Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Önkormányzati és EP. választás 2024

2023-11-27
Adminisztrátor
78
Magyarország irányítását már jóval korábban, nemzetközi szinten megalkották, aminek kivitelezésére Soros György "rendezésében" Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor lettek kinevezve, ügyvezető igazgatóknak.
A napnál is fényesebb, - amennyiben Gyurcsány volt KISZ KÖZPONTI BIZOTTSÁGÁBAN POZÍCIÓT BETÖLTVE, 2006-ban a magyar népközé lövetett és még szabadlábon a DK. vezére maradhatott máig, ezt miként lehet értelmezni ?
Orbán Viktor pályafutása sem makulátlan, annak ellenére, hogy A HŐSÖK TÉREN, Ő VOLT AKI "SZOVJETEK irány  HAZA" JELSZÓVAL HARSOGTA BE AZ ÉTERT. Köztudott volt, a magyar népnek elege volt a Szovjetekből és ennek kapcsán nyilvánvaló volt Orbán azonnali sikere.
Neki ez a szlogen hosszútávon profitál, főképpen, hogy azóta igaz, háttér megállapodás során szabadjon Soros Györgyöt szidalmazni, mindenért felelősnek megnevezni.
A MAGYAR TÁRSADALOM SZEME LÁTTÁN NAGY JÁTÉKOK FOLYNAK. RÁJÖTTEK, EZT A TÁRSADALMAT AZ ORRÁNÁL FOGVA LEHET IRÁNYÍTANI, TEHÁT ŐK CSAK AZT TESZIK, AMIT A NÉP MEGENGED. 
ITT TARTUNK MA ! FELMERÜL A KÉRDÉS -  Orbán vezette pártkatonákra nem szavaz a nép, Gyurcsány DK. jelöltjeire szintén nem, akkor milyen karizmatikus személy által vezetett pártkatonákra lenne érdemes az X-et adni ?

Most beszéljünk a választások JOGI RÉSZÉRŐL .
Orbán intézkedéseiben az önkormányzatok hatáskörében tartozó adókat, az állampolgárokkal egyenesen az államkasszába fizettette be, tehát a helyi költségvetéseket ellehetetlenítette. 
Minden ellenzéki önkormányzatot, polgármestert avval tett tönkre, hogy olyan pénzelvonásokat eszközölt, aminek hiánya miatt, "BETETTÉK A KULCSOT". EZEK UTÁN JÖTT A PROPAGANDA DUMA - na látják ezek az ellenzékiek, csak pofázni tudnak, de gazdálkodni nem . ÍGY JÁRT KARÁCSONY GERGELY FŐPOLGÁRMESTER IS.  ORBÁN ÚGY BEHÚZTA NEKI A SZÍVATÓT, HOGY MÉG A "BOVDEN IS ELSZAKADNI LÁTSZIK."
Az orbáni szívató a magyar társadalom szintjén is fennáll, a háborús helyzetre való rendkívüli állapot kihirdetése miatt. Ennek kapcsán egy nagyon érdekes jogi felvetés merült fel : AZ ÁLLAMPOLGÁROK LAKCÍMBEJELENTŐI MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALAPTÖRVÉNYE SZERINT LETTEK KIÁLLÍTVA, tehát az orbáni Magyarország államrendszer milyen joggyakorlatban vezeti át a választási törvényt ? Egyáltalán, jogkövető- e a 2024-es helyhatósági választás kiírása ?
AZT IS TISZTÁZNI KELL, - EGY BEJELENTETT RENDKÍVÜLI ÁLLAPOT  MILYEN JOGKÖVETKEZMÉNYEKET VONZ, UGYANIS TUDOMÁSUNK SZERINT ÉS MINT AZ ORBÁNI GYAKORLAT MUTATJA - MINDEN KÖZIGAZGATÁSI HATÁSKÖRREL A KORMÁNY  ÉS MINISZTERELNÖKE RENDELKEZIK.
RENDKÍVÜL FURCSÁLLANDÓ, MINDEHHEZ MIT SZOLNAK BRÜSSZELBEN ? AMENNYIBEN SZEMET HUNYNAK, EGYÉRTELMŰSÍTIK - SZÉLHÁMOSSÁG URALJA EGÉSZ EURÓPA POLITIKAI PALETTÁJÁT.
NOS, ÍGY MENJÜNK EL SZAVAZNI ? UKRAJNÁBAN HÁBORÚ DÚL, OTT SEM DEMOKRATIKUS KIMENETELŰ LEHET A VÁLASZTÁS, EZT MAGA ORBÁN VIKTOR VETETTE FEL. AKKOR HAZÁNKBAN, AHOL ÉPPEN A MINISZTERELNÖK PROLONGÁLTA A RENDKÍVÜLI ÁLLAPOTOT, TEHÁT A 2024-ES VÁLASZTÁSOK ,ITTHON,  DEMOKRATIKUS KERETEK KÖZÖTT FOLYTATHATÓK LE ?
AZ  ITT ÍROTT GONDOLATSOROKON,  ÉRDEMES LEHET MEDITÁLNI, VAGY NEM ?
 
J.E. 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse