Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Orbán Viktornak sikerül

2020-12-24
Adminisztrátor
327
Hamiskártyásnak is lehet sikerélménye, ha az erősebb kutya szerepkörét bevállalja. 1990-ben felvillant liberális Fidesz, az amerikai két párt rendszert tűzte ki célul, Soros György befolyásával és LÁM, HOVÁ JUTOTTUNK?
A fideszes ifjak kicsiszolódottan haladnak az öregség felé, amiben évek során átváltoztak Magyarország "konzervatív" pártjává, hogy a volt jobboldali pártoktól elvegyék a haza szolgálatát. Látszat csal. Ők minden nemzeti pártot bedarálták. Érdekesség képen, Gyurcsány és Dobrev névvel nem mernek szembe helyezkedni, mert akkor az amerikai, izraeli pénzhatalmakkal kerültek volna szembe, tehát a két párt rendszer kialakításához a Fidesznek szüksége van Gyurcsány - Dobrev duóra. 
Piszok tudatosan, de végre hajtják a Soros tanokat. A minap, a Fidesz arra hivatkozva, hogy ne indulhassanak mindenféle piti pénzéhes családi pártocskák, megemelték a lista állítás kvótáját.
Ebből az a konklúzió vonható le, mára a gyurcsányi baloldal mögé besoroltak a liberálisok és még a szélső jobboldali Jobbikot is megvették.
Nos, így kik tudnak egyéni jelölteket állítani? Kiknek lehet listája ? A Fidesz-KDNP-nek és az összefogott "Gitt Egyletnek".
Orbán, Soros Györgyel karöltve létrehozták az amerikai mintájú két párt rendszert. Evvel a húzással, bizonyosan közös háttér megegyezéssel elkészült a nagy terv. A magyar választóknak szeretettel, nesze nektek, nem kaptok mást : EGYSZER A FIDESZ-KDNP, EGYSZER GYURCSÁNY-DOBREV DUÓ AKARATA, érvényesül, amire a politikailag nem felkészült magyar választók hitelességgel szavaznak. A magyarországi két párt rendszer 2020-ban megszületett. Orbán Viktor nem kispályás játékos, tehát amit főz, megemészthetetlen.

Itt csak az a kérdés, -ezt a magyar társadalom gyomra meddig bírja? 
Harminc év néphülyítés számláját be fogja nyújtani a társadalom. Isten Óvja Magyarországot és NÉPÉT !


 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse