Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Polgári engedetlenség

2022-11-23
Adminisztrátor
169
MÁRA JUTOTTUNK EL, ORSZÁGUNK VÁLSÁGÁNAK LEGMÉLYEBB GÖDRÉBE.  ENNEK A HÁZÁNAK MÉG ILYEN KORMÁNYA NEM VOLT, HOGY EGY KIZÁRÓLAGOS AGRÁR ORSZÁGBAN ÉLELMISZER HIÁNY, PÁRHUZAMBAN,  ÉLELMISZER INFLÁCIÓ KÖVETKEZZEN BE. ( KIFOGÁSAIKKAL NE TAKARÓZZANAK )
ÁLSÁGOS ÁRSTOPPAL A KORMÁNY, CSAK FELSZÍNES BEAVATKOZÁSBAN PRÓBÁLJA MAGÁT JÓINDULATÁRÓL BIZONYGATNI, MIKÖZBEN A VALÓS IGAZSÁGOKAT A SZŐNYEG ALATT TARTJÁK.
Érthetőség érdekében, jelenünk előzményeiben vissza kell lépni 2020-2021 -es évekre. Kimondottan az agráriumukról - nemzetünk élelmiszer stratégiájának alkotmányos jogáról van szó.
JELEN KÖRKÉPE NEM ARRÓL TESZ TANÚBIZONYSÁGOT, HOGY AZ ORBÁN KORMÁNY, BENNE NAGY ISTVÁN MINISZTER ÚR JÓL TELJESÍTETTE A NEMZET ÉRDEKÉT : KENYERÉT, ÉLELMISZER TERMELÉSÉT, EXPORT TELJESÍTŐ KÉPESSÉGÉT.
VALÓBAN KÉPTELENEK A NEMZETI ÉLELMEZÉS ALAPÉRTELMEZÉSÉNEK ELEGET TENNI ? MONDJANAK LE !!!
 
 A magyar társadalom alapjólétét biztosító búzáját dobták a TŐZSDEI HIÉNÁK elé, akik hatalmukkal befolyásolva saját érdekeiket / zsebeiket / megtömve sáfárkodtak búzánkkal.
NAGY ISTVÁN, JAKAB ISTVÁN 2021 NYARÁN BEJELENTETTÉK : A MAGYAROK BÚZÁJA A RAKTÁRAKBAN VAN, MAGYAROK KENYERE BIZTOSÍTOTT.
Hogyan is volt ? A kenyérbúza mázsáját 7000 Ft-ért vásárolták fel. 2022-ben arra hivatkozásul, hogy háború miatt emelkedtt 16000-18000 ezer forintra a búza és azért drágultak a pékipari termékek : SZEDETT VEDETT HAZUGSÁG !!!
2022-BEN KÉSZÜLT PÉKÁRÚ, MÉG A 7000 FT-OS BÚZÁBÓL KÉSZÜLT, TEHÁT MIÉRT EMELKEDTEK FEL AZ ÁRAK ? A KORMÁNYNAK FELELNIE KELL : HOL VAN A MAGYAROK KENYERE ? 
2020-BAN  EGY KILÓ KENYÉR 380 FT VOLT, MAJD 590 ÉS NAPJAINKBAN 1000- 1200 FT.
A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT NEM VESZI TUDOMÁSUL A KORMÁNY AGRÁRPOLITIKÁJÁNAK HOZAMÁT, A KÖZELGŐ ÉHÍNSÉG KIBŐVÜLÉSÉT, TEHÁT FELSZÓLÍTJA A MINISZERELNÖK URAT, HAGYJON FEL A TÁRSADALOM KIÉHEZTETÉSÉVEL.
FEJEZZÉK BE A KSH HAMIS ADATAINAK KÖZLÉSÉT, A NEMZET FÉLREVEZETÉSÉT.
AZ AGRÁRTÁRCA NYAKKENDŐSEIT TEGYE FELELŐSSÉ ÉS TEGYE FEL A KÉRDÉST - MIT TETTETEK, MIÉRT VETTÉTEK FEL A TISZTELETDÍJAITOKAT (MILLIÓKAT) ?

PISZOK ELGONDOLKODTATÓ : MI LESZ VELÜNK 2023-BAN, MIVEL A BÚZA ÁRA A MALOMIPAR FELÉ TÉNYLEG 18 EZER FT LESZ ? MENNYIBE FOG KERÜLNI A NEMZET LEGFONTOSABB ÉLELMISZERÉNEK - KENYÉRNEK - AZ ÁRA ? 2000 EZER, 3000 EZER / kiló ? ORBÁN ÚR ! ÖNÖK PROVOKÁLJÁK A TÁRSADALMAT, AMINEK JÓ VÉGE NEM LESZ !!!
FEJEZZÉK BE A BLÖFFÖLÉST ! AMENNYIBEN ELKÖTELEZETTEK LENNÉNEK, VALLJÁK BE ÉS INKÁBB MONDJANAK LE. MEGKÖNNYÍTIK A NEMZETÜNK HELYZETÉT ÉS ADJÁK ÁT AZ ORSZÁG VEZETÉSÉT, EGY VALÓDI KONZERVATÍV KERESZTÉNY PÁRTNAK - A FÜGGETLEN KISGAZDA-, FÖLDMUNKÁS- ÉS POLGÁRI PÁRTNAK, AKÁR CSAK AZ IDEIGLENES IRÁNYÍTÁS JOGÁT. MEGMUTATJUK, MI VALÓSÁG ÉS HOL KELL HÚSBA VÁGÓAN A NEMZETÉRT TENNI. MI MÉG ÉRINTETLENEK VAGYUNK,  A LELKÜNKET SENKINEK, SEMENNYIÉRT EL NEM ADJUK !!! ITT ORSZÁGUNKRÓL VAN SZÓ !
BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET KÍVÁN ÖNÖKNEK AZ FKGP ÉS ENGELMANN JÓZSEF
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse