Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Ördög és az antiszemitizmus

2023-01-21
Adminisztrátor
137
A világ birodalmi felosztásának alakulása éppen a "méhkaptár belső rendjével azonos." 
Hogyan kell ezt értelmezni ?
- első számú leghatalmasabb AZ ANYAMÉH, ezt követik, a semmire kellő megtermékenyítő herék ( Lord Rotschild, Rockefeller, Bildenberg csoport, stb. )
- második sorban a kaptárt védelmezők, SEREG sora áll, bejárati őrök, emberiség esetében  ( NATO, ENSZ FENNTARTÓK stb. )
-  harmadjára és utolsó sorban, a DOLGOZÓ MÉHEK, RÖVID ÉLETŰ RABSZOLGÁK.
 AMIKOR EZT A KONCEPCIÓT  MEGISMERJÜK, EGYBŐL FÉNY DERÜL, MAGÁRA AZ ANTISZEMITIZMUS FELÉPÍTMÉNYÉNEK ALAKULÁSÁRA.

VILÁGURALMI TÖREKVÉSEK ÖSSZETETT GYAKORLATA, EGYNÉHÁNY EMBERREL NEM ELKÉPZELHETŐ, TEHÁT FÜGGVÉNYÉNEK KELL LEGYEN, HOGY BIZONYOS EMBERJOGI KÉRDÉSEK FELERŐSÍTÉSÉN ÁT, KISEBBSÉGI CSOPORTOK ELŐJOGI VÉDELMET ÉLVEZVE, SÉRTHETETLENEK LEGYENEK. 
ENNEK A KONCEPCIÓNAK FELÉPÍTMÉNYÉBEN OTT KEZDŐDIK A VALÓDI ELLENTMONDÁS, AMIKOR A ZSIDÓSÁG ÉS A CIGÁNYSÁG HIHETETLEN NAGYSÁGRENDŰ ELSŐBBSÉGET ÉLVEZ, ELLENTÉTBEN AZ UKRAJNÁBAN ÉLŐ OROSZ, MAGYAR, SZERB, TÖRÖK, STB. KISEBBSÉGEKKEL SZEMBEN, AKIKNEK ÉPPEN AZ EGYENLŐ MEGÍTÉLÉSÉNEK HARCÁBAN, ŐK, SENKIKNEK VANNAK REGISZTRÁLVA.
OLYANOK, MINTHA NEM IS LÉTEZNÉNEK. 
MILYEN KEZDEMÉNYBEN VALÓSULT MEG AZ UKRÁN HÁBORÚ ? PUTYIN ÚR SZEMBE HELYEZKEDETT A ROTSCHILD ÁLTALI VILÁGHATALMI TÖREKVÉSEKKEL ÉS LÁM, EGY SZINTÉN ZSIDÓ SZÁRMAZÁSÚ ZELENSZKIJ-T UKRAJNA MINISZTERELNÖKÉNEK ÁLLÍTOTTÁK A HÁBORÚ ESZKALÁLÁSÁNAK ÉLÉRE. 
MÁSODIK VILÁGHÁBORÚT IS A ZSIDÓSÁG ALAPOZTA MEG.  GAZDASÁGI TÖREKVÉSÜKBEN AZ EURÓPAI EMBERT ÉS A NEMZETI VAGYONUKAT, SAJÁT VALLÁSI ÉS GENETIKAI TESTVÉREIKET IS BEÁLDOZTÁK. NEKIK AZ EMBER, SEMMIT NEM JELENT. A ROTHSCHILD BANK ÉS CSATLÓSAI, STB. ( SOROS GYÖRGY ) BILLIÁRDOKAT NYERTEK A HÁBORÚN. AMI MÁIG REJTÉLY, HOVÁ TŰNT AZ AKKORI SZEGÉNY ZSIDÓSÁG MEGTAKARÍTÁSA, UGYANIS UTÓLAG DERÜLT KI, ESZMÉLETLEN MENNYISÉGŰ ARANYRÓL ÉS KÉSZPÉNZRŐL BESZÉLÜNK. KIK LOPHATTÁK EL ?
MÁRA VISSZATÉRVE, A ZSIDÓ HATALOMNAK AZÉRT VAN SZÜKSÉGE, HOGY AZ ANTISZEMITIZMUS NAPI RENDSZERESSÉGGEL FELSZÍNEN TARTSÁK ? TALÁN  E- MÖGÉ BÚJVA KÉPESEK, NEMZETEKBEN EGYMÁS ELLENI VÍZHANGOT FENNTARTANI, VISZÁLYT SZÍTANI ? 
EGY JAVASLAT : A VATIKÁNNAK ÉS MINDEN VILÁG EGYHÁZI VEZETŐNEK EGYSÉGESEN KELLENE FELLÉPNI, HOGY A POLITIKUSOKKAL MEGÉRTESSÉK, AZ ANTISZEMITIZMUS VALÓJÁBAN NEM IS LÉTEZIK, HA AZT NEM MESTERKÉLTEN GERJESZTENÉK.
ERDÉLYBEN, FELVIDÉKEN, AUSZTRIÁBAN, UKRAJNÁBAN AZ EMBEREK BÉKÉBEN ÉLNÉNEK EGYMÁS MELLETT, MINT AZT KORÁBBAN TETTÉK, DE JÖN EGY SÁTÁNI ERŐ, AKI MEGTEREMTI AZ ANTISZEMITIZMUST.
ENNEK KELLENE ENDGÜLTIG A VÉGÉRE JÁRNI ÉS POLITIKUSAINKKAL MEGÉRTETNI, A LEGHATÉKONYABB ELLENSZERE AZ ANTISZEMITIZMUSNAK : A KIVÉTELEZÉS NÉLKÜLI NEMZETI BÉKE, AZ EMBERISÉG MÉLTÓ MEGBECSÜLÉSE.
A HÁBORÚ, NEM MÁS, MINT A GYENGÉK FEGYVERE ! A BÉKE ÉS SZERETET LEHET ENNEK AZ ELLENSZERE.  
MINDEN OLYAN HATALMAT, -
( VALLÁSI POLITIKAIT ) - AKIK MÁS EMBER ÉLETÉNEK KIOLTÁSÁVAL AKARNAK HATALOMHOZ JUTNI, AZOKAT MÉG KEZDETEKKOR FÉLRE KELL ÁLLÍTANI. LÁTVA A FEJLEMÉNYEKET, EZT FELEJTETTE EL AZ UKRÁN NÉP. LÁM, ŐK IS FELÜLTEK A GONOSZ SÁTÁNI ERŐKNEK. AZ EREDMÉNYE ISMERT
ANGYALEMBER JÓZSEF 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse