Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22894

Penészgombás kukorica , gabona

2023-03-19
Adminisztrátor
130
Diszkrimináció jelei elérték az európai unió tagállamaiban tevékenykedő parasztságot.
Szakmailag képzetlen unió parlamentjében ücsörgők, parasztságunkra olyan szankciókat fogalmaznak meg, hogy a termelést, ellehetetlenítik. 
Vegyszerhasználati alkalmazásokban a megszorításokig bezárva, azt is elérik, hogy éppen a legfontosabb befolyásoló tényezőket ( légszennyezettség, uv. sugárzás ),nem vizsgálják. Ennek ellenére, a parasztságra idáig kivetett megszorító intézkedések, most az Ukrán üggyel ellentétesek. Ott, mivel Ukrajna nem tagállam, senki nem vizsgálja be az élelmiszereket, termelési technológiákat.
Így jöhetett létre, hogy szemet hunyva engedélyezik a toxinos gabonák, kukorica forgalmazást.
Ez minden józanul gondolkodót megbotránkoztat.
KI KELL JELENTENI : ENNEK A BRÜSSZELI BAGÁZSNAK A PÁLYAFUTÁSÁT KI KELL RADÍROZNI A TÖRTÉNELEM LEGHALVÁNYABB TÖREDÉKÉBŐL. 
ILYEN ELLENTMONDÁSOS INTÉZKEDÉSEKET A LEGKORRUPTABBAK CSINÁLNAK.
ELÉG VOLT BRÜSSZELBŐL !!!

A lajosmizsei kisgazdák, felháborodásuknak adunk hangot. 
Húsba vágó hír ! Milyen aljasság, hogy a kenyérbúza előjegyzését, - most 2023 márciusában,-  7000 Ft-árban, a takarmány gabonákat 6000 Ft-ben állapították meg ??? ILYEN BRUTÁLIS ALAPANYAG ÁRNÖVEKMÉNYEK MELLETT, HOGYAN GONDOLJA IS BÁRKI, HOGY ILYEN NYOMOTT FELVÁSÁRLÁSI ÁRAK MELLETT TERMELNI FOGUNK.
A MEZŐGAZDASÁGI TÁRCA ÉS MINISZTERE NAGY ISTVÁN, VALAMINT A MAGOSZ : JAKABB ISTVÁN FELELŐSSÉGE ÉRINTETT. A GAZDÁK TÁMOGATÁSAI PROPAGANDÁJÁT FEJEZZÉK BE ÉS A PARASZTSÁGUNK VALÓS ÉRDEKKÉPVISELETEIT PREFERÁLJÁK !  
Isten, Haza, Család kisgazda eszmeiség vezetésében kívánunk Bort, Búzát, Békességet lajosmizsei kisgazdák és Engelmann József 
   

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse