Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Politikai menedék Oroszországba

2024-03-11
Adminisztrátor
226
Milyen alternatívája lehet ma Magyarországon egy józan ítélőképességgel rendelkező magyar fiatalnak?  Erre az indok !
Hazudik a magyar politikai, gazdasági elit. Hazudnak az Európai Unió tagállamainak vezetői. Hazudnak a brüsszeli bürokraták, és mindennek összessége oda vezetett, a politikusok elmeháborodott-tan állítják : PUTYIN EURÓPÁT AKARJA MEGTÁMADNI, PUTYIN, MAGA A SÁTÁN !

A II. világháborút követően az orosz, közvetlen háborúkat nem kezdeményezett, evvel szemben az USA legalább 20 fegyveres konfliktus eszkalációjában vett részt.
A fegyveres konfliktusok  kirobbanásait, a NATO "égisze" alatt, mint a világ csősze hajtották véghez.
Ami közvetlen Európát érintő fegyveres összetűzés, - ukrán orosz háború, aminek kiéleződéséhez egy zsidó származású embert hoztak hatalmi helyzetbe, hogy az ukrán népet holmi ürüggyel, az orosz  hatalommal szembe helyezzék. Magának az ukrán társadalomnak az orosszal szemben semmilyen nézeteltérése nem volt, de bizonyos kis létszámú politikai körök, nemzetiségi politikára hivatkozva, (orosz, magyar, román) ajkúak ellen szegültek és emberek életének kioltásától sem zárkóztak el. Ukrajna vezetőiben DÚLT A NACIONALIZMUS, aminek véletlenszerűsége sem indokolatlan, ugyanis a betelepült amerikai tőke, - Biden Familie - érdekérvényesítése volt a cél. Zelenszkij, percnyi pontosan járt el megbízói parancsait teljesítve és készakarva robbantották ki az ukrán orosz háborút. 

Eme rendkívüli helyzet, - amikor már Macron sem tudja mit beszél és a háború kiterjesztésére ad szabad kártyát, ott az európai országok lakosságának egyöntetűen kell fellépni és minden olyan vezetőt, akik halálosztásban gondolkodnak,  hatáskörük gyakorlásából azonnali hatállyal fel kell őket menteni.  
VEGYÉK TUDOMÁSUL, EGYKÉT ELMEHÁBORODOTT MIATT, EURÓPÁT LÁNGBA BORÍTANI - A LEGNAGYOBB EMBERELLENES BŰN ! 
ITT NINCS MIT TENNI, A JELENLEGI EURÓPAI UNIÓS VEZETÉST, A TAGÁLLAMOK POLITIKAI VEZETŐIVEL EGYÜTT BE KELL BÖRTÖNÖZNI. 
A LÉTEZŐ LEGSÚLYOSABB INDOK : EMBEREK SZÁZEZREINEK  ÉLETE KIOLTÁSÁRA IRÁNYZOTT INDÍTÉK, VALAMINT EGY KONTINENS TELJES MEGSEMMISÍTÉSE.
Macront, azonnali elme vizsgálat alá kell helyezni.

BESZÉLJÜNK A POLITIKAI MENEDÉKJOGRÓL! AZ OROSZ NÉP ÉS VEZETŐJE, BIZONYOSAN NEM HATÁROLÓDNAK EL, HOGY AZ EURÓPAI UNIÓBÓL VALAKIK POLITIKAI MENEDÉKJOG KÉRELEMMEL FORDULNAK
PUTYIN ÚRHOZ.  ÖNÖK HOGYAN ÉRTÉKELIK, AMIKOR TAGÁLLAMUKBÓL KÉRNEK EMBEREK MENEDÉKJOGOT EGY KÍVÜL ÁLLÓ ÁLLAMTÓL ? MILYEN BIZONYÍTVÁNYT LEHET KIÁLLÍTANI AZ EURÓPAI UNIÓRÓL ? 
Hihetetlen csapdába kerültek a magyarok. Gazdasági, politikai csőd szélére sodortak. A MAGYAR TÁRSADALOMNAK EGY LEHETŐSÉGE VAN, AZONNAL KILÉPNI A "HAZUGSÁGGYÁRAKBÓL".  
NÉPSZAVAZÁST KELL KIÍRNI !!! 

l.k.     

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse