Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

ÖN KORMÁNYOZZON Lajosmizsén

2024-06-07
Adminisztrátor
90
Tisztelt Lajosmizse Lakói !
Mint köztudott, vasárnap Lajosmizse városának lakói, az urnákhoz vonulnak, szavazatukkal öt évre polgármestert és testületet választanak.
Egy város életében a polgármester munkája igenis meghatározó és bizonyíthatóan a fejlődés mértéke visszavezethető, " az állam, államon belüli" politikai hatalom jóindulatához.
Ezen a berögződésen, csak a választók tudnak módosítani. Gyökeres váltást az alkotmányban foglalt elidegeníthetetlen állampolgári akaratuk szerint, az ÖN - KORMÁNYOZHAT elvek útján válhat megvalósíthatóvá. Az önkormányzat mint fogalom, nem azt jelenti, hogy "az erősebb kutya" elvek szerint működjön egy város gazdasága. A DEMOKRÁCIA NEM ERRŐL SZÓL !
Lajosmizse lakosságának joga van a FÜGGETLEN VÁROS ÖNKORMÁNYZÁSRA.
Viszont említést érdemlő évtizedes hiányosságnak említhető, a már nyertes képviselők, miért csak a választás előtt ismerik meg választóikat és fordulnak kegyeikért,miután nyertesként arra sem méltatják őket, hogy legalább negyedévente lakossági meghallgatásra adnának lehetőséget.   
Erre figyelemmel fejtsék ki állampolgári akaratukat a vasárnapi EP. és önkormányzati választás során. AZT SE HAGYJÁK FIGYELMEN KÍVÜL, KIK LEHETNEK AZOK, AKIK A NÉP ÁLTALI FELHATALMAZÁSUKKAL VALÓBAN A NÉPÉRDEKÉBEN FEJTIK KI MUNKÁSSÁGUKAT.
Isten óvja hazánkat, A MAGYAR KÖZTÁRSASÁGOT. 

Engelmann József       

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse