálkozások bukása

2023-05-24
Adminisztrátor
153
Mint azt korábban is olvashatták,nem először foglalkozunk társadalmi rendszerek elemzésével. Ideológiai esélylatolgatások kapcsán közismert, a kommunista, kapitalista eszmék bukásának miértje. Napjaink történéseiben valami új politikai,gazdasági rendszernek a bevezetését láthatjuk, amit LIBERALIZMUSNAK neveznek.  
Ez már megint egy újabb csúsztatást tartalmazó fogalom, mivel a szabadelvűséget valahol, de ismételten emberek irányítják. 
A kapitalizmus, egyértelműen a piacgazdaságon alapul, miközben a szocializmus eszméje, a társadalmi egyenlőséget irányozza elő. Az idáigi gyakorlatban mind a két rendszer bebizonyította, nem felelnek meg a nemzetek elvárásainak, mivel egy kisebb zárt közösség eszmei irányvonalát követve működtetettek. A centralikus pártvezetés hozama, hogy  egy idő múlva a vezetői szerepre szerződtetett személy, EGOIZMUS TÚLTENGÉSE ODÁIG FAJUL, akár saját párttársait is " bedarálja", ha az érdeke úgy kívánja.
A liberalizmus mintájának alapját képező szabadelvűséget is "pártkatonák" összessége képezi, mialatt törvényi gátlástalanságoknak nem szabnak határokat. MINDENKI ÚGY ÉL, AHOGYAN JÓNAK TARTJA. Nemek közötti különbséget összemosva közösségekben akarnak élni, utódokat szülni.
Jelenlegi ember, emberhez való kapcsolata nem tartalmazza, hogy a liberalizmus rendszere bevezethető legyen. Az idáig működtetett társadalmak kinevelték, hogy az emberiség egymást nem tisztelve, akár ha érdeke úgy kívánja letapossa, ha kell megsemmisítse. Lásd, : Ukrajna.
Mindezek után felmerül a kérdés, milyen lehetősége van az emberiségnek, hogy magának egy kiegyensúlyozott, élhető társadalmat építsen ki.
Elméletben és gyakorlatban , mindenek előtt a pártokat meg kell szüntetni, ahhoz, hogy valami új elkezdődhessen.
AMI A LEGFONTOSABB ÉS MEGHATÁROZÓ, HELYET KELL KAPJON A FELELŐSSÉGTUDAT.
Mindazok, akik közjólétért tenni akarnak és szakmaiságuk is adott, ŐKET KELL HELYZETBE HOZNI, HOGY A JÓLÉTI TÁRSADALOM REFORMJÁT MEGKEZDHESSÉK. 
Az elkövetkező választás során, a társdalomnak kell döntenie, hogy valóban létrejöhessen az állampolgári érdekvédelem. A TÁRSDALOMÉRT TENNI AKARÓK EGYÉNI FELELŐSSÉGE SZOROSAN ÖSSZEFÜGG A MEGBÍZÓK AKARATÁNAK IRÁNYVONALÁVAL.
MILYEN ALAPOKON MŰKÖDTETHETŐ AZ ÁLLAMPOLGÁRI AKARAT MEGJELENÍTÉSE ? KIZÁRÓLAGOSAN, FÜGGETLEN SZEMÉLYI IRÁNYÍTÁSSAL KIVITELEZHETŐ. ELKÖTELEZETLENSÉG HIHETETLEN NAGY ÚR !
Magyarországi városok, kistérségek, állampolgári akarattal történő felügyeletét, csak független képviseletben lehet hatékonyan működtetni. 
Se nem kommunizmus, kapitalizmus, liberalizmus, hanem valódi független népakaratú irányítás.
Kisgazdák, elkötelezetten hűek maradunk gazda tevékenységünkhöz, de mi is FÜGGETLEN JELÖLTEK ÁLLÍTÁSÁT PREFERÁLJUK. Be kell következzen a valódi rendszerváltás. 
Ennek kapcsán a következő írásunkban rámutatunk, milyen hibákat hordoz a pártrendszer.
Ki kell jelenteni, Magyarországon 1990 óta, majd minden választás alkalmával, 2, 8 millió ember nem ment el szavazni. Tudomásunkra jutott, indokaikban - Ők nem kívánnak pártkatonákat a nemzet nyakában. 
A állampolgári állásfoglalásukban kinyilvánították - EGOISTA EGYSZEMÉLYES VEZÉRT NEM KÍVÁNNAK TÁRSADALMUNKNAK. 
Feltételezhetően EZEK AZ ÁLLAMPOLGÁROK, MOST INDITATÁST KAPNAK, HOGY AZ ELKÖVETKEZENDŐ EP. ÉS ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSON RÉSZT VESZNEK ÉS SZAVAZATUKKAL A MAGYAR FÜGGETLEN KÉPVISELŐJELÖLTEKET TÁMOGATJÁK.
A Kisgazda köszöntést : Bort, Búzát, Békességet minden magyar honszeretőnek szeretettel ajánljuk.
Isten Óvja Magyarországot, a Magyar Népet ! 
    

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse