Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Pénznyelő automaták

0000-00-00
Adminisztrátor
385
Pénznyelő automatákkal  kiépített állam működtetésű rendszer megbukott !!!
Emlékeztetőül. A múlt rendszer rossz működése, egy kézben tartott ellenőrzés tette tönkre a volt szocialista országokat. Ma mit tapasztalhatunk meg ? 1000 ember él, kb.200 ember produktív, terméket előállító munkájából.

Az Orbán kormány egyértelműen ugyan ebbe az irányba halad. Mindent egy kézben tartva, óriási ellenőrzésbe kezdett, szinte majd minden magyar állampolgár végbelébe is be akarnak nézni, miközben az Ő kiszemelt hűbéreseinek szinte mindent szabad.
- több ezer hektár termőföldek birtoklását
- szálloda rendszerek kiépítését
- bankok, pénzintézetek létrehozását
- milliárdos pályázatok elnyerését, természetesen a 20 %-os visszaosztás terhe mellett
- az élelmiszer ipar, élelmiszer, ivóvíz ágazatok megszerzése
Valójában ehhez tartozhatnak a kormányablakok is. Miért állítom ezt? Idáig a népakaratnak megfelelő ÖN KORMÁNYZAT látta el a népességünk adminisztratív regisztrálását, dokumentumok kiadását.
Ez idáig tökéletesen működött, csak a hataloméhes kormány még többet akart látni az állampolgárainak mozgásköréből és éppen ezért a kormányablakok digitális eszközökön egy megfigyelt belügyi rendszeren keresztül dolgoznak.
Államosítás rendszere tér vissza ismét?
Arról nem beszélve, a magyar kormány az magyar adófizetők pénzével idegen tőkéseket támogat, olyan félrevezető dumával : ŐK MUNKAHELYEKET TEREMTENEK.
Az elmúlt 30 évben feltőkésített IDEGENEK befektetéseire költött pénzt magyar vállalkozásokba fektették volna, akkor mára kialakulhatott volna egy ismételt, erős, zsarolhatatlan, saját lábon álló magyar ipar, mezőgazdaság.
Ez nem így lett, amiért, elhunyt Antal József, Horn Gyula,voltak a hunyók, továbbá ma, Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor tartoznak felelősséggel.
Rabszolgává tették ezt a népet.
Az amerikai pénzvilág, egy bizonyos pénzügyi csoport adósság csapdájából nem tudunk kiszállni, mert ŐK A NÁLUNK FELHALMOZÓDOTT ADÓSSÁGUNKRA TERHELT KAMATOKBÓL BUSÁSAN, ÉLETÜK VÉGÉIG MEGÉLNEK.
Itt nincs mese, új világrendre, pénzügyi átláthatóságra van szükség.
Isten Önökkel , Tisztelettel Engelmann József

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse