Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Orbán Viktor 2010-es megválasztása

2021-12-20
Adminisztrátor
505
Orbán Viktor 2010-es megválasztása a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYA ÉRTELMÉBEN került jogilag bevezetésre. Arra tett esküt.Ma, a balliberális ellenzék, több megnyilvánulása alkalmával bejelentette, -az alaptörvényt, az alkotmánybírákkal együtt eltakarítják.
A kormánypárt és vezetőjük Orbán Viktor azonnal reagált és garanciát vállalt, hogy az alkotmánybírák a helyükön maradnak és az alaptörvény is sérthetetlen.
Nos, bizonyosan valami fatális félreértés lehet a fejekben, ugyanis Orbán megválasztását a magyar társadalom A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYA szerint tette és Orbán arra is tett esküt.
2012-ben Orbán Viktor és többségi parlamenti képviselői A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYÁT, népszavazás kiírása nélkül lesöpörte az asztalról és egyszerűen MAGYARORSZÁG ALAPTÖRVÉNYÉRE módosították, a néphatalom alapértékét megváltoztatva. 
Ma, hazánknak EGY ALKOTMÁNYA ÉS EGY ALAPTÖRVÉNYE VAN. JOGILAG KETTŐSSÉG ÁLL FENN.
Márki-Zay és Dobrev Klára evvel a jogi ellentmondással tisztában vannak és ezért hangoztatják, hogy hatalomra jutásuk esetén MAGYARORSZÁG ALAPTÖRVÉNYÉT A KUKÁBA DOBJÁK. Avval is tisztában vannak, hogy a ALKOTMÁNY BÍRÁK "TÉVUTAS szándékos szemet hunyása" a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYÁNAK ÉRVÉNYTELENÍTÉSÉN ÁT, a bírák jogi helyzetükben érvénytelen státuszt töltenek be, ugyanis korábban nem jogkövetően jártak el. 

Dobrev és Márki-Zay nem a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYÁT akarják megsemmisíteni, hanem ORBÁN VIKTOR Magyarország Alaptörvényét és arra felesküdött alkotmánybírákat kívánják eltávolítani. REMÉLHETŐEN MINDEN MAGYAR HONFITÁRSUNK LÁTHATJA E MÖGÖTT LEJÁTSZÓDÓ  JOGI TRÜKKÖT. 
EGY ÚJABB TÖRVÉNYSÉRTÉST JELENTETT BE A MAGYAR KORMÁNY.
QWESTOR ÜGY !
Több ezer ember megspórolt pénze tűnt el. Most derült ki, hogy a győri stadion a Qwestor részvényt kibocsátók tulajdonában volt. Erre a végrehajtóknak azonnal rá kellett repülni és a végrehajtási eljárást (árverést) megtenni. Ez nem történt meg. A magyar kormány határozatában az Állami Számvevőszéket bízta a tranzakció lebonyolításával, mint elővásárlási joggal felruházottat.
A stadion eladásának kikiáltási alapösszege 8 milliárd forint. Kormány ehhez fűzött nyilatkozata : A QWESTOR KÁROSULTAK EBBŐL A PÉNZBŐL NEM RÉSZESÜLHETNEK.

Kérdésem. Végrehajtás alatt lévő minden ingatlan, ingóság felett a független bírósági végrehajtó rendelkezik, aki a károsultakat e befolyt végrehajtási összegből köteles kártalanítani. Hogy jön a kormány ahhoz, hogy utasítja a végrehajtót, hogy a károsultaknak ne fizessen ? NINCS TOVÁBBI HOZZÁFŰZNI VALÓM.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse