Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Orbán Viktor agrárpolitikája megbukott

2022-01-16
Adminisztrátor
276
" Élelmiszer termelés nem nikkel, ezt tudni kell" !!!
Orbán Viktor agresszív agrárprogramja megbukott. Ángyán úr családi alapokra helyezett agrárprogramját Orbán Viktor egyszerűen lemosta a tárgyaló asztalról.
Rosszul megválasztott tanácsadóinak : Nagy István agrár miniszternek, Jakab István, / MAGOSZ és Gazdakörök, stb., továbbá átvitt értelemben az agrár kamaráig bezárólag, felelősséggel tartoznak a magyar társadalom felé, a leamortizált mezőgazdasági ágazat miatt.
Évek hosszú során mást nem propagáltak, csak  SEGÍTSÉG NYÚJTÁSUKAT, HÁNY MILLIÁRDOT ADTAK A TÁRCÁNAK. 
Bizonyosan piszokul jól csengenek a milliárdok, de azokat kik kapták, milyen össznemzeti érdeket voltak hivatottak képviselni? EZ VIZSGÁLAT TÁRGYÁT KELL KÉPEZZE, ugyanis az élelmiszerek drasztikus árdrágulása, valamint Orbán Viktor élelmiszer árstopja éppen azt bizonyítja, A MEGBÍZOTT MINISZTER ÉS TÁRSAI ROSSZUL TELJESÍTETTEK. ENNEK A FELELŐSEIT MEG KELL TALÁLNI, mivel az élelmiszer nemzetstratégiai fegyver.
Egy jól teljesítő agrárium esetén, egy miniszterelnöknek nem kell közvetlen beavatkoznia az élelmiszer ellátásba és árak alakulásába. Ami nagyon elszomorító, hogy az élelmiszert VERSENYSZFÉRA szerűen, tőzsdei szinten kezelik. Azonnal meg kell szüntetni !!! 
Ez magában hordozza egy központi rendszer társadalomra ható kiszolgáltatottságát.
VEGYÉK MÁR TUDOMÁSUL , az élelem nem holmi tárgyi eszköz. 
SZAKMAIATLANSÁGRA  UTALÓN a következőkre hívjuk fel a tárca figyelmét.
- a térségi falugazdászok személyükben az adminisztrációval oly mértékben terheltek, képtelenek a termesztés gyakorlati részét napra készen követni.
- statisztikával tervezett iránymutatók, időjárás függök, így a betakarításkor az adatok valóságtartalma ingadozó, TEHÁT, EBBEN A FORMÁBAN EGY NEMZET ÉLETÉT  NEM LEHET TERVEZNI.
- AZ AGRÁRIUMBAN KIÉPÍTETT BÜROKRÁCIA, MEGÖLI A TERMELÉST, a parasztságot szó szerint rettegésben tartja.
- Túlzott nagyságrendű érdekvédelmi csoportok ( MAGOSZ, GAZDAKÖRÖK, AGRÁRKAMARA, STB. ) negatív, semmitmondó teljesítése, AZONNALI VISSZAHÍVÁSUKAT, LEMONDÁSUKAT KELL KÉPEZZE.
- úgy tűnik, személyükben nem a hivatástudat, szeretett a domináns, hanem a Fidesz-KDNP belső támogatása.
- hihetetlen hibák egyike, hogy a magyar parasztság éves árbevétele, nem fedezi a következő évkezdeti kiadásokat. Bizonyos pénzügyi csoportok KITE ezt felismerve, a parasztságnak induló támogatás gyanánt, - vetőmagot, vegyszereket, műtrágyákat - ajánl fel, olyan kondícióval, hogy majd a betakarítás után ezt az értéket a paraszt megfizeti. DE MI TÖRTÉNIK, HA AZ IDŐJÁRÁS KÖZBESZÓL ÉS A PARASZT FIZETŐKÉPTELEN ? VÉGREHAJTÓ MEGJELENÉSE ÁLLHAT FENN.
- miért hagyja a minisztérium az Orbán kormány, hogy a magyar parasztság ilyen mértékben zsarolhatóvá váljon? 
ÉLELMISZER HIÁNY, NEMZETRE UTALÓ FENYEGETÉS.  
Az agrártudomány totális csődje, a gén kezelt növényi kultúrák bevezetése. Gyümölcsösök pusztulnak, ezer hektár számra, mivel az alacsony termesztésű kísérleti egyedek beiktatása évekkel korábban megtörtént. Ezeknek a fáknak a lombkoronája alacsony. Az ültetésükkor locsolás igényesek, amik arra késztették a fákat, hogy a gyökérzetük nem lefelé kereste a vizet, tehát a gyökérzetük a felszín közelben alakult ki. Mivel a talajvíz csökkent, a fáknak esélyük sincsen mesterséges locsolás nélkül élni, teremni. A gazdák többsége milliós összegű kutakat fúrattak, locsolták a gyümölcsösöket, de a termés évről évre csökkent, a költségek nőttek, a kereskedők GAZDAGODTAK. Tönkremenés előtt álló parasztság döntött : TARRA KELL VÁGNI A GYÜMÖLCSÖSÖKET. Kik a felelősök ???
A TUDOMÁNY ÉS POLITIKA FELELŐSSÉGE !!! Eleve a klíma változás miatt a föld felszínéből a napsugárzás hatására az élő mikrobák, hasznos baktériumok kivesztek, a talajvíz, - csak Lajosmizse környékén 7 méterrel - alacsonyabb szintre esett, tehát probléma, probléma hátán. A parasztság az elmúlt években több ezer hektár gyümölcsöst vágott tarra, mert a hozott termés az alap költségeket sem fedezte.
Mit tettek az idézőjeles érdekvédelmi csoportok ? Nyakkendőben, elegánsan felöltözve jelennek meg a média kíséretében és mindent maximálisan rendben találnak az ágazatban. 
ORBÁN VIKTOR AZ ÉLELMISZER ÁRSTOPPAL ÉPPEN AZ ELLENKEZŐJÉT BIZONYÍTJA : EBBEN AZ ORSZÁGBAN SEMMI SINCS RENDBEN. 
OLYAT, HOGY ÁRSTOP EGY AGRÁR ORSZÁGBAN? AZT JELENTI, SZAKMAILAG NIHIL EMBEREK A VEZETŐK. MINDEN - MINDIG A FEJÉTŐL BŰZLIK.
A Független Kisgazdapárt agrárpolitikája homlok egyenest szembe helyezkedik az Orbáni eszmékkel. Ami ma folyik, az csak a kezdet. Engelmann József 2006-ban a Kossuth téren több ezer ember előtt a következőket mondtam : A MAGYAR PARASZTSÁGNAK AKKOR LESZ VALÓDI BECSÜLETE, HA NAGYVÁROSOKBAN AZ EMBEREK AZ AJTÓFÉLFÁT, KÜSZÖBÖT RÁGJÁK. Elsőre döbbenetes csend uralta a teret, majd óriási tapsba csapott át a csend.
MEGÉRTETTÉK AZ EMBEREK A MONDANI VALÓT.
MA, 2022-BEN ELJÖNNI LÁTSZIK A KIJELENTÉSEM.
Nekünk kisgazdáknak a nemzeti érdek az első , amiben Isten, Haza, Család áll segítségünkre. NEKÜNK EZ A HITÜNK ! 
Bor, Búzát, Békességet kívánnak Önöknek a lajosmizsei kisgazdák. Reménykedjünk, kitartó munkánkkal élelmet tehetünk a nemzet asztalára. 
Engelmann József  

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse