Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

ÖNKONTROLL ELVESZTÉSE ...

2024-02-09
Adminisztrátor
211
AZ ORBÁN KORMÁNY ÉS A FIDESZ-KDNP FRAKCIÓ, OLYAN MÉRTÉKŰ HADJÁRATOT FOLYTAT MINDEN EMBERSZABÁSÚ ELLEN, HOGY A BIRODALMI PROPAGANDAMINISZTER CSAK EGY IPARI TANULÓ LEHETNE EZEK MELLETT.
AZ ORBÁNI PALETTÁN FELTÜNTETETT ÚJSÁGÍRÓK, "SZAKÉRTŐK", GÁTLÁSTALANUL TÁMADNAK. MINDENKIT VÁDOLNAK,- DE HOGY AZ ELHANGZOTTAK CSAK LEJÁRATÁS CÉLJÁBÓL TÖRTÉNNEK ÉS EMBEREK FEJÉBEN  MEGTÉVESZTÉSRE SZÜLETNEK, AZ BIZONYOS. FELTEHETŐ VÁDAK MEGALAPOZOTTSÁGÁNAK BIZONYÍTÁSÁRA, OTT VANNAK A BÍRÓSÁGOK. 

AMEDDIG A RÁGALMAK, ALAPTALAN VÁDASODÁSOK és NEM BIZONYÍTOTTAK, MINDEN CSAK FELTÉTELEZÉS, KAMPÁNYFOGÁS. Az újságírói túlkapásokat, törvénynek kellene szabályoznia. Ami még megbotránkoztatóbb, az újságírók, média guruk, hogyan jönnek ahhoz, hogy politikusok szavait kiforgatva fogalmaznak, függetlenül mint politikai tényezők jelennek meg, A POLITIKA PALETTÁJÁN. 
A MAGYAR TÁRSADALOMNAK MEG KELL TANULNIA, ORBÁN A HATALOMÉRT MINDENT MEGTESZ, MERT TISZTÁBAN VAN, HA BUKIK, BEKÖSZÖNT A HOSSZAN TARTÓ TÉL SZÁMUKRA. A HATALOMBA MARADÁSÁNAK LÉNYEGE, AZ IRDATLAN MENNYISÉGŰ ELTÜNTETETT PÉNZEK NYOMÁT, VALAMI MÓDON EL KELL SIKÁLNI, HOGY érintettek, NE KERÜLHESSENEK VÁD ALÁ. 
AMIT AZ ELMÉLKEDÉSBŐL NEM LENNE SZABAD KIHAGYNI - A MAGYAR KORMÁNY, A KORÁBBI ÉVEKBEN BEJELENTETTE : MAGYARORSZÁG HAJÓKIKÖTŐNEK ALKALMAS BÁZIST HOZ LÉTRE AZ ADRIÁN. A TERÜLETEK A TV. TÁRSASÁGOK BEMUTATÁK. TÖBB EZER HEKTÁRRÓL BESZÉLÜNK. NEM TUDNI MIÉRT, DE EZT A KORMÁNY TRANZAKCIÓT ISZONYATOS HALLGATÁS ÖVEZI. MI LEHET AZ OKA ? NOS, HOL VANNAK A HÍRES OKNYOMOZÓ ÚJSÁGÍRÓK ? JA ! NE FELEJTSÜK MÁT EL -  NEM A MINDENKORI  MEGRENDELŐ FIZET ??? MÁRA MÁR FÉLELEM KELTŐ, HOGY HAZÁNK POLITIKAI MISSZIONÁRIUSI - ORBÁN VIKTOR, GYURCSÁNY FERENC ÉS SOROS GYÖRGY. EZEN KÍVÜL SENKI SINCS EBBEN AZ ORSZÁGBAN ?SEJTELMES,DE EZEK A FIGURÁK GENETIKAILAG A MAGYARTÓL TÁVOL ÁLLÓK, MIKÖZBEN A MAGYAR NYELVET GYAKOROLJÁK.   MEGÁLLAPÍTÁST NYER - EZ A TRIUMVIRÁTUS VEZETI 33 ÉVE AZ ORRÁNÁL FOGVA A MAGYAR NÉPET. IRDATLAN HIBA !!!
J.E. 
  
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse