Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24825

Politikai dögrovás

2023-07-30
Adminisztrátor
192
Orbán Viktor miniszterelnök és kormánya, intézkedéseikben nemzetmegtévesztő ellentmondásokat pakolnak a magyar társadalom elé. Nemzeti nacionalizmus színjátékát prezentálják, felhasználva a nemzeti büszkeséget GERJESZTŐ: sport, kultúra, minden mennyiségben zene, szórakozás. Eközben a színfalak mögött, a liberalizmus elveit görgetik be hazánkba. Soros György korábbi tanítványai,- Orbán és Gyurcsány - tanulmányaik alatt bizonyosan esküt tettek Magyarország lakosságának liberalizálására. Ennek a kiépített , hosszútávú tervnek, ma részesei vagyunk. 
Nemzetünk létbizonytalanságát előidéző élelmiszer stratégia, nagyhatalmak gazdasági beruházásai, idegen állampolgárok munkaerő piaci alapokon történő betelepítése stb., mind egy liberális eszme részét képezik. Fidesz kétharmados parlamenti jelenével megszüntetett Magyar Köztársaság, a népfenség hatalmának megvonása is egy liberális gondolkodás folyamata. 
A felmerülő kormánykijelentések : MINDEN MAGYART MEGVÉDÜNK ! Még valami, az egyszerűség kedvéért, a migráns kérdés, ami egy teljesen más kávéház. Azt a vallási fanatizmus irányítja. Ismertetésül - az iszlám vallás, fantasztikus előrelátással kiépítetten terjed és napjainkra erősödésében, ereje teljével szállja meg Európát,majd végkifejlődés során a Vatikánt. Ők ugyan olyan ellenségei a kereszténységnek, mint a zsidóság. A látottak is azt bizonyítják, - Izraelben soha nem lesz megbékélés. Évszázados utálat folyamodványa az orosz ukrán helyzet is.
Evvel az erővel mi is felhozhatnánk Trianont. Netalán akkor mi is csináljunk háborút ? Egy tény ! Jó lenne végre, ha ezek a felsorolt ellenfelek gyermekded játékaikat végérvényesen befejeznék. A világhatalmi törekvéseiben megrokkant zsidóság, valamint a római egyházuralkodó, pénzhatalmukat talonba rakná és inkább a bolygónk megmentésére költenék.
VEGYÉK TUDOMÁSUL, AZ ÚR, SENKINEK NEM FOG KEGYELMEZNI. AZ LESZÁMOLÁS ÓRÁJA JELENÜNKBEN VAN.
NEM LESZ KEGYELEM SEMMILYEN POLITIKAI, VALLÁSI, GAZDASÁGI CSOPORTOSULÁSNAK, NEMZETEKNEK, MAGÁNAK AZ EMBERNEK. AMIT AZ IDÉZŐJELES EMBERI FEJLŐDÉSNEK KÖSZÖNHETÜNK, AZT  BOLYGÓNK TEREMTŐ ISTENE ELPUSZTÍTJA, VELÜNK EGYÜTT. 

Továbbiakban, nincs mit mondani.
    
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse